NOUTATI

Directionează 3,5% din impozitul pe venitul tău către Speranța TV și Radio Vocea Speranței

Speranța TV și Radio Vocea Sperantei există pentru ca oamenii din jurul nostru să poata primi, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamană, vestea cea bună ca viața aceasta poate fi mai frumoasă, mai sigură, mai liniștită, mai sănătoasă, mai plină de sens.
Mai mult, vestea cea bună ...

23 mai 2024

Zeci de câini și pisici își caută stăpâni și o casă nouă. Târg de adoptii ...

23.05.2024 - Peste 50 de câini sănătoşi, deparazitaţi, vaccinaţi, microcipaţi şi sterilizaţi, din adăposturile ASPA, și 20 de pisici de la asociaţiile partenere aşteaptă să îşi găsească o casă nouă. Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor organizează un târg de adopţii de animale de companie, pe 26 mai, la Arena Naţională.

23 mai 2024

A fost lansată o campanie destinată prevenirii dezinformării în mediul online

23.05.2024 - Google a lansat, în parteneriat cu Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC), o campanie destinată prevenirii dezinformării în mediul online, în perioada pre-electorală, se arată într-un comunicat al companiei.
Potrivit specialiştilor, iniţiativa are în vedere educarea publicului în identificarea tehnicilor de manipulare folosite în comunicarea online, indiferent de mediu ...

23 mai 2024

Salvati Copiii România atrage atentia asupra celor cinci cauze principale pentru care copiii fug de ...

23.05.2024 - Fenomenul copiilor dispăruți este cu atât mai alarmant în România, cu cât, dintre cele 9.902 de sesizări privind minori dispăruți, procesate în perioada aprilie 2023 – aprilie 2024, peste jumătate reprezintă plecări voluntare din locuințele sociale, căminele școlare sau centrele D.G.A.S.P.C, potrivit statisticii IGPR, solicitate de Organizația Salvați Copiii ...

23 mai 2024

map