NOUTATI

Directionează 3,5% din impozitul pe venitul tău către Speranța TV și Radio Vocea Speranței

Speranța TV și Radio Vocea Sperantei există pentru ca oamenii din jurul nostru să poata primi, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamană, vestea cea bună ca viața aceasta poate fi mai frumoasă, mai sigură, mai liniștită, mai sănătoasă, mai plină de sens.
Mai mult, vestea cea bună ...

19 apr 2024

Speranța TV și Radio Vocea Speranței au lansat campania „Speranță în întuneric”

Prin campania „Speranță în întuneric”,  Speranța TV si Radio Vocea Speranței oferă persoanelor nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere, dispozitive audio prin care să asculte Biblia și programele Radio Vocea Speranței.  
Proiectul „Speranța în întuneric”  a fost demarat la Biserica de Centură București. La eveniment au participat colegi din echipa Centrului Media Adventist și ...

19 apr 2024

Traficul a fost reluat treptat joi pe aeroportul din Dubai, unul dintre cele mai aglomerate ...

19.04.2024 - Aeroportul speră să revină la o situație „apropiată de normalitate” în termen de 24 de ore, a declarat pentru AFP directorul său general Paul Griffiths, în timp ce numeroase zboruri înregistrau încă întârzieri joi.
Potrivit unui purtător de cuvânt al aeroportului, 1.244 de zboruri au fost anulate și ...

19 apr 2024

Circulatie în conditii de iarnă pe DN 18, în Pasul Prislop din Muntii Rodnei

19.04.2024 - Stratul de zăpadă depus în urma ninsorilor din ultimele ore este consistent, iar pe DN 18 în Pasul Prislop (1.400 metri altitudine) din Munţii Rodnei s-a intervenit cu utilajele de deszăpezire, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Judeţul Maramureş, Dan Bucă.
„Pe DN 18, în Pasul ...

19 apr 2024

map