Târg mare la Răcășdia

Târg mare la Răcășdia

Cea de-a 44-a ediţie a Târgului Mare de Toamnă de la Răcăşdia a adunat și de această dată participanți din toate colțurile județului, atât în […]



Testări pentru elevi

Testări pentru elevi

Astăzi, elevii de clasa a VI-a au susținut primul test din cadrul Evaluării Naționale, la Limbă și comunicare. Ei au avut la dispoziție o oră […]

Poker Run la Caransebeș

Poker Run la Caransebeș

La Caransebeș s-a desfășurat prima ediție a evenimentului intitulat „Caransebeș Poker Run”. Evenimentul a avut la bază, pe lângă motoare și muzică și o cauză […]

Săptămâna prevenirii criminalității

Săptămâna prevenirii criminalității

Oamenii legii au desfășurat „Săptămâna prevenirii criminalității” în școlile cărășene. Polițiștii au fost prezenți în mijlocul elevilor, atât din mediul urban, cât și din mediul […]



 

ANUNȚ

            În ședința extraordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin din data de 26.02.2024, a fost adoptată:

 Hotărârea Consiliului Județean Caraș-Severin nr.  31/26.02.2024 privind aprobarea Strategiei de dezvoltare a serviciilor sociale la nivelul județului Caraș-Severin (2024 – 2029)

Consultarea hotărârii se poate face la sediul Consiliului Județean Caraș-Severin, etajul IV, camera 402 sau pe site-ul instituției județene  www.cjcs.ro.

                                                                                                        

 

 

 

           PREȘEDINTE,

          Romeo-Dan DUNCA

D I S P O Z I Ţ I E

de convocare a Consiliului Judeţean Caraş-Severin

în şedinţă extraordinară pentru data de 19 februarie   2024

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin;

În temeiul prevederilor art. 178 alin. (2), 179 alin. (2) lit. b)  şi ale art. 196 alin. (1) lit. b) din Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare

 

D I S P U N:

 Art.1. (1) Se convoacă Consiliul Judeţean Caraş-Severin în şedinţă extraordinară, pentru data de 19.02.2023, ora 11:00 în sala de şedinţe  situată la etajul I  al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

             (2) Ședința se va desfășura cu prezența fizică a consilierilor județeni.

 (3) Proiectul ordinii de zi este prevăzut în Anexa la prezenta dispoziție.

 Art.2. Prezenta dispoziţie se publică în presă și pe site-ul Consiliului Județean                        Caraș-Severin şi se comunică, prin grija Direcţiei Generale Juridice și de Administrație Publică Locală:

 –  Instituţiei Prefectului-Judeţul Caraş-Severin…

Echipa COTO SHOES angajează:
Cusători la mașină;
Montatori;
Oferim:
Salarii între 4.000 și 5.000 lei, în funcție de experiență și complexitate.
Bonuri de masă în valoare de 30 de lei/zi;
Program de lucru 8 ore/zi – fără schimburi.
Telefon: 0721707960

 

Ziua Națională este sărbătoarea familiei românești, un simbol al statorniciei și bucuriei de a fi români.
De oriunde s-ar afla, inima românului bate astăzi mai tare, gândul său este Acasă, speranța lui îl cuprinde pe Dumnezeu cu o rugăciune pentru neamul lui.
La 105 ani de la Marea Unire în care Banatul a avut o contribuție majoră, îmi doresc ca Reșița și Caraș-Severinul să redevină Acasă pentru cei plecați departe, un loc în care copiii lor să crească și să se bucure că poartă România în genele lor.
Știu că această dorință o consolidăm alături de primarii noștri, de toți aleșii locali care și-au onorat mandatele cu proiecte susținute de Ministerul Dezvoltării și a mea personal.
România este unică, eternă și europeană, țara pentru care punem mâna la inimă și spunem cu emoție, La mulți ani!

Anunț Publicare Posturi Vacante

Pe fondul analizei efectuate de către conducerea societății cu privire la situația locurilor vacante și necesitatea ocupării acestora, Directorul General al SC AQUACARAȘ SA emite în data de 22.05.2024

Decizia cu nr. 492 din 22.05.2024

Urmare a dispozițiilor prezentei Decizii publicăm pe SITE-ul societății Anunțurile privind ocuparea prin concurs/ interviu a următoarelor posturi contractuale de execuție:

Electrician/Electromecanic – Serviciul Tratarea Apei și Stații Pompare – Oravița – 1 post

Instalator/Muncitor necalificat- Serviciul Rețele de Canal- Caransebeș- 1 post

Electrician-Compartiment Mentenanță-Mecano Energetic Reșița- 1 post

Auditor intern–Compartiment Audit Intern -2 posturi

Inginer/Subinginer-Responsabil Contract-Unitatea de Implementare Proiecte- 2 posturi

Funcționar economic-Compartiment Contracte, Facturare, Încasare, Urmărire Încasări Oravița- durată determinată de până la 1 an și 10 luni – 1 post

Toate persoan…

Consiliul Județean Caraș-Severin

Astăzi, 06.02.2024, Consiliul Județean Caraș-Severin anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act administrativ: Proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 238/28.11.2022 privind aprobarea Studiului de trafic/mobilitate privind identificarea și evaluarea fluxurilor de călători, a cerințelor de mobilitate ale colectivităților locale și întocmirea Programului de transport public județean de persoane prin curse regulate între localitățile județului Caraș-Severin, stabilirea și aprobarea Programului de transport public județean de persoane prin curse regulate, prestat între localitățile județului Caraș-Severin, cu valabilitate în perioada 01.01.2023-31.12.2032, precum și graficele de circulație pentru traseele județene din Programul de transport public județean.

Ţinând seama de prevederile art. 84 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fis…

 

ANUNȚ

 

 

În ședința ordinară din data de 08.02.2024 a fost adoptată Hotărârea Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 28/08.02.2024 privind stabilirea costului lunar de întreținere pentru persoanele adulte cu dizabilități și persoanele vârstnice instituționalizate în cadrul entităților de profil/din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin pentru anul 2024.

 

Categoriile de venituri luate în calcul la stabilirea venitului lunar pe membru de familie pentru susținătorii legali ai persoanelor vârstnice instituționalizate în cadrul entităților de profil din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin (Anexa 6)

 

Modul de calcul al contribuției lunare de întreținere datorată de persoanele cu dizabilități și persoanele vârstnice îngrijite în cadrul instituțiilor de profil din cadrul/din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Cop…

D I S P O Z I Ţ I E

de convocare a Consiliului Judeţean Caraş-Severin

în şedinţă extraordinară pentru data de 15 martie 2024

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin;

În temeiul prevederilor art. 178 alin. (2), 179 alin. (2) lit. b) şi ale art. 196 alin. (1) lit. b) din Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare

D I S P U N:

Art.1. (1) Se convoacă Consiliul Judeţean Caraş-Severin în şedinţă extraordinară, pentru data de 15.03.2024, ora 11:00 în sala de şedinţe situată la etajul I al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

(2) Ședința se va desfășura cu prezența fizică a consilierilor județeni.

(3) Proiectul ordinii de zi este prevăzut în Anexa la prezenta dispoziție.

Art.2. Prezenta dispoziţie se publică în presă și pe site-ul Consiliului Județean Caraș-Severin şi se comunică, prin grija Direcţiei Generale Juridice și de Administrație Publică Locală:

– Instituţiei Prefectului-Judeţul Caraş-Severin;

– Președintelui și vicepreședinților Consi…

 

Rădăcinile adânci nu pun niciodată la îndoială că primăvara va sosi! Iar primele noastre rădăcini pornesc din sângele mamei, apoi înflorim încet ,încet cu fiecare anotimp al vieții alături de surori, prietene, iubite, fiice și colege.Femeia este începutul tuturor începuturilor, prima noastră rugăciune și taina fericirii noastre ce reînoiește an de an speranța o dată cu sosirea primăverii.
Dragele noastre, bucurați-vă de o primăvară senină și rămâneți sufletele noastre pereche!
O primăvară binecuvântată!

Daniel Surdu,
Secretar de Stat

 

 ANUNȚ

 

 

În temeiul dispozițiilor art 11, alin (5) din Legea nr. 255/2010 privind expropierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local, CONSILIUL JUDEȚEAN CARAȘ-SEVERIN anunță persoanele interesate că luni, 26.02.2024 își începe activitatea Comisia de verificare a dreptului de proprietate sau a altor drepturi reale și acordarea despăgubirilor, a imobilelor (terenuri), proprietate privată, afectate de coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes județean „Modernizare drum județean DJ 582E Prislop – Semenic”.

 

                                                                                                        

           PREȘEDINTE,

          Romeo-Dan DUNCA