Băileștiul se dezvoltă sub conducerea Amaliei Năstase

Municipiul Băilești se află în pragul unei transformări majore datorită unui proiect de anvergură, susținut intens de administrația liberală, care va asigura alimentarea cu gaze naturale a localității. Acest proiect, finanțat prin programul „Anghel Saligny”, are o valoare de peste 120 de milioane de lei și va aduce beneficii semnificative atât cetățenilor, cât și mediului de afaceri.

Acesta nu este decât unul dintre proiectele ambițioase ale Amaliei Năstase, cea care, din 2021, îndeplinește atribuțiile de primar al municipiului, perioadă în care a reușit să finalizeze o serie de investiții necesare pentru comunitate în domenii vitale precum sănătatea, educația și siguranța cetățenilor.

O investiție istorică

Proiectul rețelei de gaze, un vis de mult timp al locuitorilor din Băilești, este pe cale să devină realitate. Grație implicării active a administrației liberale conduse de Amalia Năstase și cu sprijinul guvernării PNL, aproape 7.000 de gospodării din municipiu vor fi racordate la rețeaua de gaze. „Proiectul prevede construirea unei rețele de distribuție a gazelor naturale de 12,4 km, inclusiv branșamentele necesare până la contoarele din curțile cetățenilor. În prezent, faza de proiectare este aproape finalizată, iar lucrările efective sunt programate să înceapă în următoarele luni, imediat ce va fi semnat contractul de finanțare”, a declarat Amalia Năstase. Conform proiectului, vor fi realizate 5.412 branșamente, prin care vor fi racordate la noua rețea 6.876 de gospodării.

Impuls pentru economia locală

Accesul la rețeaua de gaze naturale va aduce beneficii atât locuitorilor, cât și mediului de afaceri. Amalia Năstase a subliniat importanța acestei investiții pentru dezvoltarea localității: „Realizarea rețelei de gaze naturale nu este doar o necesitate, ci și o oportunitate imensă pentru Băilești. Ne dorim să creăm un mediu propice pentru locuitori și investitori, să aducem confort și siguranță în casele oamenilor și să atragem noi afaceri care să contribuie la prosperitatea comunității noastre. Dezvoltarea economică a Băileștiului a fost și va rămâne una dintre prioritățile mele, iar această investiție ne va ajuta foarte mult în următorii ani”. În planurile sale, Amalia Năstase include și dezvoltarea infrastructurii de business prin înființarea unui Parc Industrial în municipiu.

Proiecte pentru comunitate

Conectată la viața comunității pe care o reprezintă, Amalia Năstase cunoaște prioritățile Băileștiului și așteptările cetățenilor. Unul dintre domeniile care va beneficia de investiții majore în următorii ani este sănătatea. Amalia Năstase a inițiat deja demersuri pentru implementarea unor proiecte importante, precum construirea unui Ambulatoriu Integrat în curtea Spitalului Municipal „Prof. Dr. Irinel Popescu” și achiziția unui aparat RMN, echipament extrem de necesar unității sanitare. De asemenea, planurile includ construirea unui centru de permanență pentru bătrâni, înființarea unui centru de recuperare pentru diverse afecțiuni, înființarea unui cabinet medical în cartierul Balasan și a unui cabinet școlar de stomatologie pentru toți elevii.

În domeniul educației, pe lângă proiectele deja implementate, precum construirea a două noi grădinițe și dotarea școlilor cu echipamente IT și mobilier modern, Amalia Năstase vizează reabilitarea tuturor clădirilor unităților școlare din municipiu, reabilitarea termică a Liceului Tehnologic „Ștefan Anghel”, a Școlii Gimnaziale Nr. 1 și a Școlii Gimnaziale Nr. 4, investiții în terenurile de sport ale liceelor „Mihai Viteazul” și „Ștefan Anghel”, precum și construirea unei creșe.

În paralel, administrația condusă de Amalia Năstase continuă proiectele de îmbunătățire a calității vieții cetățenilor din municipiu. Asfaltarea străzilor din Băilești este o altă prioritate pentru edilul liberal. „Am obținut, în cadrul programului Anghel Saligny, fondurile necesare pentru asfaltarea a 6,4 km de străzi. De asemenea, cu bani din bugetul local vom asfalta alte patru străzi: Ardealul, A.I. Cuza, General Ghenescu și Banu Mărăcine. În funcție de finalizarea procedurilor de licitație, toate aceste proiecte vor demara în acest an și vor îmbunătăți semnificativ accesibilitatea și siguranța rutieră în Băilești”, a declarat Amalia Năstase. Tot la acest capitol putem aminti despre eforturile administrației  PNL pentru modernizarea parcărilor rezidențiale, extinderea și modernizarea rețelei de iluminat public sau achiziția de autobuze electrice.

Cod AEP: 21240015

Băileștiul se dezvoltă sub conducerea Amaliei Năstase Read More

Siliștea Crucii, comuna care se reinventează

Cornel Pîrvu, actualul primar și candidatul PSD pentru un nou mandat, a început transformarea comunei cu investiții importante

Siliștea Crucii este una dintre comunele doljene care, de-a lungul timpului, au fost văduvite de investiții sau proiecte importante. Dezvoltarea comunei și interesul pentru binele comunității nu au reprezentat o prioritate pentru fostele administrații și asta s-a văzut în timp.
Cornel Pîrvu a ajuns primar la Siliștea Crucii în 2020, după o viață de preoție. Nu mai puțin de 28 de ani a profesat ca preot, din care 14 de ani a ocupat și funcția de protopop, având în subordinea sa 99 de parohii din județul Dolj, preocupându-se atent de buna gospodărire și coordonarea tuturor.

În anii de preoție a acumulat multe cunoștințe, a învățat și a muncit. A învățat lecții care l-au ghidat mai târziu în viață, fapt ce l-a determinat să candideze pentru funcția de primar în comuna natală.

„Ce m-a determinat să fac acest pas? Comportamentul și atitudinea primarului și a angajaților din Primărie față de noi, oamenii simpli. Indiferența și pasivitatea lor la problemele oamenilor, ușurința cu care tratau situații, pentru unii dintre noi, cruciale. Nu am avut nevoie de campanie, oamenii mă cunoșteau și mă respectau prin prisma profesiei de preot pe care o practicam. Oamenii din Siliștea Crucii m-au susținut și mi-au dat încredere că eu sunt singurul ce pot face schimbări în bine pentru comunitatea noastră“, a declarat actualul primar.

Primarul care a îmbunătățit comunicarea dintre localnici și administrația locală

Cornel Pîrvu a câștigat alegerile în 2020 și imediat a început reorganizarea Primăriei. Cu răbdare și multă muncă, a reușit să-și formeze o echipă alături de care să poată lucra eficient și în beneficiul localnicilor. Muncește cot la cot cu angajații tocmai pentru a-i motiva și a-i încuraja că împreună pot mai mult.

„Sunt un om muncitor și acasă și la Primărie. Nu mă dau la o parte de la muncă și cred că doar implicându-te total poți reuși. Ca preot eram conducător, învățător și sfințitor. Ca primar sunt conducător, învățător pentru cei care sunt dispuși să învețe, dar am pierdut sfințenia pentru care am muncit foarte mult. Nu îmi pare rău! Sunt aici să ajut oamenii, să dezvoltăm comunitatea noastră, să îmbunătățim comunicarea dintre Primărie și cetățeni“, a mai adăugat actualul primar.

Edilul mizează pe implicarea cetățenilor, în procesul de dezvoltare, pentru a crea o administrație eficientă. Vrea să le ofere oamenilor transparență în ceea ce privește procesul decizional și să îi asigure că vocile lor contează în luarea deciziilor importante pentru comunitate.

Rețea de apă pentru întreaga comună

În primii ani de mandat actualul primar a fost într-o cursă contracronometru pentru a salva proiectele abandonate de fosta administrație și unul dintre proiecte, stația de apă – proiect blocat la etapa de recepție, din cauza avizelor expirate.

După o solicitare de prelungire a contractului cu încă doi ani la Ministerul Dezvoltării, Cornel Pîrvu a demarat partea de verificare prin expertizarea lucrărilor, reieșind un nou proiect tehnic, cu o valoare de peste 13 milioane de lei. A reușit astfel să facă funcțională rețeaua de apă. Și aceasta nu a fost singura lucrare neconformă pe care Cornel Pîrvu a trebuit să o reia atunci când a venit la Primărie.  Actualul primar a înlocuit gurile de canalizare existente pentru că erau mult prea înguste și nu permiteau accesul la rețea. Mai mult decât atât, a fost necesară înlocuirea întregului sistem al stației de apă. Toate aceste nereguli moștenite de la fosta administrație locală au însemnat timp pierdut și bani alocați în plus, fonduri care ar fi putut fi redirecționate către alte proiecte importante pentru comună.

Cornel Pîrvu își propune ca, în următorul mandat, să facă o prioritate din accesarea finanțărilor europene pentru noi investiții în localitate, fondurile din bugetul local fiind insuficiente pentru tot ceea ce își dorește să realizeze.

 

CE AM FACUT

  • Finalizarea și darea în folosință a stației/rețelei de apă curentă ! 319 gospodării racordate gratuit până în prezent
  • Cadastrarea gratuită extravilan și intravilan (s-au realizat mai mult de jumătate din lucrările pentru terenul extravilan)
  • 2 km de drum comunal asfaltat, fiind pregătită documentația pentru a se asfalta încă 2 km
  • Reabilitarea sediului Primăriei Siliștea Crucii
  • Reabilitarea exterioară a căminului cultural
  • Amenajarea unei parcări cu 9 locuri în centrul comunei
  • Pietruirea intrărilor în cimitire
  • Dotarea cu mobilier a școlii din localitate
  • Alocarea sumei de 24.000 de lei pentru înlocuirea clopotului bisericii.

CE ÎMI PROPUN

  • Asfaltarea tuturor drumurilor din comună
  • Reabilitarea școlii și a grădiniței din Siliștea Crucii
  • Reabilitarea dispensarului uman
  • Extinderea sistemului video de supraveghere stradală
  • Suplimentarea branșamentelor pentru apă
  • Modernizarea iluminatului stradal prin fonduri de la A.F.M. la momentul apariției acestora
  • Identificarea programelor cu finanțare europeană pentru dezvoltarea comunei
  • Elaborarea unui plan de peisagistică pentru a crea spații frumoase si funcționale pentru locuitori

Cornel Pîrvu, primarul comunei Siliștea Crucii: „Ce m-a determinat să fac acest pas? Comportamentul și atitudinea fostului primarului și a angajaților din Primărie față de noi, oamenii simpli. Indiferența și pasivitatea lor la problemele oamenilor, ușurința cu care tratau situații, pentru unii dintre noi, cruciale. Nu am avut nevoie de campanie, oamenii mă cunoșteau și mă respectau prin prisma profesiei de preot pe care o practicam. Oamenii din Siliștea Crucii m-au susținut și mi-au dat încredere că eu sunt singurul ce pot face schimbări în bine pentru comunitatea noastră.

Nu mă dau la o parte de la muncă și cred că doar implicându-te total poți reuși. Ca preot eram conducător, învățător și sfințitor. Ca primar sunt conducător, învățător pentru cei care sunt dispuși să învețe, dar am pierdut sfințenia pentru care am muncit foarte mult. Nu îmi pare rău!”

Comandat de PSD Dolj, executat de Marian Bădîrci Intreprindere Individuală, CUI mandatar financiar 21240002

Siliștea Crucii, comuna care se reinventează Read More

Sală nouă de sport pentru elevii Școlii Gimnaziale „Gheorghe Țițeica”

Peste 1.000 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Gheorghe Țițeica” din Craiova vor beneficia de o sală nouă de sport. Întinsă pe o suprafață totală de aproape 600 de metri pătrați, sala beneficiază de cele mai moderne echipamente și dotări.
Investiția a fost realizată de Primăria Craiova din fonduri europene și a constat în construirea unei săli de sport în suprafață de 387,12 mp, dar și a unei clădiri anexe întinse pe o suprafață de 194,53 mp, care include vestiare, grupuri sanitare, magazie și spațiu tehnic. Printre dotările cuprinse în proiect se regăsesc echipamente sportive, mobilier modern, sistem IT, dar și mijloace PSI. 

„Investim permanent sume importante în școlile din Craiova, atât din bugetul local, cât și din surse externe. De această dată, vorbim despre o sală de sport modernă, unde peste 1.000 de elevi, dar și profesorii acestora vor beneficia de cele mai bune condiții, atât de siguranță, cât și din punct de vedere al calității echipamentelor. Banii pentru această investiție au fost atrași din fonduri europene, așa cum am procedat pentru absolut toate unitățile de învățământ de la care am avut solicitări din partea directorilor. Am reabilitat, în ultimii patru ani, toate bazele sportive și curțile unităților de învățământ ca să le deschidem comunității, iar elevii să aibă toate facilitățile în cadrul școlii în care învață. Investițiile în școlile craiovene vor continua, așa cum v-am obișnuit, indiferent că este vorba despre modernizări, dotări cu echipamente, reabilitări de baze sportive sau realizare de picturi murale. Anul acesta, alocăm peste 47 milioane de euro din bugetul Primăriei pentru infrastructura școlară”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

Investiție derulatăcu fonduri europene

Proiectul Sălii de sport de la Școala Gimnazială „Gheorghe Țițeica“ a fost finanțat prin fonduri europene și a avut o valoare de 3.356.050 de lei, cu TVA inclusă. Construcția sălii de sport are o structură din cadre metalice, înălțimea de 6 metri, acoperiș în două ape și învelitoare de tip sandwich. 
Echipamentele sportive care dotează sala includ elemente de gimnastică, precum banca de gimnastică, capra pentru sărituri sau lada de gimnastică, masă de tenis, panouri de baschet cu inele cu sistem de prindere, porți de handbal, spalier, saltele, trambulină, mingi, plase și fileuri.

Inițiative de amploare pentru educație

Accesarea fondurilor europene pentru sistemul preuniversitar a fost și este una dintre cele mai importante misiuni pentru administrația locală. În funcție de axele deschise pentru domeniul educație și de solicitările transmise de către directorii unităților de învățământ, s-au realizat sau sunt în curs de implementare investiții din fonduri europene în valoare de peste 51 de milioane de euro. Astfel, 54 de unități de învățământ din Craiova beneficiază, în cadrul unui singur proiect european, de peste 8 milioane de euro, constând în dotări cu mobilier, echipamente sportive, echipamente de laborator și echipamente IT.
Pentru alte cinci colegii și grădinițe, Primăria Craiova implementează proiecte cu fonduri europene pentru reabilitare și dotare, astfel încât acestea să beneficieze de cele mai noi echipamente, de locuri noi de joacă și spații de relaxare, de dotări pentru sălile de clasă și laboratoare, reabilitări de instalații și extinderi, dar și de montarea de panouri fotovoltaice. Tot cu fonduri europene, este în curs de finalizare o altă sală nouă de sport, cu toate dotările necesare, și două creșe în cartierele Veteranilor și Romanescu, iar alte 23 unități de învățământ beneficiază de fonduri – din proiecte europene sau dintr-un împrumut acordat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare–în vederearenovării energetice sau a reabilitării termice a acestora, proiectele fiind accesate și implementate de Primăria Craiova.

Finanțări nerambursabile pentru școlile doljene

Educația reprezintă un domeniu pentru care și Consiliul Județean (CJ) Dolj, condus de președintele Cosmin Vasile, a accesat în ultimul mandat sume-record din fonduri nerambursabile pentru derularea de lucrări sau asigurarea unor dotări moderne.
„Administrația municipiului și primarul Lia Olguța Vasilescu au pus educația pe lista priorităților investiționale, iar acest lucru se vede în fiecare dintre școlile din Craiova. De la renovarea și dotarea unităților de învățământ până la susținerea competițiilor școlare, toate reprezintă forme prin care municipalitatea susține viitorul copiilor și pregătirea lor pentru viață.
Consiliul Județean Dolj face același lucru pentru școlile din județ. Zilele acestea am semnat un nou contract care vizează furnizarea de echipamente sportive pentru 30 de școli incluse într-un proiect amplu de mobilare și dotare, inclusiv cu aparatură digitală, pe care l-am accesat prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Mobilierul achiziționat prin acest proiect este deja în curs de livrare către școlile din județ, chiar în această perioadă. Tot la capitolul educație, pentru care Consiliul Județean Dolj a accesat fonduri nerambursabile din mai multe surse, se finanțează și dotarea a zeci de biblioteci din județul Dolj, inclusiv a Bibliotecii Județene«Alexandru și Aristia Aman», dar și achiziționarea a 49 de microbuze pentru transportul școlar“, a precizat Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj și candidatul PSD pentru un nou mandat la conducerea administrației județene.

Comandat de PSD Dolj, executat de Marian Bădîrci Intreprindere Individuală, CUI mandatar financiar 21240002.

Sală nouă de sport pentru elevii Școlii Gimnaziale „Gheorghe Țițeica” Read More

Ștefan Stoica: ”PNL are candidați onești și bine pregătiți profesional”

Președintele PNL Dolj, deputatul Ștefan Stoica, alături de președintele PNL Nicolae Ciucă, secretarul general al partidului, Lucian Bode, candidații PNL la Consiliul Județean Dolj, Nicușor Roșca și Primăria Craiova, Nicolae Giugea, au făcut o vizită în mai multe localități din județul Dolj pentru a susține candidații liberali.
În comuna Valea Stanciului. din partea PNL candidează Elena Vîrdol, vieprimar, care în prezent are atribuții de primar, după ce fostul edil a fost implicat într-un scandal cu trucarea unor licitații.
La Sadova, candidatul liberal este Mihai Safta, la Dăbuleni, Marian-Viorel Nanu, iar la Pielești, Dan Viorel Dică. În fiecare dintre aceste localități, liberalii au venit cu oameni capabili, care știu problemele localităților și vin cu soluții concrete. Echipa PNL Dolj și-a propus ca la nivelul județului Dolj toate localitățile care au primari sau vor avea primari liberali să facă diferența. Să existe o viziune clară care să permită investiții etapizate în sistemele de apă, canal și drumuri, să fie dezvoltată infrastructura educațională și sanitară și să existe sprijin financiar pentru construirea și consolidarea edificiilor culturale și religioase.
Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica a subliniat:”PNL are candidați onești și bine pregătiți profesional. La Valea Stanciului, doamna Elena Vîrdol a demonstrat că se poate face administrație într-un mod responsabil și cu adevărat în interesul cetățenilor, iar aprecierea comunității nu a întârziat să apară. La Sadova, propunem un candidat tânăr, cu o viziune de dezvoltare a localității și care își dorește să demonstreze că această comună poate deveni un pol important pe harta județului. Candidatul de la Dăbuleni, Marian-Viorel Nanu, este actualul viceprimar, un om cu o bogată experiență profesională și administrativă. Proiectele pe care el le propune sunt foarte importante – atragerea de fonduri europene, dezvoltarea infrastructurii agricole sau atragerea de investiții private astfel încât tinerii să aibă locuri de muncă bine plătite. Echipa de la Dăbuleni este una determinată să câștige și să ofere comunității o șansă la dezvoltare. Dezvoltarea Pieleștiului este strâns legată de numele lui Viorel Dică, marile proiecte fiind inițiate de el și datorate în mare parte viziunii și eforturilor sale. După 9 iunie, Pieleștiul se va afla din nou pe mâini bune și își va relua ritmul de dezvoltare pierdut în ultimii patru ani.”

Ștefan Stoica a mai vorbit și despre cea mai importantă investiție din zonă – conducta de gaze care trebuie să fie extinsă în întreg sudul județului.
Prezența în Dolj a președintelui PNL Nicolae Ciucă și a secretarul general al partidului, Lucian Bode sunt dovezi că aceste proiecte vor continua.
Lucian Bode, secretarul general al Partidului Național Liberal, a declarat: “Felicit organizația PNL Dolj pentru faptul că a depus liste complete în toate localitățile din județ. Același lucru s-a întâmplat și în restul țării și putem spune că este o performanță care ne arată că pe 9 iunie, PNL poate câștiga alegerile locale.”
Liderul PNL a vorbit și despre programul Anghel Saligny, cel mai important program de dezvoltare din ultimii 30 de ani din România.
La rândul său, președintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a referit la rolul PNL și la stabilitatea lui de-a lungul timpului:” Partidul Național Liberal  nu este doar partidul cu cea mai îndelungată istorie din România. Este partidul cu cea mai îndelungată istorie din Uniunea Europeană. Din 1875 de la înființare și până acum, valorile PNL nu s-au alterat. Suntem aceeași apărători ai credinței creștine, ai valorilor familiei, ai libertății, ai inițiativei private și ai dezvoltării.”
Nicolae Ciucă a mai spus că marea problema a politicii din România este că la fiecare 4 ani, în campania electorală, se vorbește despre asfalt, apă și canalizare:”Este momentul să vorbim despre dezvoltare economică. PIB-ul Doljului este cu 20 % mai mic decât media pe țară. Și vorbim despre un județ care era printre primele din țară. Aici era industrie, agricultură, se producea foarte mult.”
Sunt localități în județul Dolj conduse de primari PNL care s-au dezvoltat mult, unde există utilități, s-a investit în infrastructura șolară și sport, infrastructura rutieră, infrastructura agricolă. Au fost încurajate investițiile private și accesarea fondurilor europene.
Echipa PNL își propune să continue dezvoltarea localităților, să ofere cetățenilor un trai mai bun, siguranțăși oportunități de creștere economică. Principalul nostru obiectiv sunt oamenii, calitatea vieții acestora și transformarea comunităților. Suntem o echipă tânără, determinată și consecventă. În următorii patru ani, schimbăm în bine Doljul!

Cod AEP: 21240015

Ștefan Stoica: ”PNL are candidați onești și bine pregătiți profesional” Read More

Ișalnița – cea mai modernă comună din Dolj, alături de Ovidiu Flori!

Ovidiu Flori, omul care a reușit să transforme comuna Ișalnița în localitatea modernă din prezent, candidează, în această vară, pentru funcția de edil, cu noi proiecte asumate pentru viitor

De-a lungul anilor viceprimar, primar și administrator public al Ișalniței, precum și fost secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, Ovidiu Flori este un om pentru care comunitatea sa a ocupat mereu primul loc. Viziunea sa pentru localitatea vecină cu Craiova a transformat comuna într-un mic oraș modern și, în această vară, Ovidiu Flori candidează pentru a continua povestea frumoasă a Ișalniței viitorului.
De mulți ani, Ișalnița nu mai este văzută ca o comună oarecare, ci mai degrabă ca un mare cartier al municipiului Craiova, având în vedere toate investițiile realizate aici de administrația PSD, prin persoana unui om care a știut să identifice problemele, să găsească soluțiile și finanțarea necesare pentru a le rezolva. Acum, Ișalnița se bate de departe pentru titlul de cea mai dezvoltată comună din județul Dolj, iar toate aceste lucruri se datorează implicării permanente a lui Ovidiu Flori, care candidează din partea PSD la alegerile locale din iunie.

„Iată-ne ajunși în 2024, cu multe proiecte realizate pentru comunitatea mea, dar și cu altele noi menite să ne modernizeze viața și să ne ajute să ținem standardele cât mai sus. Vreau, în continuare, ca toți cetățenii din Ișalnița să fie mândri că locuiesc aici și, știm cu toții, mândria nu este suficientă; trebuie să muncim constant pentru a ne face o viață cât mai bună și mai liniștită. Consider că avantajele mele sunt experiența în administrație, viziunea mereu nouă și respectul pe care îl port fiecăruia dintre oamenii din Ișalnița. Ei știu asta; doar am conlucrat atât de bine până acum și singura soluție este să continuăm împreună ceea ce am început!”, a declarat candidatul PSD pentru Primăria Ișalnița, Ovidiu Flori.

Educația strălucește în Ișalnița

Copiii învață în cele mai bune condiții în comuna Ișalnița și acest lucru nu este o întâmplare. Un corp didactic pasionat și implicat în educația copiilor are mereu nevoie de condiții exemplare pentru a putea da rezultate. Școala Gimnazială „Eliza Opran” este una modernă, grație investițiilor de pe parcursul anilor și, în vreme de pandemie, investițiile nu s-au oprit, iar toți copiii, din clasele pregătitoare și până la cei de clasa a VIII-a, au primit tablete pentru a rămâne conectați la procesul de învățare. De asemenea, există investiții în curs ce implică dotarea cu mobilier și materiale didactice moderne pentru școala din Ișalnița și, totodată, montarea de panouri solare la școală, pentru independența energetică. Totodată, circa 9 milioane de lei au fost investiți în grădinița cu program prelungit din localitate, modernă și spațioasă, ce beneficiază de toate dotările, personalizate pentru nevoile celor mici: cinci săli de clasă, trei dormitoare, un cabinet pentru cadrele didactice, sală de festivități, sală de sport și o bucătărie cu sală de mese, iar fiecare clasă este dotată cu baie și toalete moderne. Copiii au și locuri de joacă noi, iar altele urmează să fie realizate, până la finele lui 2025, pe străzile Primăverii, Vlad Țepeș, Mihai Eminescu și Ștefan cel Mare.

O comunitate bazată pe întrajutorare

Ovidiu Flori reiterează cât de importante sunt serviciile sociale în care a investit Primăria Ișalnița și, mai ales, cât de important este ca acestea să continue, pentru persoanele care nu au posibilitatea să se descurce singure. Aici, autoritatea locală joacă un rol important.
„Am investit peste 250.000 de euro într-un Centru Comunitar pentru Servicii Sociale și, totodată, am accesat un proiect în valoare de un milion de euro pentru a sprijini comunitatea marginalizată. Am implicat 13 antreprenori în acest proiect, am realizat 170 de cursuri de recalificare, iar 60 de elevi fără posibilități au beneficiat de un program de tip afterschool. O comunitate este puternică și prin aplecarea la nevoile celor mai puțin norocoși”, a explicat Ovidiu Flori.

Persoanele vârstnice au primit și primesc, în continuare, o atenție deosebită din partea administrației PSD din Ișalnița. Ovidiu Flori are în vedere realizarea, pentru anii viitori, a unui centru pentru persoane vârstnice, unde acestea să primească îngrijirea și respectul de care au nevoie. Și, pentru că un liant important într-o comunitate este, mereu, credința, până la finalul anului, oamenii din Ișalnița vor avea și o capelă nouă în care să se reculeagă și să-și amintească de cei dragi.
Reușind să facă din Ișalnița un mic oraș dezvoltat și modern, având ambiția de a merge mai departe și viziunea necesară, Ovidiu Flori își prezintă cea mai sinceră carte de vizită: „Tot ceea ce am realizat se poate vedea, iar întreaga comunitate beneficiază de aceste investiții. Pe 9 iunie, facem iarăși echipă pentru Ișalnița noastră!”.

Dezvoltare economică și investiții pentru viitor

Parcul Industrial Ișalnița este o soluție de dezvoltare economică pe termen lung pentru localitate, iar primele demersuri au fost deja făcute pentru realizarea lui. Două contracte de lucrări au fost scoase la licitație pentru amenajarea drumurilor de acces și a celor din interiorul parcului, iar după realizarea acestora, urmează ca parcul să-și urmeze cursul firesc, acela de ocupare a loturilor de teren de către firmele interesate, care nu sunt puține, și care vor să-și dezvolte aici afacerile.


„Un parc industrial lângă municipiul Craiova, pe teritoriul comunei noastre, este ideal pentru că mută industria din oraș, deblochează circulația rutieră și, cel mai important, creează contextul unor noi locuri de muncă pentru locuitorii noștri. Sunt sigur că mulți oameni vor avea oportunitatea să se angajeze aici, în diverse domenii, fără să mai fie nevoie să se deplaseze pe distanțe lungi. Gândim mai multe beneficii pentru viitorii rezidenți, cum ar fi scutirea de la anumite taxe și impozite locale, iar în primărie aceștia vor găsi mereu o echipă de specialiști care să îi îndrume în parcursul lor”, a explicat Ovidiu Flori, candidatul PSD la Primăria Ișalnița.
Ișalnița urmează fie modernizată și cu piste pentru bicicliști, al căror termen de finalizare este cel mult sfârșitul anului 2025, dar și cu stații de încărcare pentru autovehiculele electrice, care au câștigat din ce în ce mai mult teren pe piață. O comună europeană trebuie să vină, deci, în întâmpinarea acestor nevoi, iar proiectul pentru instalarea acestora este deja în curs.

Sportul, bun pentru comunitate și pentru turism

O oportunitate care nu a fost ratată de către Ovidiu Flori a fost și construirea unei săli de sport moderne, cu 180 de locuri, prin programul Companiei Naționale de Investiții. Proiectul de circa 7,5 milioane de lei a adus beneficii nu doar locuitorilor comunei Ișalnița, care pot participa la evenimente sportive și pot vedea un orizont clar, cu condiții moderne, în care sportul să se dezvolte în comunitate.
„Sala de sport din localitate a pus Ișalnița pe harta marilor concursuri din domeniu, cum ar fi Campionatul European de Baschet Feminin U20 – ediția 2023, ale cărui meciuri s-au desfășurat și aici. De asemenea, Olimpiada de Fotbal, eveniment gândit și organizat de Consiliul Județean Dolj pentru elevii din ciclul gimnazial pasionați de fotbal, și-a găsit și aici, la Ișalnița, un loc de desfășurare, iar mii de persoane au fost angrenate și s-au bucurat de această competiție. Ne bucurăm că avem încă un loc în care lumea poate să vină să ne cunoască și să vadă ce avem de oferit”, a conchis Ovidiu Flori.

Ovidiu Flori, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Ișalnița: „Am investit în locuințele sociale și avem realizate, în prezent, 70 de unități locative, prin două proiecte ce au însumat peste 21 de milioane de lei. Mai avem de finalizat încă 65 de unități locative până la finele lui 2025, pe str. Grigore Țolescu, iar pe str. Primăverii, 32 de locuințe ANL urmează să fie realizate până la finalul lui 2026. Continuăm să construim Ișalnița modernă!
Am modernizat infrastructura rutieră, drumurile agricole, rețeaua de canalizare, sistemul de alimentare cu apă, rețelele electrice (distribuție și iluminat public), am amenajat trotuarele și accesele la proprietăți și vom continua cu extinderea utilităților (apă, canalizare, electricitate, iluminat public, asfaltare) în intravilanul localității, conform noului PUG, pentru a echilibra toate zonele. Ca estetică a localității, până la finele anului, vom continua cu amenajarea trotuarelor, cu noi spații verzi și de agrement și vom monta mobilier urban modern.
Apropierea noastră de Craiova și promisiunea pe care v-am făcut-o – aceea că voi rămâne aproape de acest loc atât de drag mie – mă obligă să continui parcursul dezvoltării a ceea ce noi numim „acasă”: o comună deja europeană, cu standarde înalte în administrația publică și cu investiții semnificative făcute de-a lungul anilor în care am fost alături de dumneavoastră.
Vă aștept alături de mine pe 9 iunie și în următorii ani, să facem din Ișalnița cel mai frumos loc în care să trăim!”

Comandat de PSD Dolj, executat de Marian Bădîrci Intreprindere Individuală, CUI mandatar financiar 21240002.

 

Ișalnița – cea mai modernă comună din Dolj, alături de Ovidiu Flori! Read More

Ion Ionescu continuă să muncească pentru modernizarea comunei Pleșoi

Candidatul PSD este pregătit să înceapă mandatul cu numărul cinci în fruntea primăriei Pleșoi, locul în care s-a născut și a crescut și unde își dorește să facă lucruri minunate, în continuare

Încă din anul 2004, Ion Ionescu a făcut tot posibilul pentru dezvoltarea comunei. A făcut pași importanți pentru eliminarea diferențelor majore dintre zona rurală și cea urbană, făcând eforturi mari pentru a realiza proiectul de canalizare.
Totodată, el s-a asigurat că va exista un sistem de alimentare cu apă în Pleșoi, un sistem de monitorizare video, dar și că iluminatul public va fi în cele mai bune condiții. „Un al doilea proiect pentru eliminarea diferenței dintre zona rurală și urbană – este proiectul de canalizare, cu scopul de a ne ralia la confortul din U.E. și de a nu migra tinerii în afara țării sau la oraș. Un mare deziderat în curs de realizare este proiectul de asfaltare a tuturor străzilor din satul Pleșoi. Proiectul va fi finanțat pe fonduri guvernamentale Anghel Saligny. Ocup funcția de primar al U.A.T. Pleșoi din anul 2004, când am contribuit în mod substanțial la readucerea statutului de comună prin reorganizarea comunei Predești în conformitate cu Legea 84 / 10.04.2004”, a declarat primarul comunei Pleșoi, Ion Ionescu.

0742583462

 

 

Orice rețea de canalizare trebuie proiectată și dimensionată în funcție de numărul de utilizatori și de volumul estimat al apelor reziduale colectate, excluzând pe cat posibil toate formele de infiltrare și aflux. Proiectarea unui astfel de ansamblu se face în așa fel încât să funcționeze gravitațional acolo unde terenul o permite. În zonele cu relief plan sunt necesare însă stații de pompare, cu rol de transport intre canalele colectoare. Sunt detalii de care s-a ținut cont și pentru care a fost făcută o documentare riguroasă. Chiar dacă a fost un proiect dificil de realizat, Ion Ionescu nu a încetat nici măcar un moment să facă tot posibilul pentru finalizarea lui.

Continuă să muncească pentru modernizarea comunei Pleșoi

„Mesajul meu este să continuăm împreună la finalizarea tuturor proiectelor începute și demararea altora spre binele și prosperitatea locuitorilor comunei. Sunt născut și crescut pe aceste meleaguri și doresc împreună cu toți cetățenii să înnobilăm aceste ținuturi de poveste. Toți locuitorii comunei sunt cetățeni de bună credință și ispravă avem încredere unii în alții spre realizarea obiectivelor propuse pentru cel de-al cincilea mandat de primar. Menținem o relație de prietenie și respect reciproc. Empatizăm în mod vădit cu greutățile și bucuriile tuturor locuitorilor comunei”, mai spune Ion Ionescu.
Candidatul PSD are parte și de susținerea lui Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj, omul care a atras și continuă să atragă fonduri europene pentru fiecare localitate din județ. Astfel, dezvoltarea localității va fi pusă pe primul loc, încă din startul mandatului, iar investițiile nu se vor face doar din bugetul local, ci și din fonduri europene sau fonduri guvernamentale, pentru că specialiștii din cadrul Consiliului Județean Dolj sunt mereu pregătiți pentru a se implica, dar și pentru a se consulta cu administrația locală. În ultimii ani, Cosmin Vasile și echipa lui au realizat proiecte extrem de importante în întreg județul și au demarat altele din ce în ce mai mari, așa cum este și Spital Regional de Urgență.

0742583462


„Pornesc la un nou drum, alături de oameni integri, onești și profesioniști, ce au ocazia să se implice în cel mai mare proces de transformare al județului Dolj. Rămân în noua formulă cei care au dovedit că pot duce ritmul alert în care se desfășoară activitatea Consiliului Județean Dolj și ne întărim echipa cu tineri și oameni cu experiență. Sunt convins că noi, ca partid, am făcut cea mai potrivită alegere, dar este important ca și cei care vin la urne să înțeleagă puterea votului lor și să contribuie la stabilitatea viitorului consiliu județean. Îmi iau angajamentul continuării unor mari proiecte de dezvoltare și a unor inițiative fără precedent pentru comunitatea noastră”, a declarat Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.

CE AM REALIZAT

  • Reabilitare Primărie cu fonduri europene
  • Monitorizare video
  • Pietruire drum cimitir
  • Iluminat public
  • Reabilitare cișmea Pleșoi
  • Sistem alimentare cu apă
  • Sistem canalizare finanțat prin program guvernamental
  • Asfaltări drumuri cu finanțare prin program guvernamental

CE ÎMI PROPUN

0742583462
  • Asfaltări drumuri în satul Pleșoi
  • Amenajarea unui parc în satul Pleșoi
  • Construirea unui sediu pentru Primărie
  • Realizarea unui parc fotovoltaic
  • Reabilitarea căminului cultural din satul Pleșoi
  • Realizare gard cimitir comunal

PROFIL DE PRIMAR

Candidatul PSD a început o muncă grea, în 2004, iar de atunci, face constant pași importanți către dezvoltarea comunei Pleșoi. Cu fiecare efort pe care îl face și cu fiecare decizie pe care o ia, Ion Ionescu încearcă să aducă un plus pentru comunitate și să le ofere oamenilor șansa să trăiască într-un mediu prosper, fericiți și sănătoși.
Ion Ionescu e pregătit să înceapă mandatul cu numărul cinci în fruntea primăriei Pleșoi, locul în care s-a născut și a crescut și unde își dorește să facă lucruri minunate, în continuare. Candidatul PSD iubește munca pe care o depune în fiecare zi, pentru binele oamenilor la care ține foarte mult. Proiectul lui de suflet este legat de un moment extrem de important pentru localitate. Este vorba despre alimentarea cu apă din comună.

„Proiectul de suflet, realizat în totalitate, a fost și rămâne alimentarea cu apă, deoarece localitatea fiind amplasată în zona colinară, foarte mulți cetățeni, nu poseda sursă de apă, și mai ales apă potabilă”, afirmă primarul comunei Pleșoi, Ion Ionescu.

Comandat de PSD Dolj, executat de Marian Bădîrci Intreprindere Individuală, CUI mandatar financiar 21240002

Ion Ionescu continuă să muncească pentru modernizarea comunei Pleșoi Read More

Mihai Safta, candidatul PNL la Primăria Sadova, are un nume și o viziune de dus mai departe

Mihai Iulian Safta are 35 de ani, este căsătorit și este administrator al unității medico-sociale din comuna Sadova. La alegerile din 9 iunie candidează la funcția de primar din dorința de a-și vedea comuna prosperând, dar și dintr-un motiv mai aparte față de restul candidaților.
Mihai are de dus mai departe o moștenire. Este vorba de proiectele inițiate și păstorite de părintele său, Eugen Safta, unul dintre edilii destoinici ai Doljului, plecat la cele veșnice în 2020, la scurt timp după ce câștiga, fără emoții, cel de-al treilea mandat în fruntea uneia dintre cele mai mari comune ale țării. „Ce m-a determinat să candidez la funcția de primar? În primul rând vreau să duc mai departe, să pun în aplicare și să finalizez proiectele începute în comună de tatăl meu. E nevoie de acest lucru pentru că în ultimii trei ani și jumătate lucrurile au bătut pasul pe loc, comuna a stagnat, ba chiar am putea spune că a decăzut. Vreau să-i duc mai departe proiectele și să-i ating idealul, acela de a face din Sadova o comună prosperă, civilizată, demnă de mileniul trei”, spune Mihai Safta.

Potrivit acestuia, prima urgență în comună o reprezintă curățenia și starea drumurilor. „Prima problemă care trebuie rezolvată e cea a gunoaielor, care pur și simplu sunt aruncate peste tot, apoi cea a drumurilor care arată într-un mod jalnic. Vorbim aici de lucruri de primă urgență, care pot fi rezolvate într-un termen relativ scurt. Pur și simplu nu se vede în comuna Sadova o mână de gospodar. Ar mai fi de rezolvat apoi extinderea și finalizarea rețelei de apă și a celei de canalizare, proiecte pentru care tatăl meu s-a bătut încă din 2019 și care nu sunt finalizate nici până la ora actuală. Acestea ar fi primele lucruri de rezolvat, dar platforma mea conține o serie întreagă de obiective pentru că e nevoie de multe în comuna noastră.

În calitate de primar, îmi propun să înființez un Birou de Consultanță pentru accesarea fondurilor europene și să creez noi locuri de muncă în comună prin atragerea de investiții. De asemenea, îmi propun să realizez rigole pentru colectarea apelor pluviale, să mențin curățenia și spațiile verzi, să achiziționez un bioreactor pentru compostare rapidă și să construiesc locuri de joacă pentru copii. Vom reface fântânile și cișmelele, vom igieniza cimitirele și vom construi alei, vom atrage fonduri pentru o sală de sport modernă și vom racorda comuna la rețeaua de gaze. Vom accelera implementarea canalizării și alimentării cu apă, vom asfalta și reabilita drumurile și vom construi un parc fotovoltaic pentru reducerea cheltuielilor energetice. De asemenea, vom stopa depozitarea necontrolată a deșeurilor.”, a declarat Mihai Safta.

Fiul lui Eugen Safta candidează la alegerile locale din 9 iunie din partea PNL și speră ca alegătorii să-i ofere, pe lângă funcția de primar, o majoritate solidă în consiliul local, necesară pentru implementarea proiectelor la nivelul administrației locale. „Am găsit la PNL Dolj o echipă competentă și care m-a tratat cu toată încrederea. Sperăm să obținem și majoritatea în consiliul local pentru a ne putea transforma viziunea, proiectele, în realitate. Eu, spre deosebire de alți candidați, nu am nevoie să mă calific la locul de muncă, pentru că am avut de la cine învăța cum stau lucrurile și care trebuie să fie atitudinea mea atât în primărie, cât și în societate. Mergem în fața oamenilor cu onestitate și cu inima deschisă. Cu obiective concrete și pe deplin realizabile. Nu promitem imposibilul nici ca proiect, nici ca termen de finalizare. Pentru că sunt proiecte și proiecte. Lucrurile simple, cum ar fi ecologizarea comunei  sau asfaltarea unei străzi sunt lucruri simple, care pot fi rezolvate în câteva luni. Canalizarea poate dura însă ani de zile. Avem pe lângă noi comune unde lucrările au început din 2009 și acum, în 2024, tot canalizare instantanee li se promite oamenilor. Noi n-o să facem asta: Ce promitem, facem, în termene realiste, pe care le spunem oamenilor de la bun început.”, a precizat Mihai Safta, candidatul PNL la Primăria comunei Sadova.

Cod AEP: 21240015

Mihai Safta, candidatul PNL la Primăria Sadova, are un nume și o viziune de dus mai departe Read More

Dragoș Călin – Viziunea pentru o comunitate mai bună: Transformarea comunei Drănic prin proiecte ambițioase

Candidatul PSD la Primăria Drănic pornește într-o nouă eră a dezvoltării durabile: de la proiecte în infrastructură, eficiență energetică și până la investiții în cultură și parcuri de relaxare

În cadrul bătăliei pentru Primăria comunei Drănic, Dragoș Călin, aduce în fața electoratului său o viziune ambițioasă și proiecte solide pentru viitorul comunității. Cu un portofoliu impresionant de idei și inovații, acesta își propune să transforme Drănicul într-un model de dezvoltare sustenabilă și progres social. Deschizând ușa spre viitorul comunei Drănic, Dragoș Călin aduce cu el o viziune îndrăzneață și proiecte solide menite să aducă schimbări semnificative în viața localnicilor.
Una dintre prioritățile sale majore este asfaltarea drumurilor din comuna Drănic, o inițiativă menită să îmbunătățească accesul și mobilitatea localnicilor, dar și să stimuleze dezvoltarea economică a regiunii. Implementarea platformelor de colectare selectivă a gunoaielor marchează un pas important către o gestionare eficientă a deșeurilor, protejând astfel mediul înconjurător și promovând responsabilitatea ecologică în rândul locuitorilor.

Proiect de eficiență energetică și utilizare a surselor regenerabile

O altă inițiativă de marcă propusă de Dragoș Călin este implementarea unui sistem de supraveghere video pe întreaga rază a comunei, sprijinind astfel eforturile autorităților locale în menținerea siguranței și ordinii publice. De asemenea, proiectul său de eficiență energetică și utilizare a surselor regenerabile de energie vine în întâmpinarea nevoilor comunității, reducând dependența de sursele tradiționale și promovând sustenabilitatea. „Consider că eficientizarea energetică reprezintă un pilon crucial al dezvoltării durabile și al protejării mediului înconjurător. Prin implementarea unor proiecte inovatoare și utilizarea surselor regenerabile de energie, putem nu doar reduce dependența de combustibilii fosili, ci și să contribuim la economisirea resurselor și la protejarea ecosistemelor locale. Îmi propun să fac din comuna Drănic un exemplu de eficiență energetică și sustenabilitate, aducând beneficii atât pentru generațiile actuale, cât și pentru cele viitoare“, a spus candidatul PSD, Dragoș Călin.

Prioritate: modernizarea sistemului de iluminat public

Un alt obiectiv major al lui Dragoș Călin este modernizarea și eficientizarea sistemului de iluminat public din localitate, contribuind astfel la creșterea calității vieții și siguranței cetățenilor. De asemenea, realizarea unui parc de relaxare și a locurilor de joacă pentru copii aduce un plus de recreere și bucurie în viața comunității, promovând un stil de viață activ și sănătos.
Pe lângă proiectele de infrastructură și mediu, Dragoș Călin acordă o atenție deosebită și culturii locale, propunând modernizarea și reabilitarea căminelor culturale din Drănic și Padea, precum și realizarea de capele mortuare în fiecare sat, în vederea susținerii tradițiilor și respectului față de cei decedați.
„Dragostea și respectul față de comunitatea noastră din Drănic sunt fundamentale pentru mine. Îmi propun să construiesc o legătură solidă și autentică cu fiecare locuitor, să ascult cu atenție nevoile și să lucrez alături de voi pentru a face orașul nostru un loc mai bun. Uniunea cu oamenii noștri este esențială pentru a construi un viitor prosper și împlinit pentru fiecare membru al comunității noastre dragi“, a afirmat Dragoș Călin.

Accesul la resurse și finanțare pentru proiecte de viitor

De asemenea, prin înființarea unui departament specializat în atragerea de fonduri nerambursabile, Dragoș Călin își propune să dezvolte sustenabil comuna Drănic, asigurând accesul la resurse și finanțare pentru proiecte de viitor. „Consider că atragerea fondurilor nerambursabile reprezintă o oportunitate crucială pentru dezvoltarea sustenabilă a comunei Drănic. Prin intermediul acestor resurse, putem implementa proiecte de infrastructură, mediu, educație și cultură, care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la stimularea creșterii economice locale. Mă angajez să utilizez eficient aceste fonduri, în parteneriat cu instituțiile relevante și comunitatea locală, pentru a construi un viitor mai prosper și mai echitabil pentru toți locuitorii noștri“, a mai precizat candidatul PSD la Primăria Drănic, Dragoș Călin.

În concluzie, Dragoș Călin se angajează să conducă comuna Drănic către o nouă eră a dezvoltării durabile și prosperității, aducând inovație, progres și bunăstare în inima comunității.

CE ÎMI PROPUN

  • Asfaltarea drumurilor din comuna Drănic
  • Implementarea unor platforme de colectare selectivă a gunoaielor
  • Implementarea unui sistem de supraveghere video pe toată raza comunei Drănic, în vederea asigurării unui climat sigur al locuitorilor
  • Implementarea unui proiect de eficiență energetică și utilizarea energiei din surse regenerabile pentru consum propriu la nivelul comunei Drănic
  • Implementarea unui sistem complex de reducere a consumului de energie electrică la Stația de Apă și Epurare a Apelor Uzate in vederea transformării stației într-o platformă cu consum zero de energie și zero emisii de gaze cu efect de seră
  • Modernizarea si eficientizarea sistemului de iluminat public din comuna Drănic
  • Realizarea unui parc de relaxare în comuna Drănic
  • Realizarea de locuri de joaca pentru copii in localitate
  • Modernizarea și reabilitarea căminelor culturale din Drănic si Padea
  • Realizarea de capele mortuare în fiecare sat din comuna Drănic
  • Înființarea unui departament de atrageri de fonduri neramburasbile în vederea dezvoltării sustenabile a comunei Drănic

Dragoș Călin, candidatul PSD pentru funcția de primari al comunei Drănic: „Vreau să transform comuna Drănic într-un model de dezvoltare durabilă și progres social. Mă angajez să asfaltez drumurile, să implementez proiecte de mediu, să eficientizez energia și să atrag fonduri pentru o comunitate mai puternică și mai prosperă pentru toți locuitorii noștri. Împreună putem aduce această localitate la un alt nivel.
În inima viziunii mele pentru comuna Drănic se află angajamentul ferm către o dezvoltare durabilă și echitabilă. Fiecare proiect propus este susținut de convingerea că putem crea un mediu în care locuitorii noștri să trăiască în armonie cu natura, să aibă acces la servicii de calitate și să se simtă parte integrantă a unei comunități în plină ascensiune. Prin inovare, colaborare și  determinare, suntem pe cale să deschidem uși către un viitor mai bun pentru toți. Consider că atragerea fondurilor nerambursabile reprezintă o oportunitate crucială pentru dezvoltarea sustenabilă a comunei Drănic.”

PROFIL DE CANDIDAT

Dragoș Călin, candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Drănic, și-a găsit chemarea în a aduce schimbări semnificative în viața oamenilor din comună. Realizând potențialul de a face diferențe semnificative în viața comunității, Dragoș Călin a decis să se lanseze în cursa pentru funcția de primar al comunei Drănic. Acest pas îndrăzneț vine ca urmare a conștientizării puterii și sprijinului pe care îl are în rândul oamenilor din Drănic. Este un lider ascultat și susținut de comunitate, iar această conexiune profundă îl motivează să acționeze pentru oameni și pentru dezvoltarea comunei.
Cu ochii ațintiți spre un viitor mai luminos, Dragoș Călin își propune să fie forța care transformă visele în realitate. El este hotărât să ducă localitatea Drănic către noi orizonturi de progres și să creeze o comunitate dezvoltată, în care fiecare locuitor să se simtă parte dintr-o poveste de succes.
Cu o viziune clară și o determinare de neclintit, Dragoș Călin este pregătit să devină catalizatorul schimbării și să scrie împreună cu oamenii din Drănic o poveste de succes pentru comuna noastră.

Comandat de PSD Dolj, executat de Marian Bădîrci Intreprindere Individuală, CUI mandatar financiar 21240002

Dragoș Călin – Viziunea pentru o comunitate mai bună: Transformarea comunei Drănic prin proiecte ambițioase Read More