Articole recente din Personal

  • Fugit de-acasă. Case și drumuri...

    Drumurile au fost bune și deseori incredibil de frumoase, cu accent pe porțiunea Jina-Dobra, unde traseul pare o caligrafie în colțuri a unui medic în timp ce face AVC; am ajuns și-n Sebeș, Agnita și Mediaș, peste tot am găsit băi foarte curate, cu săpun, uscătoare de mâini sau prosoape. E primul concediu din care nu am cumpărat nimic, am luat niște pietre frumușele de pe drum doar. (Știați că în Arpașu de Jos există un sat care se numește Nou Român?)Nu am depășit cei 1000 de km pe care-i făceam de obicei într-un concediu, au rămas nevăzute (pentru moment) multe obiective pe care ni le-am dorit, dar n-au intrat zilele-n sac. 

    Citește articolul original

Articole recente din Life

Articole recente din Fapt divers

  • Ce nebunie, ce bucurie!, o ulițărniceală teatrală

    Îmi cîntă-n cap și acum muzica lui Tibor Cári, aud vocea lui Aurelian Andreescu, muzica de la începutul spectacolul Lysistrata, dragostea mea, e un buluc de muzică care îmi dă acel sentiment de neaparținere a nici unui loc, zbor prin lume. Ce bestial sentiment. Și-am stat eu strîmb și am cugetat drept, după ce am revenit în căsuța mea din mijloc de București, după 10 zile de ulițărniceală prin Bucovina. Liniștea de la Dragomirna, poveștile Maicii Starețe de la Voroneț, "furat" o poză cu bolta din pronaosul Voronețului, goana prin Suceava pentru a ajunge la toate evenimentele și spectacolele din Festivalul Internațional de teatru de la Suceava – Teatrul, diplomație culturală>. Ce nebunie bucuroasă fu pe capul și sufletul meu. Pisiceală ulițarnicească. Am scris aici un prim pomelnic de gînduri și stări, apoi, mi s-au deschis ferestrele revistei Golan, Anca Zaharia redactorul șef a preluat articolele mele, ce încîntare p ecapul meu, așadar, am dispărut de aici din cerdacul casei

    Citește articolul original

Articole recente din Știință/Tehnică

  • Sortare pe mai multe nivele in Excel...

    Cum pot sorta un tabel in functie de 2 sau chiar 3 coloane in Excel? De multe ori cand fac a 2-a sortare aceasta o strica pe prima. Acest articol l-am publicat initial undeva in 2013, a fost printre primele. Am dat peste el azi si recunosc ca m-am ingrozit cum este scris, merita un… Citește mai mult »Sortare pe mai multe nivele in Excel The post Sortare pe mai multe nivele in Excel appeared first on onLearn.

    Citește articolul original

Articole recente din Profesional

  • Vânzări de 2,4 miliarde de euro pentru Bosch România în anul 2023

    Bosch a încheiat anul fiscal 2023 cu vânzări consolidate în valoare de 2,5 miliarde de lei (516,2 milioane de euro) către terți, un nivel similar cu cel al anului precedent. Vânzările nete totale de 11,8 miliarde de lei (2,4 miliarde de euro) înregistrate în România, au reprezentat o creștere de 12 procente față de anul […] The post Vânzări de 2,4 miliarde de euro pentru Bosch România în anul 2023 appeared first on ComunicarePR.

    Citește articolul original