România Atractivă: 12 rute cultural-turistice vor fi promovate online

România schimbă strategia de promovare a turismului. Intră în mediul online prin platforma națională România Atractivă, care cuprinde 12 rute cu tematică istorică și culturală. Oricine poate găsi astfel informații și imagini despre arhitectură, gastronomie, biserici, cetăți și alte monumente.

Germania a livrat în Ucraina un nou sistem de rachete antiaeriene

Germania a livrat un nou sistem de rachete antiaeriene Ucrainei. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare chiar de ministrul Apărării, Boris Pistorius. Recent, Berlinul a mai trimis Kievului și un sistem Patriot.
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski

Zelenski, în vizită la Madrid. Acord de securitate semnat între Spania și Ucraina

Spania va acorda Ucrainei anul acesta un sprijin record de peste un miliard de euro pentru echipamente militare.

ACTUALITATE

Exerciţiu militar de amploare, simultan, în poligoane din Constanța și Galați, dar și din Bulgaria

Exerciții militare de amploare desfășurate simultan la Capul Midia, în Constanța, și în alte două poligoane din județul Galați, dar și din Bulgaria. 500 de soldați au respins un atac inamic din aer și de la sol. Simularea face parte dintr-un program de pregătire internațională.

Un consilier judeţean din Arad a fost rănit grav, după ce un bolovan a căzut de pe un versant pe maşina sa

Un consilier judeţean din Arad, a fost rănit grav, luni seară, după ce pe mașina în care se afla a căzut un bolovan desprins pe un versant, în zona localităţii Gurahonţ.

Ministrul ungar Péter Szijjártó: Vom face tot ce ţine de noi ca să vă puteţi alătura zonei Schengen

Ministrul ungar al Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior, Péter Szijjártó, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, la Târgu Mureş, că unul dintre obiectivele importante ale preşedinţiei ungare a Consiliului Uniunii Europene este ca România să obţină statutul de membru al zonei Schengen.

O fetiță de doi ani și 5 luni a dispărut din fața casei, în comuna doljeană Breasta

Polițiștii au fost alertați de un localnic puțin după prânz, când micuța care se juca împreună cu alți copii nu a mai fost de găsit.

Vremea începe să se încălzească în următoarele două săptămâni. Valori termice în creștere și instabilitate atmosferică

Vremea începe să se încălzească pe parcursul următoarelor două săptămâni, urmând să se înregistreze valori termice mai ridicate decât în mod normal faţă de data din calendar.

Mihai Popșoi: România, principalul avocat al Republicii Moldova nu doar la Bruxelles, dar și în toate statele europene

România este principalul avocat al Republicii Moldova nu doar la Bruxelles, dar și în toate statele europene. Declarația a fost făcută luni de vicepremierul moldovean Mihai Popșoi, ministru al Afacerilor Externe, în timpul unor discuții cu presa, relatează tvrmoldova.md.

Angajații din Parlament au protestat din nou. Ei spun că majorarea de 10%, în două tranșe, este insuficientă

Nou protest spontan al angajatilor din Parlament. Au ieșit pe holurile instituției, cu bannere în mână, ca să ceară salarii mai mari. Este al doilea protest al funcționarilor din Parlament.

Camera Deputaţilor: Biroul permanent a aprobat sancţionarea lui D. Vîlceanu cu tăierea indemnizaţiei cu 50% pe şase luni

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, propunerea Comisiei juridice de penalizare a lui Dan Vîlceanu cu sancţiunea maximă de reducere cu 50% a indemnizaţiei pe o perioadă şase luni.

CONFLICT ÎN ORIENTUL MIJLOCIU

RĂZBOI ÎN UCRAINA

SPORT

SOCIAL

Doi tineri au fost răniţi de o creangă ruptă dintr-un copac, în Parcul Bazilescu din Capitală

Accident grav în Parcul Bazilescu din Sectorul 1 al Capitalei. Doi tineri au fost răniți după ce o ramură groasă a unui copac a căzut peste ei. Cei doi mergeau des la plimbare în parc, mai ales că tânăra suferă de o afecțiune ce o obligă să stea în scaun cu rotile.

Atenţie ce le oferiți copiilor de 1 Iunie! Avertisment ANPC: substanțe toxice găsite în unele jucării

Atenție la jucăriile pe care le cumpărați copiilor de 1 Iunie! Avertismentul vine de la inspectorii pentru Protecția Consumatorului, care atrag atenția că piața e inundată de tot felul de produse neconforme.

România Atractivă: 12 rute cultural-turistice vor fi promovate online

România schimbă strategia de promovare a turismului. Intră în mediul online prin platforma națională România Atractivă, care cuprinde 12 rute cu tematică istorică și culturală. Oricine poate găsi astfel informații și imagini despre arhitectură, gastronomie, biserici, cetăți și alte monumente.

Ședință de coaliție privind măsuri de reducere a cheltuielilor în instituțiile statului

Potrivit unor surse TVR, sunt în analiză salariul minim, reducerea cheltuielilor bugetare şi plafonarea adaosului comercial la produsele româneşti.

DOCUMENTAR

RECOMANDĂRI TV