Cum a DISTRUS mafia lui Coldea fotbalul românesc: milioane la mijloc. Adrian Mititelu, dezvăluiri explozive: Kovesi știa totul!
Cum a DISTRUS mafia lui Coldea fotbalul românesc: milioane la mijloc. Adrian Mititelu, dezvăluiri explozive: Kovesi știa totul!
Ies la iveală noi informații halucinante despre modul în care mafia generalului Florian Coldea și-a întins tentaculele asupra fotbalului românesc! Tot mai multe nume sonore au început să vorbească și acuză faptul că gruparea statului paralel a ordonat condamnări. De exemplu, Gigi Becali a vorbit despre execuția lui Gică Popescu. Iar președintele FCU Craiova a povestit cum hidra coldistă i-a distrus afacerea și l-a băgat în pușcărie. Adrian Mititelu chiar a depus un denunț la DNA în dosarul generalilor. 





Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat






Record de gafe făcute de Joe Biden la ultima sa apariție. Foto: X/Twitter









Fără telefoane mobile la școală. Restricții pentru elevi
Fără telefoane mobile la școală. Restricții pentru elevi
Elevii din Londra se vor confrunta cu noi restricții stricte privind utilizarea telefoanelor mobile la școală. Începând cu anul școlar următor, 17 școli secundare din districtul Southwark, situat în sudul Londrei, vor implementa o politică de interzicere a utilizării smartphone-urilor în incinta școlii. Această măsură vine ca răspuns la îngrijorările crescânde legate de impactul negativ al tehnologiei asupra copiilor.

ACTUAL


Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!




Simion susține că are probe privind falsificarea semnăturilor pe listele electorale
George Simion a intrat în greva foamei, în fața Parchetului General. Ce solicită liderul AUR? - VIDEO
Scandal de proporții pe ultima sută de metri a campaniei electorale! George Simion face greva foamei la Parchetul General și cere să fie audiat de urgență în dosarul semnăturilor false. La începutul zilei, liderul AUR se baricadase în interiorul instituției, iar soția lui a venit de urgență să îi aducă apă. Atunci când a ieșit pe ușile parchetului, Simion s-a îmbrâncit cu jandarmii. Încă de la primele ore, membrii AUR au anunțat că vor protesta pentru a-l sprijini pe șeful lor. 

Stiri Politice

Românii care vor rămâne fără tichete sociale după majorarea salariului minim. Schimbări majore în țara noastră
Românii care vor rămâne fără tichete sociale după majorarea salariului minim. Schimbări majore în țara noastră
Mai multe categorii sociale din România riscă să piardă tichetele de masă în urma majorării salariului minim pe economie, avertizează Blocul Național Sindical (BNS). Deși Guvernul a anunțat cu mândrie creșterea salariului minim, o serie de erori și neconcordanțe legislative ar putea duce la scăderea efectivă a veniturilor pentru unii salariați.



Sebastian Burduja a pornit „REVOLUȚIA turcoaz” la București
Sebastian Burduja a pornit „REVOLUȚIA turcoaz” la București
Miercuri seara, Piața George Enescu a fost scena unui eveniment deosebit organizat de Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Generală a Capitalei. În fața unui public numeros, Burduja a lansat „Revoluția turcoaz”, un eveniment care marchează punctul culminant al campaniei sale electorale. Culoarea turcoaz, aleasă simbolic pentru această campanie, reprezintă angajamentul echipei Burduja față de schimbare și transparență în administrația Bucureștiului.



Stiri Economice





Stiri Actuale


Dr. Cristian Andrei, despre greșelile părinților moderni
Dr. Cristian Andrei, despre greșelile părinților moderni: „Își supraprotejează copiii și apoi se minunează că nu iau BAC-ul”
Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul psihologiei, Cristian Andrei este cunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, obișnuit fiind să vorbească clar și direct cu publicul și pacienții săi. Într-o emisiune recentă, Cristian Andrei a vorbit pe șleau despre greșelile pe care le fac părinții  moderni în educarea copiilor lor, greșeli care se răsfrâng negativ în viitorul lor social și profesional.



Stiri din Justiție


Accidentul de la 2 mai. Procesul șoferului drogat Vlad Pascu se reia pe 14 iunie! Mărturii din sala de judecată
Accidentul de la 2 mai. Procesul șoferului drogat Vlad Pascu se reia pe 14 iunie! Mărturii din sala de judecată
Procesul lui Vlad Pascu se reia pe 14 iunie. Este și ziua în care se va decide dacă fapta drogatului criminal va fi schimbată în omor calificat, așa cum cer părinții îndoliați. Au fost momente sfâșietoare în sala de judecată, iar rudele celor doi studenți uciși au izbucnit de nenumărate ori în lacrimi. În tot acest timp, beizadeaua drogată a privit în jos, iar la un moment dat chiar a căscat.



Stiri despre Vreme





Stiri din Sport



Fostul boxeur Mihai Leu / Arhivă foto
Mihai Leu, internat de urgență la Institutul Fundeni din Capitală! Simptomele care l-au băgat din nou în spital pe marele sportiv
Marele campion la box și raliu Mihai Leu a ajuns din nou la spital! În vârată de 55 de ani, Leu a fost internat de urgență, luni seară, la Institutul Fundeni din Capitală, după ce a vărsat de mai multe ori pe parcursul zilei. Acesta a fost preluat de medicul Irinel Popescu, cel care se ocupă de sportiv. Este pentru a doua oară  în ultima lună când Mihai Leu ajunge la spital.