Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro

Alte stiri:

/dct:eveniment,/dct:politica,/dct:stirea-zilei,/dct:sport,/dct:social,/dct:administratie,/dct:educatie,/dct:cultura,/dct:emisiuni,/dct:sanatate,/dct:agricultura,/dct:actualitate
24.05.2024

Aurul religiei rămâne la Drăgănești-Olt

Aurul Olimpiadei Naționale de Religie a rămas, și în acest an, la Drăgănești-Olt. După rezultatul de anul trecut obținut de Andrei Mihai, a venit rândul Andreei Viespe, care a reușit să obțină maximul de puncte la etapa națională a olimpiadei. Ambii copii sunt pregătiți de același dascăl, Mihaela Nistor, care dovedește, din nou, că performanța se poate realiza oriunde există o legătură specială între profesor și elev.

24.05.2024

Slatina│S-a deschis Expo Flora 2024

Frumusețe, culoare și parfum, astăzi, în Parcul Tineretului din municipiul Slatina. S-a deschis Expo Flora 2024. Este cea de-a 28-a ediție a evenimentului devenit deja tradiție în orașul nostru. Timp de trei zile, iubitorii de flori și pasionații de grădinărit sunt invitați să admire, să cumpere și să se bucure de o gamă variată de flori, bulbi și răsaduri, dar și produse de artizanat, pentru toate gusturile și buzunarele.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE
PRIMARI DE ISPRAVA





SPATIU PUBLICITAR
ULTIMELE ANUNTURI
Tu actualizezi lumea.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îți publicăm știrea.