Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat
















Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!

Marcel Boloș
Bani mai mulți pentru IMM-uri. Boloș (PNL): Suplimentăm IMM Plus cu aproximativ 2,5 miliarde lei, sume necesare pentru proiectele de investiţii
”Analizăm posibilitatea să suplimentăm bugetul schemei cu aproximativ 2,5 miliarde lei, cât ne permite regulamentul Comisiei Europene, cu condiţia să asigurăm accesul la finanţare pentru firmele care nu dispun de sumele necesare pentru proiectele de investiţii, nu pentru capital de lucru”, a transmis ministrul Finanțelor, Marcel Boloş, cu privire la programul IMM Plus.


Gabriela Firea
Gabriela Firea: Construim un nou drum care leagă Sectorul 5 de restul Capitalei și modernizăm ieșirile din sudul orașului
Un nou drum care leagă Sectorul 5 de restul Capitalei va fi construit pentru a reduce timpul pierdut în trafic. De asemenea, toate ieșirile din acest sector vor fi modernizate. Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, spune că va colabora cu viitorii primari de sectoare pentru a moderniza infrastructura rutieră a Bucureștiului. Acum, bucureștenii pierd până la 150 de ore stând în trafic, în fiecare an.


Stiri Politice



Rareș Bogdan / Foto: Inquam Photos
Rareș Bogdan: Pensiile speciale trebuie tăiate, nu renunțat la ele. Ce spune despre pensiile militarilor
Pensiile speciale trebuie tăiate. Sunt declarațiile făcute de Rareș Bogdan, candidatul PNL la europarlamentare, în direct la Realitate Plus. Acesta a declarat că de trei ori a încercat să scape de aceste beneficii, însă de fiecare dată Curtea Constituțională a intervenit. Rareș Bogdan a dezvăluit că PNL este de acord ca militarii să primească pensii speciale, ținând cont de situația tensionată de la granița țării. Europarlamentarul a mai vorbit și despre pensiile românilor de rând, dar și despre majorarea salariului minim. 




Stiri Economice


Un nou DENUȚ la DNA împotriva grupării Coldea-Dumbravă/ Captură video
Un nou DENUNȚ la DNA împotriva grupării Coldea-Dumbravă: "S-au făcut presiuni și tot felul de amenințări". Care era MIZA MAJORĂ
Avem dezvăluiri uluitoare despre modul în care generalul negru acționa alături de băieții deștepți de la CryptoDATA. În exclusivitate pentru emisiunea Culisele Statului Paralel, o victimă a grupului ghidat în secret de Florian Coldea a făcut mărturii șocante despre investiții scoase din filmele cu mafioți și despre planurile de spălare de bani în care urma să fie băgat. Avocatul bărbatului a ajuns astăzi la DNA pentru a depune un nou denunț care vizează mafia lui Coldea. 



Stiri Actuale


Protest FNSA la ușa guvernului, în Piața Victoriei
Protest FNSA la ușa guvernului, în Piața Victoriei. Ce revendicări au sindicaliștii din administrație
Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) organizează joi un miting de protest în Piaţa Victoriei, între orele 11:00 şi 13:00. Sindicaliștii sunt revoltați față de promovarea de către Guvernul României a unei politici salariale discriminatorii şi refuzul adoptării unor soluţii corecte şi proporţionale în vederea eliminării inechităţilor salariale.



Stiri din Justiție

Noi victime prin metoda "Accidentul"/ Arhivă foto
Noi victime prin metoda "Accidentul". Păgubiții, sunați din închisoare de doi deținuți: cum i-au convins pe oamenii să le dea banii
Cinci percheziţii, dintre care trei într-o închisoare, au fost făcute de poliţiştii din Alba într-un dosar de înşelăciune prin metoda „Accidentul”. Trei deţinuţi sunt acuzaţi că au sunat persoane în vârstă, pretinzând că fac parte din cadrul personalului medical, cărora le-au cerut bani pentru tratamentul unor rude care ar fi fost rănite în așa-zise evenimente rutiere. În acest fel au reuşit să obţină 20.000 de lei şi 1.000 de euro.

Adrian Ciocârlan  ar fi fost apropiat grupării Coldea
Generalul Adrian Ciocârlan, directorul adjunct al SRI, ar urma să fie audiat la DNA în dosarul lui Coldea - SURSE
Potrivit surselor Realitatea PLUS, ar urma demiterea generalului Adrian Ciocârlan, adjunct în cadrul SRI. Mai mult, Ciocârlan va fi audiat la DNA în dosarul lui Coldea. Urmează să vedem ce se va întâmpla și cu soția lui Florian Coldea, ofițer și șefă a Centrului de Psihologie al SRI, dacă va rămâne în cadrul Serviciului Român de Informații după scandalul în care este implicat Coldea



Stiri despre Vreme





Stiri din Sport