Anca Alexandrescu este cea care a detonat caracatița patronată de Coldea
Anca Alexandrescu anunță Armaghedonul pentru Florian Coldea. Va urma un val de denunțuri împotriva caracatiței "generalului negru"
Jurnalista Anca Alexandrescu anunță că va urma un adevărat Armaghedon pentru generalul Florian Coldea. După ce a încercat să obțină noi date de la generalul negru, venit la secția de poliție pentru controlul judiciar, realizatoare emisiunii "Culisele Statului Paralel" a precizat că va urma un val de denunțuri împotriva caracatiței construite în jurul generalilor Coldea și Dumbravă.





Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat















Ample percheziții în București și în mai multe județe din țară, într-un dosar de combatere a criminalității / Captură video
Aproape 170 de percheziții în București și în mai multe județe din țară, într-un dosar de combatere a criminalității. 75 de persoane, duse la audieri - VIDEO
Amplă operațiune de combatere a infracțiunilor economico-financiare și a celor de natură judiciară. Poliţişti şi procurori desfăşoară, miercuri, 169 de percheziţii în București şi în mai multe judeţe, în dosare de evaziune fiscală, contrabandă, înşelăciune, bancruta frauduloasă, obţinere ilegală de fonduri, delapidare, fals, furt calificat, infracţiuni de mediu si corupţie. 75 de persoane urmau să fie duse la audieri.

ACTUAL


Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!

Gabriela Firea: „Spitalul Foișor, una dintre realizările mandatului meu ca primar general, îmi aduce împlinire sufletească”
Gabriela Firea: „Spitalul Foișor, una dintre realizările mandatului meu ca primar general, îmi aduce împlinire sufletească”
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a declarat că Spitalul Foișor este una dintre realizările din mandatul său ca primar general care îi oferă împlinire sufletească. Mii de pacienți din București și din întreaga țară sunt tratați cu succes aici în fiecare an. Această investiție a contribuit semnificativ la modernizarea spitalului și la dotarea acestuia cu echipamente de ultimă generație, asigurând astfel un nivel ridicat de îngrijire și tratament pentru pacienți.




Stiri Politice







Stiri Economice


O casieră de la CAR este acuzată că a luat împrumuturi de 900.000 de lei pe numele a zeci de oameni, cu documente FALSE
O casieră de la CAR este acuzată că a luat împrumuturi de 900.000 de lei pe numele a zeci de oameni, cu documente FALSE
O femeie din Gorj, casieră la un CAR din Târgu Jiu, este acuzată că ar fi luat împrumuturi de 990.000 de lei, cu documente false. Împreună cu doi complici, suspecta ar fi falsificat 63 de contracte de împrumut pe numele a 53 de persoane din Târgu Jiu. Pentru a proba acuzațiile, anchetatorii au făcut luni mai multe percheziții, scriu jurnaliștii de la Impact Gorj.



Stiri Actuale



 Sfanta Mucenita Teodosia din Tir
Sărbătoare 29 mai: O sfântă foarte importantă este pomenită în calendarul ortodox. Zi de post: dezlegare la pește
Sfanta Teodosia a fost originara din Tir (Fenicia). Potrivit lui Evsevie, episcopul Cezareei Palestinei, martor ocular, Sfanta Teodosia s-a apropiat de crestinii inchisi in temnita pentru ca nu mai jertfeau idolilor si i-a intarit in mucenicia lor. Din aceasta cauza, sfanta a fost dusa de soldatii care pazeau temnita inaintea judecatorului. Acesta auzind cele intamplate, a poruncit sa i se lege o piatra de gat si sa fie aruncata in mare. Prin purtarea de grija a lui Dumnezeu, ingerii au adus-o la mal nevatamata.


Stiri din Justiție

Dan Tocaci, la ieșirea din sediul Secției 23 de Poliție București
Dosarul generalilor. Dan Tocaci, întâlnire „pe repede înainte” cu polițiștii pentru semnarea controlului judiciar. Florian Coldea dă și el, astăzi, cu subsemnatul
Dan Tocaci s-a aflat, miercuri, pentru a doua oară în acestă săptămână la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar. Asta după ce avocatul său a fost chemat de urgență la Direcția Națională Anticorupție. Potrivit surselor Realitatea PLUS, avocatul ar fi venit pentru a depune cauțiunea în valoare de 150 de mii de lei dispusă de procurorii DNA. 




Stiri despre Vreme





Stiri din Sport