Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat






Ce a transmis ciobanul obligat de patron să stea cu picioarele în găleți cu ciment. Chinurile la care a fost supus bărbatul: „Erau pregătiţi cu un sac de ciment, m-au băgat în grajd şi...”










Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!

Biserica recomandă respectarea unor principii de bună conviețuire
Alegerile de mâine cad din nou în Duminica Orbului. Ce recomandări are Biserica Ortodoxă?
Ziua de 9 iunie, data de desfășurare a alegerilor locale și europarlamentare din România, este consemnată în calendarul ortodox drept "Duminica Orbului din naștere". Nu este prentru prima dată când un scrutin important pentruu viitorul țării cade în această zi. Cea mai des amintită suprapunere este cea din ziua de 20 mai 1990, când au avut loc primele alegeri de după căderea regimului Ceaușescu.




Stiri Politice


Pensia pe care o va încasa un român cu o vechime de 40 de ani de muncă. Ce se va întâmpla de la 1 septembrie 2024
Pensia pe care o va încasa un român cu o vechime de 40 de ani de muncă. Ce se va întâmpla de la 1 septembrie 2024
Începând cu 1 septembrie, pensionarii din România vor vedea o creștere semnificativă a veniturilor, datorită procesului de recalculare a pensiilor, care este aproape finalizat. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), a declarat că deciziile de recalculare vor fi tipărite și trimise beneficiarilor, urmând ca aproximativ trei milioane de pensionari să beneficieze de pensii majorate.





Stiri Economice





Stiri Actuale

Polițiștiilor nu le-a venit să creadă când bărbatul le-a spus de unde vine
Un șofer român a plecat mort de beat din Cipru și a ajuns beat la Iași. Polițiștilor nu le-a venit să creadă când s-au uitat la aparat!
Un român a stabilit un record negativ de condus sub influența alcoolului. Bărbatul s-a urcat la volan în Cipru, cel mai probabil în stare de beție avansată și a reușit să conducă fără oprire până la Iași, unde a fost depistat la un control de rutină. Chiar si după orele petrecute pe drum, bărbatul avea încă o alcoolemie care i-a dus un dosar penal.


Simion susține că are probe privind falsificarea semnăturilor pe listele electorale
George Simion a intrat în greva foamei, în fața Parchetului General. Ce solicită liderul AUR? - VIDEO
Scandal de proporții pe ultima sută de metri a campaniei electorale! George Simion face greva foamei la Parchetul General și cere să fie audiat de urgență în dosarul semnăturilor false. La începutul zilei, liderul AUR se baricadase în interiorul instituției, iar soția lui a venit de urgență să îi aducă apă. Atunci când a ieșit pe ușile parchetului, Simion s-a îmbrâncit cu jandarmii. Încă de la primele ore, membrii AUR au anunțat că vor protesta pentru a-l sprijini pe șeful lor. 

S-a deschis anchetă penală în cazul exploziei de la Dedeman
Procurorii au deschis anchetă penală în cazul exploziei de la Dedeman. Specialiștii în explozii de la INSEMEX vor preleva probe de la fața locului
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au preluat ancheta penală în cazul exploziei de vineri dimineaţă de la magazinul Dedeman. De asemenea, o echipă formată din patru cercetători de la INSEMEX Petroșani a plecat la Botoșani, pentru o primă evaluare cu privire la cauzele exploziei de la un centru comercial din oraș.

Stiri din Justiție



Accidentul de la 2 mai. Procesul șoferului drogat Vlad Pascu se reia pe 14 iunie! Mărturii din sala de judecată
Accidentul de la 2 mai. Procesul șoferului drogat Vlad Pascu se reia pe 14 iunie! Mărturii din sala de judecată
Procesul lui Vlad Pascu se reia pe 14 iunie. Este și ziua în care se va decide dacă fapta drogatului criminal va fi schimbată în omor calificat, așa cum cer părinții îndoliați. Au fost momente sfâșietoare în sala de judecată, iar rudele celor doi studenți uciși au izbucnit de nenumărate ori în lacrimi. În tot acest timp, beizadeaua drogată a privit în jos, iar la un moment dat chiar a căscat.


Stiri despre Vreme





Stiri din Sport



Fostul boxeur Mihai Leu / Arhivă foto
Mihai Leu, internat de urgență la Institutul Fundeni din Capitală! Simptomele care l-au băgat din nou în spital pe marele sportiv
Marele campion la box și raliu Mihai Leu a ajuns din nou la spital! În vârată de 55 de ani, Leu a fost internat de urgență, luni seară, la Institutul Fundeni din Capitală, după ce a vărsat de mai multe ori pe parcursul zilei. Acesta a fost preluat de medicul Irinel Popescu, cel care se ocupă de sportiv. Este pentru a doua oară  în ultima lună când Mihai Leu ajunge la spital.