Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro

Alte stiri:

/dct:eveniment,/dct:politica,/dct:stirea-zilei,/dct:sport,/dct:social,/dct:administratie,/dct:educatie,/dct:cultura,/dct:emisiuni,/dct:sanatate,/dct:agricultura,/dct:actualitate

Elevii, feedback pentru activitatea profesorilor

Elevii au, acum, dreptul reglementat de Ministerul Educației, de a oferi feedback anonim profesorilor de la clasă. Sarcina distribuirii acestor chestionare revine diriginților de la clasă, iar rezultatele vor fi interpretate atât de aceștia și de conducerea școlii, cât și de către Consiliul Elevilor. Anul trecut, cele mai multe plângeri ale tinerilor au fost legate de bursele școlare, dar și de activitatea de la clasă a unor cadre didactice.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE
PRIMARI DE ISPRAVA





SPATIU PUBLICITAR
ULTIMELE ANUNTURI
Tu actualizezi lumea.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îți publicăm știrea.

Slatina│S-a deschis Expo Flora 2024

Frumusețe, culoare și parfum, astăzi, în Parcul Tineretului din municipiul Slatina. S-a deschis Expo Flora 2024. Este cea de-a 28-a ediție a evenimentului devenit deja tradiție în orașul nostru. Timp de trei zile, iubitorii de flori și pasionații de grădinărit sunt invitați să admire, să cumpere și să se bucure de o gamă variată de flori, bulbi și răsaduri, dar și produse de artizanat, pentru toate gusturile și buzunarele.
24 Mai 2024

Aurul religiei rămâne la Drăgănești-Olt

Aurul Olimpiadei Naționale de Religie a rămas, și în acest an, la Drăgănești-Olt. După rezultatul de anul trecut obținut de Andrei Mihai, a venit rândul Andreei Viespe, care a reușit să obțină maximul de puncte la etapa națională a olimpiadei. Ambii copii sunt pregătiți de același dascăl, Mihaela Nistor, care dovedește, din nou, că performanța se poate realiza oriunde există o legătură specială între profesor și elev.
24 Mai 2024