Caracatița familiei Gutău: Tatăl, anchetat pentru corupție, fiul, investitor de top! Cum au construit imperiul
Caracatița familiei Gutău: Tatăl, anchetat pentru corupție, fiul, investitor de top! Cum au construit imperiul
Din salariul de doar 900 de euro, fiul primarului Mircia Gutău, din Râmnicu Vâlcea, își face hotel de câteva milioane de euro. Vlad Gutău este unul dintre investitorii unei unități de cazare de cinci stele, în localitatea Călimănești, la doar 20 de kilometri de orașul pe care îl conduce tatăl său, candidat acum pentru un nou mandat la primărie. 





Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat















Marcel Ciolacu
Ședință crucială, săptămâna viitoare, la Guvern pe tema reducerii impozitării la salariul minim pe economie. Anunțul premierului Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că săptămâna viitoare va avea o şedinţă cu partenerii sociali, sindicate şi patronate, în care au mai multe lucruri de stabilit, inclusiv de discutat posibilităţile de reducere a impozitării celor cu veniturile cele mai mici, cei plătiţi cu salariul minim pe economie. O astfel de decizie -spune premierul - şi-o poate asuma Guvernul României după ce vor avea execuţia pe al doilea trimestru, cum este şi normal.

POLITICĂ


Editoriale



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.


Alegeri 2024. Tu decizi!




Nicușor Dan / Foto: Inquam Photos
Afacerist controversat, surprins cu șefa de campanie a lui Nicușor Dan. Bărbatul este implicat în afaceri cu rușii
Andrei Caramitru lansează un atac dur la adresa lui Nicușor Dan. Economistul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, intitulat, citez, „Eu nu pot vota cu idioții uitili ai Kremlinului”, și face noi dezvăluiri despre caracatița din spatele primarului general al Capitalei. Postarea lui Caramitru a fost făcută după ce controversatul om de afaceri Matei Păun a fost surprins cu șefa de campanie a primarului Nicușor Dan, Ema Prisca. Edilul a negat în repetate rânduri că omul de afaceri ar avea legături cu campania sa electorală. Nicușor Dan a susținut că nu crede ca Matei Păun să fi donat bani pentru afișele sale electorale de aproape 200 de mii de euro. 

Stiri Politice







Stiri Economice





Stiri Actuale





Stiri din Justiție

Laura Codruța Kovesi / Foto: Inquam Photos
Achizițiile din pandemie, din nou în prim-plan. Procurorii lui Kovesi au descins la București: acuzații de fraudă cu un prejudiciu de 8 milioane de euro din bugetul UE
Parchetul European condus de Laura Codruța Kovesi a efectuat, marţi, cinci percheziţii în Bucureşti, în cadrul unei anchete uriașe privind o fraudă de 8 milioane de euro, bani din bigetul UE, pentru achiziţionarea de echipamente medicale în timpul pandemiei de coronavirus, anunță EPPO, într-un comunicat.


Regele Cioabă a fost prins cu „mâța în sac”. Oamenii legii i-au confiscat peste 100 de kg de plumb în urma perchezițiilor
Regele Cioabă a fost prins cu „mâța în sac”. Oamenii legii i-au confiscat peste 100 de kg de plumb în urma perchezițiilor
Reședința lui Dorin Cioabă, cunoscut și ca „Regele Cioabă", din Brașov, a fost vizată într-o operațiune a autorităților care a dus la confiscarea a peste 100 de kilograme de plumb și a unei instalații de prelucrare a metalului. Acțiunea a fost coordonată de Garda de Mediu și a avut loc în cursul zilei de marți, în urma unor sesizări privind activități potențial poluante.


Stiri despre Vreme



Vremea 15 mai. Temperaturi mai scăzute decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an. La cât vor ajunge maximele
Vremea 15 mai. Temperaturi mai scăzute decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an. La cât vor ajunge maximele
Astazi, in cea mai mare parte a tarii, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pentru aceasta perioada din an. Mai ales dupa-amiaza si seara vor fi averse si descarcari electrice, local în zonele montane, în regiunile vestice si sud-vestice si doar izolat în restul teritoriului. La altitudini mari vor mai fi posibile precipitaţii slabe sub formã de lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Banatului.


Stiri din Sport