Florian Coldea NU și-a depus nici acum cauțiunea de 500.000 de lei / Foto: Inquam Photos
Florian Coldea a ajuns din nou în fața polițiștilor. Generalul a refuzat să răspundă întrebărilor presei, dar are încredere în Justiție - VIDEO
Generalul Florian Coldea a ajuns pentru a doua oară la secția de Poliție, pentru a semna controlul judiciar, măsura preventivă impusă pentru 60 de zile. La ieșirea, generalul a refuzat să răspundă întrebărilor punctuale legate de acuzațiile ce i se aduc, afirmând că ancheta este în derulare și instituțiile statului trebuie să-și spună opinia. Coldea nu și-a depus cauțiunea de 500.000 de lei pe care trebuie să o plătească după ce a fost plasat sub control judiciar.





Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat

Topul țărilor cu cei mai mulți bețivi în 2024
Topul țărilor cu cei mai mulți bețivi în 2024. România se află în top 10, iar vecinii de la Est sunt pe podium
După compilarea mai multor studii și rapoarte, site-urile de specialitate au publicat clasamentul mondial al țărilor unde se consumă cel mai mult alcool, iar rezultatele sunt necruțătoare: Țara noastră se află printre cele unde alcoolul este consumat în cantități mari, ocupând un loc „respectabil” în top 10. Dar, surprinzător pentru mulți, vecinii noștri de la Est au reușit să se poziționeze chiar pe podium, ocupând locul doi în clasament.

ACTUAL
















Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!

Cristian Popescu Piedone și Gabriela Firea
Sondajul care răstoarnă scena politică: Gabriela Firea, evoluție fulminantă în sondajele pentru Capitală. Piedone se prăbușește
Un nou sondaj bombă răstoarnă toate scenariile pentru Primăria Capitalei, cu două săptămâni înainte de alegeri. Potrivit datelor, bătălia s-ar da între Nicușor Dan și Gabriela Firea. Candidatul PSD se află pe locul doi cu 25%. Dacă s-ar retrage din cursă Cristian Popescu Piedone, atunci Gabriela Firea ar câștiga Primăria Generală.

Creanga uriașă s-a prăbușit pe una dintre aleile circulate ale Parcului Bazilescu
Tânără internată în stare gravă, după ce a fost lovită de o creangă ruptă, într-un parc administrat de Clotilde Armand
Caz șocant în parcul Bazilescu din sectorul condus de primărița Clotilde Armand. O tânără a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovită de o creangă ruptă dintr-un copac. Prietenul femeii a fost și el lovit. Victima este internată la terapie intensivă și urmează să fie operată, potrivit Realitatea Plus. Accidentul putea avea urmări mult mai grave, aleea unde a căzut creanga fiind una pe care copiii obișnuiesc să se joace sau să se plimbe cu biciclete și trotinete. 



Stiri Politice







Stiri Economice




Afacerile frauduloase cu criptomonede subordonate lui Coldea. Cu cine colabora în secret: SUME BOMBĂ
Afacerile frauduloase cu criptomonede subordonate lui Coldea. Cu cine colabora în secret: SUME BOMBĂ
Informații halucinante au apărut în ultimele luni despre una dintre cele mai importante firme care se ocupă cu tranzacționarea de criptomonede din țară - CryptoDATA. După vizita „generalului negru” în Dubai și afacerile dubioase pe care fostul general SRI le-a făcut cu finii săi, ies la iveală noi date care demonstrează că Ovidiu Toma și Bogdan Mărunțiș, împreună cu protectorul și nașul lor Florian Coldea, au pus la punct o afacere care poate reprezenta cea mai mare vulnerabilitate și amenințare la adresa securității naționale a României și a partenerilor săi.

Stiri Actuale





Stiri din Justiție




Crimă Botoșani. Arest preventiv pentru bărbatul care și-a violat și ucis nepoata de 8 ani. Comunitate din zonă este șocată / Foto: Inquam Photos
Crimă Botoșani. Arest preventiv pentru bărbatul care și-a violat și ucis nepoata de 8 ani. Comunitate din zonă este șocată
Călăul din Botoșani care și-a violat și ucis nepoata va petrece următoarele 30 de zile după gratii! În vârstă de 32 de ani, criminalul și-a recunoscut faptele, dar susține că nu a vrut să o omoare pe copila de 8 ani. Acesta dă vina pe excesul de alcool pentru ororile pe care le-a făcut. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional! Trupul neînsuflețit a fost aruncat, pe jumătate dezbrăcat, într-o lizieră de salcâmi. Criminalul, care s-a dovedit a fi chiar unchiul fetei, a fost prins după ce s-a întors la locul crimei. 

Stiri despre Vreme



Vremea 25 mai. Soare și cald în majoritatea zonelor țării. Unde se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi
Vremea 25 mai. Soare și cald în majoritatea zonelor țării. Unde se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi
Astazi,vremea va fi calda în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu înnorari accentuate dupa-amiaza si seara, când vor fi averse, în zonele montane şi în Transilvania. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 20...30 l/mp si vor fi conditii de grindina. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari în sudul Banatului (viteze în general de 55...65 km/h), iar local şi cu viteze mai mici şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade.


Stiri din Sport




Edi Iordanescu
Iordănescu a anunțat lotul preliminar al României pentru Euro 2024. Lista completă
Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat, vineri, lista jucătorilor convocaţi pentru cele două jocuri rămase de disputat înaintea participării la Campionatul European din Germania. Lista reprezintă şi lotul preliminar pentru Euro 2024. Printre jucătorii convocaţi se numără şi portarul Răzvan Sava (CFR Cluj) şi mijlocaşul Constantin Grameni (Farul), care nu au jucat până acum în niciun meci pentru prima reprezentativă.