Caraş-Severin, Romania
Caraş-Severin, Romania























Advertorial

REȘIȚA. Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin Direcția Generală Executări Silite Cazuri Speciale – Serviciul Executări Silite Cazuri Speciale Regional Timisoara, organizează în data de 20.06.2024, ora 11:00, Licitația a II-a pentru vânzarea următoarelor bunuri imobile, proprietate a debitorului CATANA SORIN OVIDIU:

ORAVIȚA. D.G.R.F.P. Timişoara, prin intermediul A.J.F.P. Caraş-Severin, respectiv S.F.O. Oravița, organizează în data de 20.06.2024, ora 12.00, în jud. Caraş-Severin, localitatea Oravița, str. Emanoil – Gojdu nr. 43-45, licitaţia următoarelor bunuri imobile proprietate a debitorului CASA VERDE VALMARK SRL, conform Anunţului de vânzare nr. 1078/ 24.05.2024 – al treilea termen de licitaţie.

Ştirile judeţului Caraş-Severin

CARANSEBEȘ – Banii au fost aprobați de consilierii locali, după ce comisia din cadrul municipalității a verificat proiectele depuse de diverse entități pe Legea 350 privind finanțările nerambursabile de la bugetul local. Cum în cadrul ședinței nu au fost dezbateri pe această temă, trecem în revistă proiectele câștigătoare!

CARAȘ-SEVERIN – Ce unește Bihorul de Caraș-Severin? Multe lucruri. Principalul punct de legătură sunt administrațiile liberale de succes. Un altul ar fi reducerea cheltuielilor din administrație. Ilie Bolojan spune despre echipa Dunca-Popa că e în topul național al celor care au făcut economii.

CARANSEBEȘ – Ceea ce primarul Felix Borcean anunța deja, de ceva vreme, a devenit certitudine odată cu recentul ordin al ministrului Dezvoltării, Adrian Veștea. Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș (SMUC) a fost inclus pe lista obiectivelor de investiții propuse spre finanțare prin Programul național de investiții pentru consolidarea spitalelor „Mihail Cantacuzino”!

CARANSEBEȘ – ACS Magica Balta Caransebeș este campioana Ligii a IV-a din Caraș-Severin. Elevii lui Petru Bona au reușit să termine pe prima poziție, cu 69 de puncte, și vor reprezenta județul la barajul de promovare în Liga 3! Acolo vor da peste campioana din județul Timiș. Partidele de la baraj sunt programate în 16 și 23 iunie, cu primul meci pe terenul din Balta Sărată!