Haos pe aeroport. Zeci de pasageri au pierdut zborul după ce avionul a decolat cu doar o parte din oameni
Haos pe aeroport. Zeci de pasageri au pierdut zborul după ce avionul a decolat cu doar o parte din oameni
Haos pe Aeroportul din Cluj-Napoca, acolo unde zeci de oameni au pierdut zborul spre Paris, deși au fost asigurați că avionul îi va aștepta. Pasagerii au fost puși să aștepte din cauza unor defecțiuni tehnice, după ce scannerele de securitate s-au stricat în urma unei pene de curent. Oamenii au făcut scandal, iar când li s-au oferit alte rute alternative, pasagerii au fost puși să plătească în plus. 





Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat
















Editoriale



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.


Alegeri 2024. Tu decizi!





Stiri Politice







Stiri Economice





Stiri Actuale



Ana Maria Pacuraru
Ana Maria Păcuraru, la Ziua Națională a Israelului. Jurnalista a stat de vorbă cu ambasadorul Israelului în România, președintele PNL Nicolae Ciucă și europarlamentarul Rareș Bogdan
,,În urma atentatului din 7 octombrie, am descoperit cine ne sunt adevărații prieteni", este declarația făcută de ambasadorul Israelului in Romania, de Ziua Națională a Israelului. Evenimentul din Capitală a reunit lideri politici și diplomați. Legăturile dintre cele două țări sunt mai strânse ca niciodată, au reiterat participanții la ceremonie. Jurnalistul Realitatea PLUS, Ana Maria Păcuraru a luat parte la evenimentul de la Opera Națională unde a stat de vorbă cu ambasadorul Israelului în România Reuven Azar, cu președintele PNL Nicolae Ciucă și cu europarlamentarul Rareș Bogdan. 


Stiri din Justiție





Stiri despre Vreme



Final de săptămână cu vreme răcoroasă și ploi, în Capitala. Prognoza ANM
Final de săptămână cu vreme răcoroasă și ploi, în Capitală. Prognoza ANM
Bucureștenii vor avea parte de un final de săptămână cu vreme răscoroasă pentru această perioadă din an. Vorbim despre temperaturi ce nu vor depăși 20-21 de grade. În ceea ce privește minimele, acestea se vor situa în jurul valorii de 9 grade. În plus, nu sunt excluse nici ploile. Vremea va fi răcoroasă la Bucureşti în următoarele 24 de ore, cerul va fi temporar noros, iar spre finalul intervalului va creşte probabilitatea pentru ploi slabe.

Mai multe zone din țară, sub Cod galben de vânt, până vineri seara. Pentru județul Caraș Severin a fost emis Cod portocaliu
COD PORTOCALIU de fenomene extreme. România, lovită de vijelii puternice - HARTA
Meteorologii au emis o avertizare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă până vineri seară, în sudul Banatului, al Transilvaniei şi în zona Carpaţilor Meridionali, unde viteza la rafală va atinge 55-65 de kilometri pe oră şi temporar va depăşi 70-80 de kilometri pe oră. În plus, o avertizare de Cod portocaliu a fost emisă pentru judeţul Caraş-Severin, acolo unde vântul este așteptat să sufle cu viteze mai mari de 90 de kilometri pe oră.

Stiri din Sport