Spitalul de Boli Infecțioase, reabilitat cu fonduri europene

Primăria continuă investițiile în spitale și transformă Craiova într-un centru performant de sănătate. Cea mai recentă schimbare s-a realizat la vezi tot »

Candidatul PSD Silviu Preduș: Viziunea și planurile pentru un Ostroveni modern și prosper

Silviu Preduș, candidatul PSD pentru Primăria Ostroveni, se angajează să pună puternic accent pe investițiile în educație, infrastructură și proiecte vezi tot »

Ion Ionescu continuă să muncească pentru modernizarea comunei Pleșoi

Candidatul PSD este pregătit să înceapă mandatul cu numărul cinci în fruntea primăriei Pleșoi, locul în care s-a născut și vezi tot »

O viziune de inginer pentru un Radovan prosper: Figela Petrescu

Candidata PSD pentru Primăria Radovan își propune să transforme comuna prin proiecte inovatoare de dezvoltare, infrastructură modernă și servicii îmbunătățite vezi tot »

Alte două unități școlare din Craiova, modernizate prin programe pentru orașe verzi

Primăria Municipiului Craiova continuă investițiile în infrastructura educațională și redă comunității alte două unități de învățământ care vor oferi condiții vezi tot »

 
Spital Boli Infectioase print (1)

Spitalul de Boli Infecțioase, reabilitat cu fonduri europene

Primăria continuă investițiile în spitale și transformă Craiova într-un centru performant de sănătate. Cea mai recentă schimbare s-a realizat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș“, care a fost reabilitat termic și energetic, printr-un proiect cu finanțare europeană.

Ostroveni

Candidatul PSD Silviu Preduș: Viziunea și planurile pentru un Ostroveni modern și prosper

Silviu Preduș, candidatul PSD pentru Primăria Ostroveni, se angajează să pună puternic accent pe investițiile în educație, infrastructură și proiecte sociale aducând schimbări semnificative comunității

Plesoi

Ion Ionescu continuă să muncească pentru modernizarea comunei Pleșoi

Candidatul PSD este pregătit să înceapă mandatul cu numărul cinci în fruntea primăriei Pleșoi, locul în care s-a născut și a crescut și unde își dorește să facă lucruri minunate, în continuare

Radovan

O viziune de inginer pentru un Radovan prosper: Figela Petrescu

Candidata PSD pentru Primăria Radovan își propune să transforme comuna prin proiecte inovatoare de dezvoltare, infrastructură modernă și servicii îmbunătățite

WhatsApp Image 2024-06-05 at 17.34.18 (1)

Alte două unități școlare din Craiova, modernizate prin programe pentru orașe verzi

Primăria Municipiului Craiova continuă investițiile în infrastructura educațională și redă comunității alte două unități de învățământ care vor oferi condiții moderne de confort pentru desfășurarea activităților atât pentru copii, cât și pentru cadrele didactice.

semnare contracte PTJ (3)

Dolj: Administrația PSD dă startul finanțărilor europene prin Programul Tranziție Justă

Primele contracte de finanțare din fonduri europene prin intermediul Programului Tranziție Justă (PTJ), a cărui implementare în Dolj este coordonată și monitorizată de Consiliul Județean, condus de Cosmin Vasile, au fost semnate miercuri, 5 iunie, la Craiova.  

Calafat

Mihai Cotea, candidatul PSD la Primăria Calafat, aduce calafetenii acasă!

Mihai Cotea este candidatul din partea Partidului Social Democrat la Primăria Calafat. Acesta își propune să transforme orașul printr-o serie de idei inovatoare și proiecte de dezvoltare menite să îmbunătățească viața comunității. Cu o vastă experiență profesională și personală, Mihai Cotea își dorește să redea orașului strălucirea de altădată și să creeze un mediu prielnic pentru locuitorii săi.

Barca

Cristinel Urtilă vrea să continue schimbarea în comuna Bârca

Cristinel Urtilă, actualul primar al comunei Bârca, reprezintă Partidul Social Democrat (PSD) în cursa pentru un nou mandat. Anul acesta, el împlinește 50 de ani. Are rădăcini adânci în comunitatea pe care o conduce, fiind născut și crescut în Bârca.

Podari

Aurel Gheorghiță, primarul care face: „Dezvoltăm Podariul pentru noi și copiii noștri”

Podari a devenit, în ultimii ani, locul în care îți dorești să locuiești. Condițiile de trai de aici sunt, cu adevărat, europene. Locuitorii beneficiază de apă potabilă, canalizare și rețea de gaze. Toate străzile sunt asfaltate, iar canalele casetate. Se fac părculețe, iar în învățământ s-a investit substanțial, așa că elevii din comuna Podari învață în cele mai bune condiții. Investitorii sunt și ei atrași de zonă. Administrația condusă de primarul Aurel Gheorghiță a demonstrat că și în România se poate.

Ambulatoriu sportivi Craiova (5)

Beneficiari din 7 județe pentru cea mai recentă reușită a administrației doljene Policlinica sportivă, structură de elită în rețeaua națională

Consiliul Județean Dolj, condus de președintele Cosmin Vasile, a finalizat lucrările de reabilitare a Ambulatoriului de specialitate pentru sportivi din Craiova. Investiția, derulată cu finanțare europeană, a conturat cea mai modernă policlinică de acest tip din țară, în beneficiul direct a mii de sportivi. 

Tineretului (2)

Administrația PSD lansează o investiție de care România are maximă nevoie: Complexul „Tineretului“ Axa Sportului, completată cu o arenă unică în țară

Consiliul Județean Dolj, condus de președintele Cosmin Vasile, începe construirea Centrului Sportiv „Stadionul Tineretului“, inegalabil la nivel național prin velodromul interior, dar și prin pista de atletism omologată pentru cel mai înalt nivel competițional. Contractul de executare a lucrărilor a fost semnat marți, 4 iunie, chiar pe gazonul legendarei arene din Craiova.

Calopar

Daniel Bobin va continua dezvoltarea comunei Calopăr

Primar în funcție și candidat PSD pentru un nou mandat, Daniel Bobin rămâne același om, implicat și dedicat proiectelor derulate în beneficiul comunității

Fantasy Park (6)

Fantasy Park, capitol de poveste deschis de 1 Iunie în Craiova

Un parc al poveștilor copilăriei, un loc de basm, plin de culoare și de mister. Așa arată cel mai nou proiect de regenerare urbană din Craiova, inaugurat chiar cu ocazia Zilei Copilului, de 1 Iunie.

Dragotesti

Primarul Lucian Vasile continuă dezvoltarea comunei Drăgotești

Primar în funcție și candidat PSD pentru un nou mandat, Lucian Vasile rămâne același om, implicat și dedicat proiectelor derulate în Drăgotești

f0d2a193-7962-44b2-9abf-0dbfe9208ba2

Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu (PSD), 13.5% pentru George Simion (AUR), 12.5% pentru Diana Şoşoacă (SOS Romania) şi 11,5% pentru Nicolae Ciucă, relevă un sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. În ceea ce priveşte turul al doilea, secretarul general adjunct la NATO ar ieşi câştigător detaşat în faţa oricăruia dintre potenţialii contracandidaţi. De asemenea, liderul PSD ar ieşi câştigător într-un tur doi cu Ciucă sau Simion, iar șeful PNL ar ieşi învingător în varianta unei finale prezidenţiale cu președintele AUR.

Perisor

Mariana Chipirlin: viziune și acțiune pentru localitatea Perișor

Candidatul PSD a dovedit în ultimii patru ani că este edilul potrivit pentru Perișor. Cu un palmares impresionant de proiecte finalizate și altele în curs de implementare, primarul și echipa sa au demonstrat că pot transforma Perișorul într-un model de urmat

378ba9db-059a-4b54-bb34-1429f4d874db

Vestea anului pentru locuitorii județului Dolj!

Guvernul Marcel Ciolacu a prioritizat proiectul de realizare a conductei de transport gaze naturale pe traseul Segarcea – Băileşti- Pleniţa – Calafat, iar astăzi Ministerul Energiei a emis autorizația de construire pentru acest obiectiv, inclusiv pentru alimentarea cu energie electrică, protecție catodică şi fibră optică.

Cerat

Ionuţ Octavian Barbu, candidatul PSD Dolj pentru Primăria Cerăt: „Ce alții promit, eu realizez”

Exemplul unei conduceri durabile: continuitate și inovație în Comuna Cerăt, pentru al patrulea mandat

Amarastii de Sus

Partidul Social Democrat susține un lider ai tinerei generații la Amărăștii de Sus

Iulian Duță intră în lupta pentru primărie cu idei și obiective care vizează dezvoltarea comunității pe termen lung, dar și proiecte concrete, aplicate, care să răspundă necesităților de zi cu zi ale oamenilor

sala sport Titeica (5)

Sală nouă de sport pentru elevii Școlii Gimnaziale „Gheorghe Țițeica”

Peste 1.000 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Gheorghe Țițeica” din Craiova vor beneficia de o sală nouă de sport. Întinsă pe o suprafață totală de aproape 600 de metri pătrați, sala beneficiază de cele mai moderne echipamente și dotări.

Mircea-Geoana-e1716377481554

Vasile Dîncu: Geoană ar putea intra în finală

Liderul Consiliului Național PSD a mai afirmat că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai înaltă funcţie deţinută de un român în sistemul internaţional, cea de secretar general adjunct NATO.

hepta_7866434-770x540

‘Ultimul dans’ pentru Generația de Aur: Voi chiar meritați statuie – Momente emoționante pe Arena Națională

Generaţia de Aur a făcut spectacol în meciul său de adio, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, învingând selecţionata Legendelor Lumii, cu scorul de 3-2.

Negoi

Comuna Negoi a cunoscut o dezvoltare semnificativă, începând din 2012, sub conducerea Lidiei Adriana Zavelea.

Comuna Negoi a cunoscut o ascensiune vizibilă din 2012, de când la primărie se află Lidia Adriana Zavelea. Aceasta candidează pentru un al patrulea mandat de primar, cu noi proiecte și planuri pentru comunitatea sa.

Cotofenii din Dos

Ion Dina: De la performanță militară, la performanță în administrație publică

Coțofenii din Dos este astăzi o localitate de nerecunoscut, față de nivelul la care se afla în urmă cu 4 ani. Investițiile lipseau cu desăvârșire pentru că vechile administrații nici nu știuseră cum să cheltuiască banii din vistieria proprie.

Motatei

Răzvan Mărgelu, candidatul PSD: Vreau să continuăm dezvoltarea comunei Moțăței!

Moțăței este una dintre comunele mari ale Doljului și merită o administrație care să o pună în valoare. S-a întâmplat acest lucru în ultimii patru ani: Răzvan Mărgelu, actualul primar, s-a implicat în dezvoltarea acestei localități pe toate planurile, iar Moțățeiul și-a schimbat fața.