Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat






Patronii benzinăriei au ajuns să depună ei plângere penală împotriva pompierilor










Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!

Sondaj Sectorul 2: candidatul PSD-PNL are un avans de 6 procente în fața primarului USR
Sondaj Sectorul 2: candidatul PSD-PNL are un avans de 6 procente în fața primarului USR
Un sondaj realizat la nivelul Sectorului 2, în perioada 25-27 mai, îl dă favorit pentru câștigarea primăriei pe candidatul PSD-PNL, Rareș Hopincă. Fostul prefect al Capitalei are un avans de 6 procente în fața actualului primar Mihaiu, candidat din partea ADU, și se află pe un trend ascendent în ceea ce privește intenția de vot, recuperând decalajul față de scorul Alianței PSD-PNL de la începutul campaniei.

Campanie electorală AGRESIVĂ a lui Piedone în tramvaiele din București, la ore de vârf
Campanie electorală AGRESIVĂ a lui Piedone în tramvaiele din București, la ore de vârf
Susținătorii lui Vlad Popescu Piedone, candidat la Primăria Sectorului 5, desfășoară o campanie electorală agresivă în mijloacele de transport în comun din Capitală. De exemplu, astăzi, în tramvaiul 32, care leagă Piața Unirii de Depoul Alexandria, a avut loc o acțiune electorală în timpul orelor de vârf, atunci când tramvaiul este extrem de aglomerat, iar călătorii abia au loc să respire.



Stiri Politice







Stiri Economice

Orașele în care se oferă cele mai mari salarii din România. Harta exactă a zonelor bănoase
Orașele în care se oferă cele mai mari salarii din România. Harta exactă a zonelor bănoase
Într-o perioadă în care economia României se schimbă rapid, un aspect remarcabil a captat atenția observatorilor financiari: creșterea semnificativă a salariilor în zece județe din țară. Datele recente arată că Bacău, Mehedinți și Călărași sunt la vârful acestei tendințe, înregistrând cele mai mari creșteri ale salariului mediu net în februarie 2024, comparativ cu aceeași perioadă din 2023, cu o creștere care depășește 21%.




Stiri Actuale



Legea antipăcănele ar mai putea suferi modificări dacă apar probleme legate de implementare
Dezastru pentru șmecherii păcănelelor. A fost eliminată portița care le permitea să fenteze legea
Dezastru pentru șmecherii păcănelelor, cei care în prima fază a aplicării legii privind închiderea sălilor de jocuri în localitățile mici reușiseră, prin diverse artificii, să evite această măsură.  Camera Deputaților a adoptat un amendament prin care se reglementează clar ce înseamnă unitate administrativ-teritorială, paravanul folosit de patroni din mici localități pentru a-și continua activitatea.

Codul penal va fi modificat pentru a potoli vecinii agresivi
Codul penal va fi modificat pentru a potoli vecinii agresivi. În ce constă amendamentul anti-clanuri
Nenumăratele scandaluri despre clanurile din Timişoara şi din ţară care îşi terorizează vecinii au ajuns și în atenția legislatorilor, care au decis să ia atitudine în acest sens. Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis (PSD), a anunțat introducerea unui amendament la Codul Penal care incriminează fapta de terorizare și care va permite autorităților instituirea unui ordin de restricţie faţă de vecinii agresivi.

Stiri din Justiție

Un terorist aflat pe moarte face dezvăluiri șoc în cazul Emanuelei Orlandi. Tânăra a dispărut în urmă cu 40 de ani
Un terorist aflat pe moarte face dezvăluiri șoc în cazul Emanuelei Orlandi. Tânăra a dispărut în urmă cu 40 de ani
Ali Agca, teroristul cunoscut pentru atentatul asupra Papei Ioan Paul al II-lea în 1981, a făcut declarații cutremurătoare referitoare la misterul dispariției Emanuelei Orlandi. Confruntat cu o boală terminală, Mehmet Ali Agca a ales să-și elibereze conștiința și să aducă la lumină detalii despre unul dintre cele mai enigmatice cazuri din Italia.

Oamenii din jurul generalilor par deranjați de dezvăluirile făcute de Realitatea Plus
Cum sunt intimidați jurnaliștii Realitatea Plus la sediile generalilor Coldea și Dumbravă - VIDEO
Gruparea lui Coldea se teme de Realitatea Plus! Jurnaliștii postului TV care a detonat caracatița corupției din spatele generalilor au fost filați și agresați în timp îi așteptau, în fața locuințelor, pe cei doi. Mai mulți indivizi au apărut și le-au cerut jurnaliștilor să se legitimeze, deși nu s-au prezentat. Unii au devenit agresivi și a fost nevoie chiar de intervenția poliției. 



Stiri despre Vreme

Prognoza meteo pe o lună: când se instalează definitiv VARA
Prognoza meteo pe o lună: când se instalează definitiv VARA. Cum va fi vremea până pe 24 iunie
Vremea începe să se încălzească și apar primele semne că vara se instalează definitiv și în țara noastră. Temperaturile vor fi în ușoară creștere, însă ploile nu se lasă duse cu una, cu două. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, până pe 24 iunie. 




Stiri din Sport