Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Mai determinați decât cei 43% de votanți din mediul urban au fost cei din mediul rural, unde prezența acestora a fost de 57%. Comparativ cu alegerile din 2020, când secțiile de votare s-au închis la ora 21, iar procentul de participare a fost de 48,57%, în 9 iunie 2024, la aceeași oră, participarea a fost de 50%, pentru ca la închiderea secțiilor de votare să ajungă la 51,52%!

Caraş-Severin, Romania













Advertorial

ORAVIȚA. În vederea remedierii unei avarii apărute spontan la rețeaua principală de apă pe str. Răcășdiei, suntem nevoiți să sistăm furnizarea apei potabile astăzi 10.06.2024 între orele 10:30-14:30. Vor fi afectați toți consumatorii de pe str. Răcășdiei.

Ştirile judeţului Caraş-Severin

REȘIȚA – După finalizarea intervențiilor de modernizare, unitatea de învățământ situată în Govândari, pe Aleea Mărghitaș Nr. 5, a fost recepționată miercuri, chiar de Ziua Învățătorului. Lucrările, funcționale și structurale, interioare și exterioare, au vizat toate cele trei corpuri, școala, atelierul și sala de sport care au fost modernizate integral!

CARAȘ-SEVIERIN – Poliția județului informează că, vizavi de prezența unui număr mare la secțiile de votare din cele două localități cărășene, se derulează cercetări în cadrul a nouă dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în declarații, fals material în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, pentru stabilirea cu exactitate a legalității emiterii documentelor de stabilirea a domiciliului sau a reședinței pentru mai multe adrese din respectivele comune!