Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat

Cum dădea ordine generalul Dumbravă. Înregistrare-bombă! Gașca lui Coldea, demascată
Cum dădea ordine generalul Dumbravă. Înregistrare-bombă! Gașca lui Coldea, demascată
O nouă înregistrare zguduie învălmășeala din culisele puterii din România și aduce în lumina reflectoarelor modul controversat în care generalul Dumbravă dădea ordine, dezvăluind conexiunile și influența nevăzută a unei rețele condusă de gașca lui Florian Coldea. Materialul audio, dezvăluit în exclusivitate de jurnaliștii de la Realitatea PLUS, îl prezintă pe Doru Trăilă discutând cu omul de afaceri Cătălin Hideg, cu aluzii la eforturile de a influența anumite decizii judiciare favorabile.

ACTUAL
















Editoriale



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.


Alegeri 2024. Tu decizi!


TU DECIZI. Dosar de candidat: Alexandru Cordoș a scăpat miraculos de închisoare după trei urmăriri penale sondate cu condamnări
TU DECIZI. Dosar de candidat: Alexandru Cordoș a scăpat miraculos de închisoare după trei urmăriri penale sondate cu condamnări
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Alexandru Cordoș, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. A scăpat miraculos de închisoare după trei urmăriri penale sondate cu condamnări, iar apoi s-a întors la șefia filialei din partid la timp pentru a fi desemnat să candideze împotriva celui cu care era acuzat că face blat. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 


Florin Roman: „Dacă vom câștiga alegerile locale, președinte va fi Nicolae Ciucă”
Florin Roman: „Dacă vom câștiga alegerile locale, președinte va fi Nicolae Ciucă”
Declarații explozive au fost făcute la finalul ședinței de Coaliție! Deputat PNL și coordonatorul campaniei pentru alegerile locale, Florin Roman, a declarat că dacă partidul liberal va câștiga localele în țară, pe data de 10 iunie va fi anunțată candidatura președintelui PNL, Nicolae Ciucă pentru alegerile prezidențiale. Deputatul exclude, în acest scenariu, orice discuție cu PSD pentru liste comune. 

Stiri Politice







Stiri Economice



Dorina Barcari a făcut calculele: cine sunt românii care nu vor primi nimic la recalcularea pensiilor? Exclusiv
Dorina Barcari a făcut calculele: cine sunt românii care nu vor primi nimic la recalcularea pensiilor?
Pensionarii vor primi chiar din această lună deciziile de recalculare în funcție de noua formulă din legea pensiilor. Oficialii au publicat și modelele deciziilor, iar oamenii vor vedea numărul total de puncte și detalii despre stagiile de cotizare. Dorina Barcari, expert în pensii, a avertizat însă în exclusivitate la Realitatea PLUS că din septembrie circa 1,6 milioane de oameni rămân cu pensiile înghețate. 


Stiri Actuale

Alimente in frigider
În cât timp se strică unele alimente dacă uiți să le pui în frigider
Păstrarea alimentelor la temperatura corectă este esențială pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și a altor microorganisme care pot cauza intoxicații alimentare. Dacă ai uitat să pui anumite alimente în frigider, timpul în care acestea se strică poate varia considerabil în funcție de tipul de aliment și de condițiile ambientale. Iată o prezentare generală a timpului în care diverse alimente se pot strica dacă nu sunt refrigerate.




Stiri din Justiție

Pagina din albumul oferit olimpicilor (foto: Vremea Nouă)
Olimpicii la Matematică, recompensați cu învățăturile lui Dumitru Buzatu, fost șef al CJ Vaslui, judecat pentru luare de mită - FOTO
Moment penibil pentru elevii și profesorii prezenți la Olimpiada Națională de Matematică, găzduită de județul Vaslui. Toți invitații au primit ca amintire un album în care tronează un discurs fluviu al lui Dumitru Buzatu, fostul președinte al Consiliului Județean, judecat pentru luare de mită. Mai mult, potrivit presei locale, autoritățile vasluiene au confiscat evenimentul în scopuri electorale.




Stiri despre Vreme





Stiri din Sport