Pe ce dată expiră cardurile de energie. Informații pentru românii care vor să scoată banii de pe ele
Pe ce dată expiră cardurile de energie. Informații pentru românii care vor să scoată banii de pe ele
Cardurile de energie, emise ca măsură socială pentru a sprijini cetățenii în plata facturilor de energie, vor expira în luna mai a acestui an. Românii trebuie să se grăbească să folosească sau să retragă banii de pe aceste carduri pentru a evita pierderea fondurilor neutilizate. Iată cum pot proceda pentru a scoate banii și detaliile legate de expirarea cardurilor!





Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat















Volodimir Zelenski: „Bombardamentele ruseşti nu se opresc”. Şeful administraţiei locale a fost rănit
Volodimir Zelenski: „Bombardamentele ruseşti nu se opresc”. Şeful administraţiei locale a fost rănit
Preşedintele Volodimir Zelenski, care joi a fost la Harkov, în condiţiile în care regiunea se află de o săptămână sub asaltul trupelor ruse, spune că ucrainenii au trecut la contraofensivă, iar rezultatele ar trebui să se vadă, însă situaţia este în continuare ameninţătoare, bombardamentele ruşilor continuă şi chiar şeful administraţiei din oraşul Vovceansk a fost rănit.

ACTUAL


Editoriale



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.


Alegeri 2024. Tu decizi!





Stiri Politice

Florin Drăgulin, candidat USR la Primăria Buzău. Foto/FB
TU DECIZI. Dosar de candidat: Candidatul „#rezist”, acuzat că face blatul cu PSD
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Florin Drăgulin, candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Buzău. Acuzat că a transformat filiala într-un satelit subordonat PSD, politicianul intră acum în cursă în postura de contracandidat al fratelui nașei sale. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 



 George Simion se teme să nu fie împușcat ca premierul Slovaciei. Liderul AUR și-a arătat susținerea pentru Robert Fico
George Simion se teme să nu fie împușcat ca premierul Slovaciei. Liderul AUR și-a arătat susținerea pentru Robert Fico
George Simion face declarații șocante. Liderul AUR se teme să nu fie împușcat precum premierul Slovaciei! Într-un mesaj transmis pe internet, liderul AUR și-a arătat susținerea pentru Robert Fico, despre care spune că a fost etichetat în mod eronat drept politician „pro-rus” și că mulți oameni au încercat să justifice în acest fel atentatul la viața sa. 



Stiri Economice





Stiri Actuale





Stiri din Justiție

Românca, alături de alți complici, voia să introducă în Europa aproape 2 tone de droguri. Foto/Profimedia
Româncă arestată în Spania. A vrut să introducă în Europa aproape 2 tone de droguri. Ea și complicii săi au legături cu celebrul cartel mexican Sinaloa
Acțiune de amploare a poliției din Spania, care a destructurat un grup mafiot cu legături directe la celebrul cartel mexican Sinaloa. Traficanții voiau să introducă în Europa aproape 2 tone de droguri. Printre cei prinși se numără și o româncă, ce are legături directe cu celebrii traficanți mexicani.




Stiri despre Vreme


Final de săptămână cu vreme răcoroasă și ploi, în Capitala. Prognoza ANM
Final de săptămână cu vreme răcoroasă și ploi, în Capitală. Prognoza ANM
Bucureștenii vor avea parte de un final de săptămână cu vreme răscoroasă pentru această perioadă din an. Vorbim despre temperaturi ce nu vor depăși 20-21 de grade. În ceea ce privește minimele, acestea se vor situa în jurul valorii de 9 grade. În plus, nu sunt excluse nici ploile. Vremea va fi răcoroasă la Bucureşti în următoarele 24 de ore, cerul va fi temporar noros, iar spre finalul intervalului va creşte probabilitatea pentru ploi slabe.

Mai multe zone din țară, sub Cod galben de vânt, până vineri seara. Pentru județul Caraș Severin a fost emis Cod portocaliu
COD PORTOCALIU de fenomene extreme. România, lovită de vijelii puternice - HARTA
Meteorologii au emis o avertizare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă până vineri seară, în sudul Banatului, al Transilvaniei şi în zona Carpaţilor Meridionali, unde viteza la rafală va atinge 55-65 de kilometri pe oră şi temporar va depăşi 70-80 de kilometri pe oră. În plus, o avertizare de Cod portocaliu a fost emisă pentru judeţul Caraş-Severin, acolo unde vântul este așteptat să sufle cu viteze mai mari de 90 de kilometri pe oră.

Vremea 16 mai. Temperaturile continuă să fie scăzute, mai ales la primele ore ale dimineții și noaptea. Maximele zilei
Vremea 16 mai. Temperaturile continuă să fie scăzute, mai ales la primele ore ale dimineții și noaptea. Maximele zilei
Astazi, vremea va fi rãcoroasã în regiunile extracarpatice şi în depresiunile intramontane, iar în rest valorile de temperaturã vor fi apropiate de mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri îndeosebi în sud-vest, sud şi est precum şi la munte unde izolat vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului şi în zona montanã înaltã unde rafalele vor depãşi 70...90 km/h şi pe alocuri, cu viteze mai mici, în sud, centru şi nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 24 de grade. 

Stiri din Sport