Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat






Elena Udrea









7 boli pe care le poți lua de la animalul tău de companie
7 boli pe care le poți lua de la animalul tău de companie. La ce trebuie să fii atent și cum poți să previi infectarea
Viața fără animale ar fi extrem de plictisitoare și de tristă. Dacă ai și tu un animal de companie, atunci cu siguranță îmi vei da dreptate. Prietenul tău blănos te face să zâmbești chiar și atunci când ești supărat, bolnav sau ai probleme. Fie că este vorba de pisica blocată într-o cutie sau de zâmbetul larg al câinelui care te așteaptă atunci când ajungi acasă, animalele ne fac viața mai frumoasă!

ACTUAL


Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!

TU DECIZI. Dosar de candidat. Lucian Judele, avere controversată: câștigă doar 116 lei pe an
TU DECIZI. Dosar de candidat. Lucian Judele, avere controversată: câștigă doar 116 lei pe an
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Lucian Judele, candidatul USR pentru funcția de primar al sectorului 3. Din poziția de viceprimar, a intrat în atenția publică după ce a fost săltat de poliție din toaleta unei școli din sector, dar și după ce s-a trezit cu telefonul aruncat pe geam în timpul unei ședințe de consiliu local. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 


Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc: Esența pachetului de legi inițiate în sprijinul bolnavilor de cancer vine din speranța în vindecare
Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc: Esența pachetului de legi inițiate în sprijinul bolnavilor de cancer vine din speranța în vindecare
Bolnavii de cancer din România continuă să aibă nevoie de sprijin semnificativ, iar senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, ea însăși o supraviețuitoare a acestei boli, a adus acest mesaj în plenul Senatului. Într-un discurs emoționant, Pauliuc a subliniat importanța pachetului de legi pe care l-a inițiat, subliniind că esența acestor măsuri legislative vine din speranța în vindecare și din dorința de a oferi pacienților cu cancer șansa la o viață mai bună.


Stiri Politice



Cozmin Gușă
Gușă: Jurnaliștii Clubului de Presă au meritul cvasi-exclusiv pentru distrugerea rețelei generalilor-interlopi. Repetenți sunt toți politicienii români
Într-un an deosebit de important pentru România, pare că justiția s-a reactivat și reintră într-un ritm normal și necesar de lucru. Deși nimeni nu se aștepta ca „generalul negru” Florian Coldea sau Dumitru Dumbravă să fie luați în colimator de către DNA, iată că asistăm astăzi la punerea lor sub acuzare și la deconspirarea rețelei Statului Paralel, un editorial semnat Cozmin Gușă.




Stiri Economice





Stiri Actuale





Stiri din Justiție


Elena Udrea, acuzații dure la adresa omului lui Coldea. Șeful penitenciarelor nu o lasă să-și vadă fetița Exclusiv
Elena Udrea, acuzații dure la adresa omului lui Coldea. Șeful penitenciarelor nu o lasă să-și vadă fetița
Soțul Elenei Udrea, Alexandru Alexandrov, a făcut dezvăluiri explozive ldespre dosarele măsluite în cazul partenerei sale. În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, Alexandrov a relatat cum a acționat statul paralel pentru arestarea fostului ministru al Turismului. Totodată, Elena Udrea a transmis din închisoare un mesaj tranșant către Florian Coldea, cel pe care l-a numit „stăpânul cătușelor”. 

Florian Coldea NU și-a depus nici acum cauțiunea de 500.000 de lei / Foto: Inquam Photos
Florian Coldea a ajuns din nou în fața polițiștilor. Generalul a refuzat să răspundă întrebărilor presei, dar are încredere în Justiție - VIDEO
Generalul Florian Coldea a ajuns pentru a doua oară la secția de Poliție, pentru a semna controlul judiciar, măsura preventivă impusă pentru 60 de zile. La ieșirea, generalul a refuzat să răspundă întrebărilor punctuale legate de acuzațiile ce i se aduc, afirmând că ancheta este în derulare și instituțiile statului trebuie să-și spună opinia. Coldea nu și-a depus cauțiunea de 500.000 de lei pe care trebuie să o plătească după ce a fost plasat sub control judiciar.


Stiri despre Vreme





Stiri din Sport