Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – De ce vrea Mirel Pascu un nou mandat la Bocșa? Cât a reușit să facă din ce și-a propus după ce a revenit în funcție, în 2021? E Cismăneanțu un adversar pe măsură, mai ales acum, sprijinit de PNL? Cât a reușit să finalizeze din proiectele începute de predecesorii săi? Ce se mai aude de centura Bocșa-Reșița? Răspunde la toate acestea și altele, candidatul PSD pentru un nou mandat de primar al Bocșei, Mirel Patriciu Pascu, într-un dialog live cu Nina Curița din redacția Jurnal CS/Caon, vineri, 31 mai, de la ora 17.30!

Caraş-Severin, Romania























Advertorial

Ştirile judeţului Caraş-Severin

CARANSEBEȘ – A început modernizarea învechitului bloc operator al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș (SMUC), cu fonduri de la bugetul statului, în urma unui amendament al parlamentarilor liberali de Caraș-Severin. Lucrările vor viza atât sălile de operație de la etajul 7, cât și sala de operație de la Ginecologie, după cum ne-a precizat managerul spitalului, Adrian Dumbravă!

REȘIȚA. Îmbunătățirea condițiilor în unitățile de învățământ din oraș, crearea unui mediu atractiv, prietenos, adaptat cerințelor educaționale ale secolului XXI, dar și susținerea excelenței educaționale au fost priorități absolute ale primarului Ioan Popa și ale echipei sale și în mandatul 2020-2024.