Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Dominic Fritz, alegeri

„Ce au fost acum o oră doar niște zvonuri acum este o certitudine: Alianța Timișoara Unită a câștigat Timișoara. După numărătoarea noastră paralelă, adică cifrele ce le transmit colegii noștri din secții, din 207 secții avem rezultatele de la 45 de secții pentru primar. La aproape un sfert din secții avem rezultate, și după aceste rezultate Dominic Fritz a câștigat alegerile cu 49%”, a declarat primarul în funcție,

Citește mai mult

Rezultate alegeri locale 2024 și rezultate alegeri europarlamentare 2024

Rezultate alegeri locale 2024 și rezultate alegeri europarlamentare 2024 - Republica vă va ține la curent cu toate datele privind prezența la vot, care apar în timp real pe platforma specială a AEP, iar după ore 22 vă va prezenta rezultatele exit-poll-ului CURS/ Avangarde. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simionescu)

Citește mai mult
LifeBOT este o platformă de inteligență artificială care poate să comunice cu tine și face parte din campania “România Asigurată". Tehnologia este instrumentul care poate să ne ajute să comunicăm, să primim informații relevante, pentru ca noi să putem face alegeri bune.

Adresa de messenger:
http://m.me/www/MetropolitanLifeAsigurari

LifeBOT este o platformă de inteligență artificială care poate să comunice cu tine și face parte din campania “România Asigurată". Tehnologia este instrumentul care poate să ne ajute să comunicăm, să primim informații relevante, pentru ca noi să putem face alegeri bune .

Adresa de messenger:
http://m.me/www/MetropolitanLifeAsigurari

i Info

Te vei întâlni cu butoane precum Da sau Treci la următorul articol.
Tot ce trebuie să faci este să alegi. Pur și simplu dai click pe butoane și mergi mai departe.
Platforma este susținută de Metropolitan Life. Aceasta învață pe măsură ce tu alegi, iar când vei reveni în LifeBOT, îți va da noi informații.

Alegeri 2024

La ora 14:00, prezența înregistrată la alegerile parlamentare era de 26,19%, în timp ce la alegerile locale era de 25,35%, peste cea înregistrată la precedentele runde de scrutin. La europarlamentarele din 2019, votaseră până la 14:00 23.91% dintre alegători, în timp ce la localele din 2020 își exprimaseră opțiunea 23.71% dintre alegători. Foto: Inquam Photos/ Simion Sebastian Tataru

Citește mai mult