Meniu Zile și Nopți

Muzică

Muzică/Opinii

ALBUM | TAYLOR SWIFT: „The Tortured Poets Department”

The Tortured Poets Department, completat la doar două ore distanță de varianta The Anthology, este cel mai recent album al…

de Claudia Aldea

Viața Orașului/Recomandari

FESTIVAL | Brașov Jazz & Blues Festival #PesteTotInBrasov

Brașov Jazz & Blues Festival #PesteTotInBrasov: Cel mai mare festival urban de gen din România ne invită din nou, între…

de Adina Chirvasă

Muzică/Interviuri

Fits ne-o prezintă pe Fiț. Alexandra Fiț

Alexandra Fits aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Proiectele în care readuce la viață spiritul Mariei Tănase și pe cel al lui Edith Piaf în aranjamentele lui Mariano Castro sunt sold-out, indiferent de perioada în care sunt programate.

de Adina Chirvasă

0
Articole existente în categoria Muzică
Muzică
Muzică

Dialoguri fără note

Dialoguri fără note/Interviuri

DIALOGURI FĂRĂ NOTE | TOMMY CASTRO – Odiseea unui bluesman legendar 

Recompensat în 2023 la Blues Music Awards, pentru al doilea an consecutiv, cu distincţia B.B. King Entertainer of the Year, reputatul artist american Tommy Castro a susținut în cariera sa de peste 30 de ani mai mult de 6000 concerte, dintre care două turnee cu B.B. King și Buddy Guy, și a colaborat cu muzicieni precum John Lee Hooker, Carlos Santana, Bob Weir, Gregg Allman, Willie Nelson, Jeff Beck, Joe Bonamassa, Elvin Bishop, Charlie Musselwhite sau Taj Mahal.

Muzică nouă

Muzică/Recomandari

MUZICĂ NOUĂ | Ce ascultăm în luna mai

Ce ascultăm în luna mai - luna aceasta ascultăm coloane sonore fictive, scrise pentru a acompania detectivi în aventurile lor misterioase, și pop (fie că vorbim despre pop-ul relativ previzibil sau despre cel ce primește inspirate completări din partea altor genuri muzicale).

Music Star

Muzică/Opinii

INDIE STAR | KIM GORDON

Kim Gordon, co-fondatoare în ’80 a grupului Sonic Youth, considerată acum un veritabil icon al artei şi culturii Pop, şi-a lansat recent al doilea album solo, The Collective, fără îndoială unul dintre cele mai bune LP-uri de pe scena Indie apărute în 2024.

de Ioan Big

Evenimente/Recomandari

Spectacole la Sala Palatului: o reîntâlnire cu muzica ce a definit generații

Ce evenimente vor avea loc în acest an la Sala Palatului? Descoperă spectacole la Sala Palatului ce merită văzute în 2024. Sala Palatului va fi gazda unor spectacole muzicale de excepție în acest început de an. Iată câteva iată câteva highlight-uri

de Delia Mitrache

Muzică/Concert

#ConcertReview | VILLE VALO, revenire în forță în România la mai puțin de un an de la ultimul său concert în București

Inconfundabilul muzician finlandez Ville Valo a revenit la București și a susținut un concert pe 8 aprilie, la Sala Palatului, parte a turneului de promovare a albumului „Neon Noir”, la mai puțin de un an după primul show susținut în România de la lansarea proiectului său solo.

Playlist

Recomandări de play-list uri muzicale realizate de redactorii și contributorii Zile și Nopți & Sunete.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Zile și Nopți

Caută