Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat
















Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!

Campanie electorală AGRESIVĂ a lui Piedone în tramvaiele din București, la ore de vârf
Campanie electorală AGRESIVĂ a lui Piedone în tramvaiele din București, la ore de vârf
Susținătorii lui Vlad Popescu Piedone, candidat la Primăria Sectorului 5, desfășoară o campanie electorală agresivă în mijloacele de transport în comun din Capitală. De exemplu, astăzi, în tramvaiul 32, care leagă Piața Unirii de Depoul Alexandria, a avut loc o acțiune electorală în timpul orelor de vârf, atunci când tramvaiul este extrem de aglomerat, iar călătorii abia au loc să respire.

Clotilde Armand, suspectată că și-ar fi falsificat listele electorale / Foto: Inquam Photos
Acuzații dure la adresa primăriței penale de la sectorul 1. Clotilde Armand, reclamată că ar fi folosit bazele de date ale primăriei pentru a-și completa listele de semnături - FOTO
Clotilde Armand este vizată de un nou dosar deschis de procurorii antimafia, după un denunț făcut de sindicaliștii de la Administrația Domeniului Public. Plângerea penală transmisă la DIICOT precizează că oamenii edilului ar fi folosit o bază de date cu caracter personal de la un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice pentru a completa listele de semnături pentru depunerea unui nou mandat. Dezvălurile au fost făcute în cadrul emisiunii "Raport de zi", de la Realitatea Plus.



Stiri Politice







Stiri Economice

Orașele în care se oferă cele mai mari salarii din România. Harta exactă a zonelor bănoase
Orașele în care se oferă cele mai mari salarii din România. Harta exactă a zonelor bănoase
Într-o perioadă în care economia României se schimbă rapid, un aspect remarcabil a captat atenția observatorilor financiari: creșterea semnificativă a salariilor în zece județe din țară. Datele recente arată că Bacău, Mehedinți și Călărași sunt la vârful acestei tendințe, înregistrând cele mai mari creșteri ale salariului mediu net în februarie 2024, comparativ cu aceeași perioadă din 2023, cu o creștere care depășește 21%.




Stiri Actuale

Oamenii din jurul generalilor par deranjați de dezvăluirile făcute de Realitatea Plus
Cum sunt intimidați jurnaliștii Realitatea Plus la sediile generalilor Coldea și Dumbravă - VIDEO
Gruparea lui Coldea se teme de Realitatea Plus! Jurnaliștii postului TV care a detonat caracatița corupției din spatele generalilor au fost filați și agresați în timp îi așteptau, în fața locuințelor, pe cei doi. Mai mulți indivizi au apărut și le-au cerut jurnaliștilor să se legitimeze, deși nu s-au prezentat. Unii au devenit agresivi și a fost nevoie chiar de intervenția poliției. 

Portul Odessa. Foto: Profimedia
General american, avertisment care dă fiori: "Dacă rușii ocupă Odessa, România nu ar avea suficiente forțe să se apere de rachetele Rusiei!"
Noi avertismente vin, pe masura ce razboiul din Ucraina nu dă semne că s-ar termina prea curând. Într-un interviu recent, Generalul-locotenent (r) Ben Hodges, fost comandant al trupelor terestre americane staționate în Europa, a subliniat importanța strategică a orașului Odessa și riscurile care ar putea apărea pentru statele din regiune în cazul în care forțele ruse ar ajunge să ocupe această importantă poartă a Mării Negre.


Vecini terorizați de clanurile de romi din Timișoara. Copiii și adulții s-au năpustit în curțile oamenilor și au distrus totul în calea lor
Vecini terorizați de clanurile de romi din Timișoara. Copiii și adulții s-au năpustit în curțile oamenilor și au distrus totul în calea lor
În Timișoara, un oraș cu o istorie bogată și vibrantă, imaginile surprinse de camerele de supraveghere dezvăluie o realitate tulburătoare: cetățeni de etnie romă terorizează alte familii, iar primarul a făcut apel la autorități să intervină. Publicate pe contul de Facebook al primarului, aceste înregistrări au adus în atenție un aspect al vieții urbane care îngrijorează comunitatea.

Stiri din Justiție





Stiri despre Vreme





Stiri din Sport