Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Rezultate alegeri locale 2024 și rezultate alegeri europarlamentare 2024

Rezultate alegeri locale 2024 și rezultate alegeri europarlamentare 2024 - Republica vă va ține la curent cu toate datele privind prezența la vot, care apar în timp real pe platforma specială a AEP, iar după ore 22 vă va prezenta rezultatele exit-poll-ului CURS/ Avangarde. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simionescu)

Citește mai mult

Alegeri 2024

La ora 14:00, prezența înregistrată la alegerile parlamentare era de 26,19%, în timp ce la alegerile locale era de 25,35%, peste cea înregistrată la precedentele runde de scrutin. La europarlamentarele din 2019, votaseră până la 14:00 23.91% dintre alegători, în timp ce la localele din 2020 își exprimaseră opțiunea 23.71% dintre alegători. Foto: Inquam Photos/ Simion Sebastian Tataru

Citește mai mult

Josep Maria Fabregas

Consumul de droguri a publicăînceput să țină capul de afiș cu subiectele de interes pentru marele public după ce a avut loc o dramă care a lăsat urme adânci în conștiința colectivă. Consumul de droguri ilegale este însă o părticică mică a unei povești mult mai ample – adicția - care are și justificări perfect legale la mijloc și care produce tragedii similare în umbra cotidianului. Foto: Paul Hart / imageBROKER / Profimedia

Citește mai mult

Edy Chereji

„Ideea filmului Mentorii a venit natural. Petrecem foarte mult timp pe internet și pe platforme sociale, și aici, în fiecare zi, cineva încearcă să-ți vândă ceva. Primim tot felul de oferte și suntem asaltați de promisiuni că vom fi mai frumoși, mai relaxați, mai de succes sau că vom câștiga mai mulți bani. Ne-am dorit o comedie care să spună o poveste actuală și care să poată fi văzută de întreaga familie”, spune Edy Chereji, co-fondator Untold Universe.

Citește mai mult
LifeBOT este o platformă de inteligență artificială care poate să comunice cu tine și face parte din campania “România Asigurată". Tehnologia este instrumentul care poate să ne ajute să comunicăm, să primim informații relevante, pentru ca noi să putem face alegeri bune.

Adresa de messenger:
http://m.me/www/MetropolitanLifeAsigurari

LifeBOT este o platformă de inteligență artificială care poate să comunice cu tine și face parte din campania “România Asigurată". Tehnologia este instrumentul care poate să ne ajute să comunicăm, să primim informații relevante, pentru ca noi să putem face alegeri bune .

Adresa de messenger:
http://m.me/www/MetropolitanLifeAsigurari

i Info

Te vei întâlni cu butoane precum Da sau Treci la următorul articol.
Tot ce trebuie să faci este să alegi. Pur și simplu dai click pe butoane și mergi mai departe.
Platforma este susținută de Metropolitan Life. Aceasta învață pe măsură ce tu alegi, iar când vei reveni în LifeBOT, îți va da noi informații.

masini noi parcate

După o evoluție slabă în primul trimestru, inclusiv pe fondul reducerii facilităților acordate la achiziția de autovehicule verzi, era de așteptat ca estimarea pentru întregul an să indice o creștere ușoară pentru vânzările auto. Semnele revenirii pieței au apărut în aprilie. Foto: Sergiy Artsaba / Panthermedia / Profimedia

Citește mai mult