Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Zilnic ne parvin informaţii de tot felul. Unele nu pot fi dezvoltate astfel încât să iasă articole de ziar. Altele sunt amuzante, altele chiar inutile. Încercăm să vă mai plimbăm printre şuşoteli de prin toate domeniile, jocuri de culise de prin politică. Toate au un sâmbure de adevăr, asta să vă fie clar, însă modul în care sunt scrise le duce în zona pamfletului. Că sunt utile sau inutile, vedeţi voi! Noi vi le oferim pentru că le ştim. Şi, credeţi-ne, ştim multe!

Caraş-Severin, Romania























Advertorial

REȘIȚA. În vederea eliminării unei avarii apărute spontan la rețeaua principală de apă, pe str. Libertății, se va sista furnizarea apei potabile astăzi, 23.05.2024 spre 24.05.2024, de la ora 00:00 la ora 02:00. Vor fi afectaţi consumatorii din zona Piața Republicii, Universalul Vechi până în zona Centru inclusiv Valea Domanului!

CARANSEBEȘ. Ministerul Finanțelor. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin. Serviciul Fiscal Municipal Caransebeş. Dosarele executare nr. 531 / 2023. Nr. 5830 din 29.04.2024. Anunţ privind vânzarea bunurilor mobile.

CARANSEBEȘ. Ministerul Finanțelor. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin. Serviciul Fiscal Municipal Caransebeş. Dosarele executare nr. 426 / 2022. Nr. 5832 din 29.04.2024. Anunţ privind vânzarea bunurilor imobile/ Ansamblului de bunuri imobile.

ORAVIȚA. Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a autorizaţiei integrate de mediu pentru „Fermă porcine pentru reproducție și creștere purcei“, titular FERKEL ZUCHT SRL, desfăşurată la punctul de lucru din Oravița, sat Agadici, judeţul Caraş-Severin.

Ştirile judeţului Caraş-Severin

VEST. Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează 80 de ani de la înființare în spiritul care a consacrat-o, unul al performanței și al excelenței, ca rezultat gradual și permanent al unui demers perseverent realizat de cadre universitare, cercetători și studenți, alături de parteneri din comunitate.

REȘIȚA – În vârstă de 30 de ani, Cosmin Ionuț Hadade a participat și anul acesta la două categorii la Campionatul Național de Culturism și Fitness, de la Cluj-Napoca, unde a reușit să se claseze pe locul 3. El a obținut medalia de bronz la categoria Men’s Fit Model, iar în categoria Senior Men’s Physique a intrat în finală și a ocupat locul 6!

REȘIȚA – Cât de dur este inginerul din spatele liderului PSD? Care este cel mai de preţ lucru pe care îl are în viață? De ce s-a transformat în vocea opoziţiei din Consiliul Judeţean? Cât de mult i-au fost afectate afacerile în ultimii patru ani? Cine e omul din spatele bacului de la Moldova Nouă? Pentru faptul că a fost cel mai vizibil membru PSD din Consiliul Judeţean nu a fost recompensat prea puţin doar cu poziţia de pe lista de aleşi judeţeni? Răspunsurile la toate acestea şi multe altele le veţi afla într-un dialog Nina Curiţa-Ioan Crina, live din redacţia CAON, miercuri, 22 mai, ora 17!

REȘIȚA. În calitate de candidat al AUR la Primăria Reșița, m-am angajat să implementez un plan de reorganizare a parcărilor din oraș, care nu numai că va eficientiza sistemul, dar va și răspunde mai bine nevoilor cetățenilor noștri. Planul meu promite o abordare proactivă, care include reducerea taxelor de parcare și reajustarea lor în funcție de zonele de interes, punând accent pe accesibilitate și sustenabilitate.


Advertorial

ADVERTORIAL. Anotimpul rece, când confortul termic a fost unul dintre motivele care ne-a făcut să facem anumite alegeri vestimentare, este depășit cu pași repezi de vremea plăcută. În sfârșit, avem libertatea de a opta pentru mai puține staturi de haine, de a face combinații mai îndrăznețe, dar și de a purta încălțăminte care să ne îmbunătățească aspectul general al ținutelor.

IAZ. În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere– C.N.A.I.R. S.A., adresa: B-dul Dinicu Golescu nr. 38, București, intenționează să solicite de la Administrația Bazinală De Apă Banat, aviz de gospodărire a apelor pentru Servicii de proiectare faza Expertiză tehnică și întocmire Studiu de Fezabilitate/Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție pentru obiectivele: Lotul 2:1) POD PE DN68 KM 6+457, LOC. IAZ, JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN”, amplasat în comuna Obreja, satul Iaz, județul Caraș-Severin.

Advertorial