Florian Coldea NU și-a depus nici acum cauțiunea de 500.000 de lei / Foto: Inquam Photos
Florian Coldea, așteptat din nou în fața polițiștilor. Generalul încă nu și-a depus cauțiunea de 500.000 de lei
Din clipă în clipă, generalul Florian Coldea ajunge pentru a doua oară la secția de Poliție! Acesta trebuie să se prezinte pentru a semna controlul judiciar, măsura preventivă impusă pentru 60 de zile. Generalul are obligația să respecte mai multe condiții impuse de către procurori.  Coldea nu și-a depus nici acum cauțiunea de 500.000 de lei pe care trebuie să o plătească după ce a fost plasat sub control judiciar. 





Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat















Înscrierea la creşă sau la grădiniţă începe luni, 27 mai
Înscrierea la creşă sau la grădiniţă începe luni, 27 mai. Ce trebuie să știe părinții: regulile de care să țină cont
Înscrierea la creşă sau la grădiniţă începe luni, 27 mai, şi se încheie pe 14 iunie. Vorbim, practic, despre prima etapă a acestui proces, potrivit metodologiei şi calendarului elaborate de Ministerul Educației. La creșă pot fi înscriși copiii care au între trei luni și trei ani, iar la grădiniță cei care au vârste cuprinse între trei și șase ani.

ACTUAL


Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!





Stiri Politice


Kluas Iohannis
Klaus Iohannis, de Ziua Românilor de Pretutindeni: Diaspora a devenit mai puternică și a căpătat o voce care se face mai bine auzită la Bucureşti
Preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat, duminică, la păstrarea identităţii, limbii şi tradiţiilor româneşti, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni, prilej de reafirmare a angajamentului faţă de unitate şi solidaritate. "Prin instituţionalizarea multor astfel de iniţiative, diaspora a devenit mai puternică şi a căpătat o voce care se face mai bine auzită atât la Bucureşti, cât şi în alte capitale ale lumii", a transmis Iohannis.





Stiri Economice




Afacerile frauduloase cu criptomonede subordonate lui Coldea. Cu cine colabora în secret: SUME BOMBĂ
Afacerile frauduloase cu criptomonede subordonate lui Coldea. Cu cine colabora în secret: SUME BOMBĂ
Informații halucinante au apărut în ultimele luni despre una dintre cele mai importante firme care se ocupă cu tranzacționarea de criptomonede din țară - CryptoDATA. După vizita „generalului negru” în Dubai și afacerile dubioase pe care fostul general SRI le-a făcut cu finii săi, ies la iveală noi date care demonstrează că Ovidiu Toma și Bogdan Mărunțiș, împreună cu protectorul și nașul lor Florian Coldea, au pus la punct o afacere care poate reprezenta cea mai mare vulnerabilitate și amenințare la adresa securității naționale a României și a partenerilor săi.

Stiri Actuale

Jurnaliștii Clubului de Presă care au demolat sistemul, lăudați de presa internațională: Munca lor a dezvăluit un efort sistematic al oficialilor de rang înalt, inclusiv Coldea și Dumbravă, de a consolida puterea
Jurnaliștii Clubului de Presă care au demolat sistemul, lăudați de presa internațională: Munca lor a dezvăluit un efort sistematic al oficialilor de rang înalt, inclusiv Coldea și Dumbravă, de a consolida puterea
Curajul de care au dat dovadă jurnaliștii Clubului de Presă Anca Alexandrescu, moderatoarea emisiunii "Culisele Statului Paralel" de la Realitatea PLUS, și analistul Gozmin Gușă, care au expus - în cadrul unor investigații de presă bine documentate, relaizate pe parcursul a mai multor emisiuni - caracatița din spatele generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, este din nou lăudat de presa străină. 



Câți bani au trebuit să scoată din buzunar cunoscuți politicieni și oameni de afaceri din România, cercetați de DNA. Sume fabuloase
Câți bani au trebuit să scoată din buzunar cunoscuți politicieni și oameni de afaceri din România, cercetați de DNA. Sume fabuloase
De-a lungul timpului, diferiți politicieni și oameni de afaceri cunoscuți, intrați în vizorul DNA pentru diferite fapte, au avut de plată sume uriașe drept cauțiune, conform prejudiciilor produse în dosarele în care erau cercetați. De departe, cap de listă este omul de afaceri Dan Adamescu, care a avut de plătit, în 2016, nu mai puțin de 8.000.000 euro. Printre cei care au trebuit să scoată bani frumoși din buzunar se numără, de asemenea, și Ioan Niculaie și Ionuț Costea.  

Stiri din Justiție

AFACERILE FABULOASE ale generalilor retrași din Servicii: sumele halucinante care le-au intrat în conturi/ Arhivă foto
AFACERILE FABULOASE ale generalilor retrași din Servicii: sumele halucinante care le-au intrat în conturi
Pensionarii speciali retrași din Servicii s-au reorientat la sfârșit de carieră și și-au construit afaceri fabuloase în timp ce încasau și venituri grase de la stat. Fostul șef Florian Coldea, dar și generalul Dumbravă au acum firme de consultanță cu profituri imense. Este și cazul generalului Elena Istode, cunoscută sub porecla „Anaconda”. Timp de mai mulți ani, firma ei a avut o rată de profit de 90%. 

7 persoane, cercetate sub control judiciar pentru scandaluri şi bătăi, în județul Dâmbovița / Foto: Inquam Photos
7 persoane, cercetate sub control judiciar pentru scandaluri şi bătăi, în județul Dâmbovița. În altercaţii au fost implicate şi două femei
Şapte persoane sunt cercetate sub control judiciar de poliţiştii şi procurorii dâmbovițeni în urma mai multor scandaluri şi bătăi. Doi dintre ei l-ar fi lovit cu o piatră pe un tânăr de 17 ani, iar ulterior acesta, împreună cu alţi trei bărbaţi, l-ar fi bătut pe unul dintre agresori. În altercaţii au fost implicate şi două femei.

Traseul banilor. Cum acționau generalii Coldea și Dumbravă: sume colosale/ Captur[ video
Traseul banilor. Cum acționau generalii Coldea și Dumbravă: sume colosale
Avem date bombă despre traseul banilor în cazul grupării statului paralel. Potrivit procurorilor DNA, s-au rulat sume uriașe între firmele avocatului Doru Trăilă și ale generalilor Dumitru Dumbravă și Florian Coldea. Pe lângă cei 100.000 de euro plătiți de afaceristul Hideg, cei trei inculati au încasat bani și de la alte societăți, iar traseul era același: de la sediul casei de avocatură în conturile generalului Dumbravă, iar apoi la Coldea. În ultimii doi ani, peste cinci milioane de lei au fost livrați prin bancă. 


Stiri despre Vreme



Vremea 25 mai. Soare și cald în majoritatea zonelor țării. Unde se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi
Vremea 25 mai. Soare și cald în majoritatea zonelor țării. Unde se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi
Astazi,vremea va fi calda în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu înnorari accentuate dupa-amiaza si seara, când vor fi averse, în zonele montane şi în Transilvania. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 20...30 l/mp si vor fi conditii de grindina. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari în sudul Banatului (viteze în general de 55...65 km/h), iar local şi cu viteze mai mici şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade.


Stiri din Sport


Edi Iordanescu
Iordănescu a anunțat lotul preliminar al României pentru Euro 2024. Lista completă
Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat, vineri, lista jucătorilor convocaţi pentru cele două jocuri rămase de disputat înaintea participării la Campionatul European din Germania. Lista reprezintă şi lotul preliminar pentru Euro 2024. Printre jucătorii convocaţi se numără şi portarul Răzvan Sava (CFR Cluj) şi mijlocaşul Constantin Grameni (Farul), care nu au jucat până acum în niciun meci pentru prima reprezentativă.