Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro

Alte stiri:

/dct:eveniment,/dct:politica,/dct:stirea-zilei,/dct:sport,/dct:social,/dct:administratie,/dct:educatie,/dct:cultura,/dct:emisiuni,/dct:sanatate,/dct:agricultura,/dct:actualitate

Elevii, feedback pentru activitatea profesorilor

Elevii au, acum, dreptul reglementat de Ministerul Educației, de a oferi feedback anonim profesorilor de la clasă. Sarcina distribuirii acestor chestionare revine diriginților de la clasă, iar rezultatele vor fi interpretate atât de aceștia și de conducerea școlii, cât și de către Consiliul Elevilor. Anul trecut, cele mai multe plângeri ale tinerilor au fost legate de bursele școlare, dar și de activitatea de la clasă a unor cadre didactice.

Alegeri 2024│Cine poate solicita urna mobilă?

Biroul Electoral Central a stabilit condițiile prin care cetățenii vor putea solicita urna mobilă în ziua alegerilor din 9 iunie 2024. Astfel, persoanele netransportabile fie din motive medicale, juridice sau sociale au dreptul de a solicita această urna specială pentru a-și putea exercita dreptul la vot. Cererile trebuie depuse la biroul de circumscripție locală, însoțite de un act care să confirme imposibilitatea de deplasare la secția de vot, până în data de 7 iunie inclusiv, dar și în zilele de 7-9 iunie, în anumite intervale orare.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE
PRIMARI DE ISPRAVA





SPATIU PUBLICITAR
ULTIMELE ANUNTURI
Tu actualizezi lumea.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îți publicăm știrea.