Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat

10 indicii care vor da de gol prietenii falși
10 indicii care vor da de gol prietenii falși. Psihologii îți spun la ce să fii atent, ca să scapi de prefăcuți
Ca să avem o viață plăcută și armonioasă este esențial să ne înconjurăm de prieteni sinceri, care ne pot ajuta cu adevărat și sunt gata să ne întindă o mână de ajutor la nevoie. Din păcate, însă, nu toți cei pe care-i considerăm "prieteni": de fapt, este foarte posibil ca unii să uneltească în spatele nostru . Iată 10 semne că cineva este un prieten fals.

ACTUAL















Cum spălăm corect prosoapele de plajă. Pași simpli pentru a elimina toate bacteriile și mirosurile neplăcute
Cum spălăm corect prosoapele de plajă. Pași simpli pentru a elimina toate bacteriile și mirosurile neplăcute
Sezonul estival se apropie cu pași repezi, aducând cu el momente de relaxare la plajă și la piscină, dar și anumite responsabilități. Una dintre acestea este curățarea corectă a prosoapelor de plajă, astfel încât să scapi de reziduurile de nisip, bacteriile și mirosurile neplăcute, inclusiv cele de clor de la piscină. Iată câteva sfaturi utile pentru a te asigura că prosoapele tale rămân curate și plăcut mirositoare.

LIFESTYLE


Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!



Continuarea promovării electorale în afara perioadei permise de lege este interzisă, inclusiv pe reţelele sociale! Anunțul MAI
Continuarea promovării electorale în afara perioadei permise de lege este interzisă, inclusiv pe reţelele sociale! Anunțul MAI
Reprezentanţii MAI au transmis că, „pentru corecta informare a publicului, având în vedere anumite informaţii apărute în spaţiul public privind sancţionarea unor persoane care au continuat campania electorală prin postări pe reţelele de socializare”, o continuare a campaniei electorale în afara perioadei permise de lege este interzisăă, inclusiv pe reţelele de socializare.


Stiri Politice


Alegeri locale 2024. 56 de candidați sunt înscriși în bătălia electorală pentru Capitală și primăriile de sector / Foto: Inquam Photos
Alegeri locale 2024. 56 de candidați sunt înscriși în bătălia electorală pentru Capitală și primăriile de sector. Cine sunt aceștia - LISTA
Doar o zi ne mai desparte de alegerile locale din 9 iunie. De departe, în Capitală, cea mai mare bătălie se dă pentru Primăria Municipiului București, în luptă fiind înscriși 9 candidați. O miză uriașă o reprezintă, fără doar și poate și cele 6 primării de sector, pentru care s-au înscris în cursă 47 de candidați. În total, 56 de candidaţi îşi dispută fotoliile de primari în Capitală.

Constănțenii vor vota la alegerile locale și europarlamentare în 3 urne în loc de 5 (foto: Info Sud Est)
Primarul Constanței, amendat cu 2200 de lei pentru că Primăria nu va amenaja 5 urne, așa cum i-au cerut birourile electorale. ”Se poate ajunge inclusiv la anularea alegerilor dacă vor exista contestații” - SURSE. Primăria invocă ”rațiuni financiare”
Primăria Constanța nu va asigura cinci urne pe secție conform legii, așa cum i s-a pus în vedere de Biroul Electoral Județean Constanța (BEJC) și de cel de Circumscripție Locală (BECL). În această situație, se poate ajunge inclusiv la anularea alegerilor, dacă vor exista contestații, conform surselor ISE din structurile electorale consultate. Primăria a invocat rațiuni financiare. UPDATE: Primarul Constanței, Vergil Chițac, a fost sancționat contravențional cu 2200 de lei de Autoritatea Electorală Permanentă pentru că nu a respectat hotărârile autorității privind urnele din secțiile de vot, transmite sâmbătă Biroul Electoral Județean Constanța.




Stiri Economice

Ce preț are o porție de hamsii pe litoral în vara 2024. Costuri mari înainte de deschiderea sezonului
Ce preț are o porție de hamsii pe litoral în vara 2024. Costuri mari înainte de deschiderea sezonului
Odată cu venirea verii, litoralul românesc a început să își primească turiștii, atât pe cei români, cât și pe cei străini. Cu toate acestea, anul 2024 a adus și o creștere semnificativă a prețurilor. Dacă te întrebi cât costă o porție de hamsii la mare în 2024, te avertizăm că prețurile au explodat înainte de deschiderea oficială a sezonului.


Pensia pe care o va încasa un român cu o vechime de 40 de ani de muncă. Ce se va întâmpla de la 1 septembrie 2024
Pensia pe care o va încasa un român cu o vechime de 40 de ani de muncă. Ce se va întâmpla de la 1 septembrie 2024
Începând cu 1 septembrie, pensionarii din România vor vedea o creștere semnificativă a veniturilor, datorită procesului de recalculare a pensiilor, care este aproape finalizat. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), a declarat că deciziile de recalculare vor fi tipărite și trimise beneficiarilor, urmând ca aproximativ trei milioane de pensionari să beneficieze de pensii majorate.


Stiri Actuale





Stiri din Justiție





Stiri despre Vreme



Temperaturi de foc, până marți dimineață, în Capitală! Mercurul va urca până la 37 de grade: prognoza ANM/ Arhivă foto
Temperaturi de foc, până marți dimineață, în Capitală! Mercurul va urca până la 37 de grade: prognoza ANM
Temperaturi de foc, în Capitală, în zilele următoare! Meteorologii anunţă vreme călduroasă în Bucureşti sâmbătă, iar de duminică dimineaţă până marţi dimineaţă vremea va deveni caniculară, cu temperaturi de până la 37 de grade Celsius. După-amiază şi seara sunt posibile averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, a anunțat, sâmbătă, ANM, în prognoza specială pentru București.


Stiri din Sport

Cum a DISTRUS mafia lui Coldea fotbalul românesc: milioane la mijloc. Adrian Mititelu, dezvăluiri explozive: Kovesi știa totul!
Cum a DISTRUS mafia lui Coldea fotbalul românesc: milioane la mijloc. Adrian Mititelu, dezvăluiri explozive: Kovesi știa totul!
Ies la iveală noi informații halucinante despre modul în care mafia generalului Florian Coldea și-a întins tentaculele asupra fotbalului românesc! Tot mai multe nume sonore au început să vorbească și acuză faptul că gruparea statului paralel a ordonat condamnări. De exemplu, Gigi Becali a vorbit despre execuția lui Gică Popescu. Iar președintele FCU Craiova a povestit cum hidra coldistă i-a distrus afacerea și l-a băgat în pușcărie. Adrian Mititelu chiar a depus un denunț la DNA în dosarul generalilor. 



Fostul boxeur Mihai Leu / Arhivă foto
Mihai Leu, internat de urgență la Institutul Fundeni din Capitală! Simptomele care l-au băgat din nou în spital pe marele sportiv
Marele campion la box și raliu Mihai Leu a ajuns din nou la spital! În vârată de 55 de ani, Leu a fost internat de urgență, luni seară, la Institutul Fundeni din Capitală, după ce a vărsat de mai multe ori pe parcursul zilei. Acesta a fost preluat de medicul Irinel Popescu, cel care se ocupă de sportiv. Este pentru a doua oară  în ultima lună când Mihai Leu ajunge la spital.