Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro

Alte stiri:

/dct:eveniment,/dct:politica,/dct:stirea-zilei,/dct:sport,/dct:social,/dct:administratie,/dct:educatie,/dct:cultura,/dct:emisiuni,/dct:sanatate,/dct:agricultura,/dct:actualitate

Portofoliu de deputat. Cătălin Grecu - 2024

Deputatul PSD Olt, Cătălin Grecu, este unul dintre cei nouă parlamentari care reprezintă județul Olt la nivel central. Face parte din Comisia pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie alimentară și Servicii speficie din Camera Deputaților, dar și din Grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state, precum Regatul Suediei, Republica Guineea și Republica Africa de Sud. Pe lângă activitatea externă, Grecu este unul dintre deputații care au avut o activitate internă activă, având 33 de propuneri legislative, din care 13 au fost promulgate legi.

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE
PRIMARI DE ISPRAVA





SPATIU PUBLICITAR
ULTIMELE ANUNTURI
Tu actualizezi lumea.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îți publicăm știrea.

EVENIMENT