Articole recente din Life

  • Grupul Rohlik, din care face parte Sezamo, premiat la un concurs internațional de mărci private

    București, 29 mai 2024. Grupul Rohlik, liderul european de e-groceries, din care face parte supermarketul online Sezamo, anunță câștigarea a două premii Salute to Excellence pentru două produse dintre mărcile sale private. Este vorba despre Miil BIO Lapte integral proaspăt 3,6% și Kitchin Mazăre, care au fost premiate nu doar pentru calitatea și prețul lor, […] Post-ul Grupul Rohlik, din care face parte Sezamo, premiat la un concurs internațional de mărci private apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

    Citește articolul original

Articole recente din Fapt divers

  • Ce nebunie, ce bucurie!, o ulițărniceală teatrală

    Îmi cîntă-n cap și acum muzica lui Tibor Cári, aud vocea lui Aurelian Andreescu, muzica de la începutul spectacolul Lysistrata, dragostea mea, e un buluc de muzică care îmi dă acel sentiment de neaparținere a nici unui loc, zbor prin lume. Ce bestial sentiment. Și-am stat eu strîmb și am cugetat drept, după ce am revenit în căsuța mea din mijloc de București, după 10 zile de ulițărniceală prin Bucovina. Liniștea de la Dragomirna, poveștile Maicii Starețe de la Voroneț, "furat" o poză cu bolta din pronaosul Voronețului, goana prin Suceava pentru a ajunge la toate evenimentele și spectacolele din Festivalul Internațional de teatru de la Suceava – Teatrul, diplomație culturală>. Ce nebunie bucuroasă fu pe capul și sufletul meu. Pisiceală ulițarnicească. Am scris aici un prim pomelnic de gînduri și stări, apoi, mi s-au deschis ferestrele revistei Golan, Anca Zaharia redactorul șef a preluat articolele mele, ce încîntare p ecapul meu, așadar, am dispărut de aici din cerdacul casei

    Citește articolul original

Articole recente din Știință/Tehnică

  • Sortare pe mai multe nivele in Excel...

    Cum pot sorta un tabel in functie de 2 sau chiar 3 coloane in Excel? De multe ori cand fac a 2-a sortare aceasta o strica pe prima. Acest articol l-am publicat initial undeva in 2013, a fost printre primele. Am dat peste el azi si recunosc ca m-am ingrozit cum este scris, merita un… Citește mai mult »Sortare pe mai multe nivele in Excel The post Sortare pe mai multe nivele in Excel appeared first on onLearn.

    Citește articolul original