Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipele de seniori ale Reșiței, atât la masculin, cât și la feminin, au obținut medaliile de aur la Campionatul Național de 10 km marș ce a avut loc pe un traseul omologat în jurul Arenei Naționale din București! În total, reșițenii au obținut șase medalii, dintre care trei au fost de aur, una de argint și două de bronz!

CARANSEBEȘ – Realizat cu ajutorul fondurilor europene, Centrul de zi pentru persoane vârstnice Caransebeș (fosta vilă Popov), va fi deschis miercuri, 29 mai, începând cu ora 12. Imobilul a fost reabilitat în întregime, după ce mulți ani a fost lăsat în paragină, găzduind diverse familii cu probleme sociale. Situat în Parcul Teiuș, lângă amfiteatru, pe strada Corcana nr. 2, Centrul de zi este administrat de Direcția de Asistență Socială Caransebeș, care aparține municipalității!

Caraş-Severin, Romania























Advertorial

ORAVIȚA. În vederea remedierii unei avarii apărute spontan la rețeaua principală de apă pe D7, suntem nevoiți să sistăm furnizarea apei potabile astăzi, 28.05.2024, între orele 12:00-18:00. Vor fi afectați toți consumatorii din zona Gării – blocuri.

CARANSEBEȘ. Ministerul Finanțelor. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin. Serviciul Fiscal Municipal Caransebeş. Dosarele executare nr. 593/ 2023. Nr. 5834 din 29.04.2024. Anunţ privind vânzarea bunurilor mobile.

REȘIȚA. Ministerul Finanţelor. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin organizează în data de 11.06.2024 ora 10.00 în Reşiţa, Str. Domanului, Nr. 2, judeţ Caraş-Severin licitaţie publică în vederea valorificării bunurilor mobile conform anunţului de vânzare nr. 6617-5 din 20.05.2024, prima licitaţie, debitor MUSTĂCILĂ MARIA.

Ştirile judeţului Caraş-Severin

REȘIȚA – Fetele pregătite de profesoara Lucia Moruț au obținut medalia de argint la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la handbal licee! În finala de duminică, Colegiul Tehnic Media București s-a impus cu scorul de 19-15 în fața reșițencelor, în sala Complexului Sportiv UBB din Reșița. Formația din Brașov a completat podiumul și a terminat competiția pe locul 3!

REȘIȚA – Este un om fericit? S-ar mai întoarce în mediul privat? Care va fi diferența dintre Reșița lui 2024 și cea din 2028? A reușit politica să știrbească ceva din prietenia cu Romeo Dunca? De ce tandemul Dunca-Popa ar fi mai bun decât Hurduzeu- Popovici? Cum va rezolva problema traficului și a locurilor de parcare în zonele aglomerate ale orașului? Dacă ar fi pus să aleagă între Marcel Vela și Romeo Dunca, pe cine ar alege? Sunt doar câteva dintre întrebările ale căror răspunsuri le veți afla luni, 27 mai, la ora 18, într-un dialog Nina Curița-Ioan Popa. Live, din redacția CAON!


Advertorial

IAZ. În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere– C.N.A.I.R. S.A., adresa: B-dul Dinicu Golescu nr. 38, București, intenționează să solicite de la Administrația Bazinală De Apă Banat, aviz de gospodărire a apelor pentru Servicii de proiectare faza Expertiză tehnică și întocmire Studiu de Fezabilitate/Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție pentru obiectivele: Lotul 2:1) POD PE DN68 KM 6+457, LOC. IAZ, JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN”, amplasat în comuna Obreja, satul Iaz, județul Caraș-Severin.

Advertorial