Ioan Florea



Târg mare la Răcășdia

Târg mare la Răcășdia

Cea de-a 44-a ediţie a Târgului Mare de Toamnă de la Răcăşdia a adunat și de această dată participanți din toate colțurile județului, atât în […]

Bani europeni pentru împăduriri

Bani europeni pentru împăduriri

  Ministerul Mediului derulează Campania Națională de Împăduriri. Fondurile sunt alocate prin PNRR, atât pentru proiectare, cât și pentru înființarea și întreținerea pădurilor și perdelelor […]



Tupeiștii, buni de plată

Tupeiștii, buni de plată

Tupeul și inconștiența par că nu se opresc. Unii cărășeni sunt buni de plată pentru că au călcat prea tare pedala de accelerație, iar alții […]

Binecuvântare arhierească

Binecuvântare arhierească

A fost zi de mare sărbătoare la Filia Știnăpari aparținătoare Parohiei Cărbunari din Protopopiatul Moldova Nouă. Preasfinția Sa Lucian, Episcopul Caransebeșului, a vizitat credincioșii de […]

Incendii peste incendii

Incendii peste incendii

Un aparat de gătit a provocat un incendiu la un apartament din Reșița. De asemenea, un coș de fum necurățat de funingine a provocat un […]

Scandal în gimnastică

Scandal în gimnastică

Scandalul de la Reșița în legătură cu gimnastul din lotul național de juniori care a fost agresat de colegi, în cantonamentul echipei naționale de la […]



 

Cum alegi un sticker personalizat pentru masina ta?

Poti opta pentru aceste stickere auto personalizate, astfel incat sa te bucuri de o modalitate inedita de a-ti scoate mai usor in evidenta masina. In acest fel, stickerele devin o adevarata expresie a originalitatii, dar si individualitatii, prin care iti poti pune mai usor in prim-plan masina. Un sticker este, asadar, o optiune pe care o poti considera de fiecare data, astfel incat sa iti scoti mai bine in evidenta masina.
In ceea ce priveste alegerea acestor stickere auto personalizate, trebuie in primul rand sa iti gasesti stilul tau unic. Un lucru pe care il poti face in acest sens este sa incepi prin a reflecta asupra intereselor pe care le ai, dar si asupra pasiunilor, precum si a personalitatii tale. Iti poti lasa imaginatia sa zboare si sa descoperi singur ce iti face inima sa bata mai tare. Stickerul este ca o panza goala care iti poate scoate in prim-plan interesele si pasiunile.

Fiecare nuanta a acestor…

 

 ANUNȚ

 

 

În temeiul dispozițiilor art 11, alin (5) din Legea nr. 255/2010 privind expropierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local, CONSILIUL JUDEȚEAN CARAȘ-SEVERIN anunță persoanele interesate că luni, 26.02.2024 își începe activitatea Comisia de verificare a dreptului de proprietate sau a altor drepturi reale și acordarea despăgubirilor, a imobilelor (terenuri), proprietate privată, afectate de coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes județean „Modernizare drum județean DJ 582E Prislop – Semenic”.

 

                                                                                                        

           PREȘEDINTE,

          Romeo-Dan DUNCA

Anunţ de participare

Județul Caraș-Severin invită persoanele juridice fără scop patrimonial – respectiv asociaţiile, fundaţiile, organizaţiile, constituite conform legii, care desfășoară activități nonprofit de intetres general în domeniul sportiv de pe raza administrativ teritorială a județului Caraș-Severin, să depună ofertă în scopul atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă. Programele propuse a fi finanțate sunt: Sportul de Performanță și Sportul pentru Toți.

1. Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă a proiectelor în domeniul sportiv pe anul 2024, este prevăzuta de art. 6 din Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

2. Sursa de finanţare a contractului şi valoarea: -500.000 lei din bugetul propriu al Județului Caraș-Severin: Sportul de performanță – 200.000 lei, Sportul pentru toți – 300.000 lei.

Valoarea maximă a finanțării ne…

TRIBUNALUL CARAȘ-SEVERIN

A N U N Ţ

 

Având în vedere dispoziţiile art.26 alin.(9) din Legea nr.115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, cu modificările şi completările ulterioare, în data de 15 aprilie 2024, orele 9,00, la sediul Tribunalului Caraş-Severin, sala 221, va avea loc tragerea la sorţi pentru desemnarea  președinților și locțiitorilor biroului electoral de circumscripție județeană și birourilor electorale de circumscripție constituite la nivelul județului Caraș-Severin pentru alegerea autorităților administrației publice locale și alegerea membrilor României în Parlamentul European, din data de 09 iunie 2024.

 

PREŞEDINTE,

TRIBUNALUL CARAŞ-SEVERIN

Judecător PETRU JUCA

D I S P O Z I Ţ I E

de convocare a Consiliului Judeţean Caraş-Severin

în şedinţă extraordinară pentru data de 19 februarie   2024

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin;

În temeiul prevederilor art. 178 alin. (2), 179 alin. (2) lit. b)  şi ale art. 196 alin. (1) lit. b) din Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare

 

D I S P U N:

 Art.1. (1) Se convoacă Consiliul Judeţean Caraş-Severin în şedinţă extraordinară, pentru data de 19.02.2023, ora 11:00 în sala de şedinţe  situată la etajul I  al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

             (2) Ședința se va desfășura cu prezența fizică a consilierilor județeni.

 (3) Proiectul ordinii de zi este prevăzut în Anexa la prezenta dispoziție.

 Art.2. Prezenta dispoziţie se publică în presă și pe site-ul Consiliului Județean                        Caraș-Severin şi se comunică, prin grija Direcţiei Generale Juridice și de Administrație Publică Locală:

 –  Instituţiei Prefectului-Judeţul Caraş-Severin…

 

Anunț Publicare Posturi Vacante

 

Pe fondul analizei efectuate de către conducerea societății cu privire  la situația locurilor vacante și necesitatea ocupării acestora, Directorul General al SC AQUACARAȘ SA emite în data de 13.03.2024

 Decizia cu nr. 178 din 13.03.2024

 Urmare a dispozițiilor prezentei Decizii publicăm pe SITE-ul societății Anunțurile privind ocuparea prin concurs/ interviu a următoarelor posturi contractuale de execuție:

 

 Electrician/Electromecanic – Serviciul Tratarea apei și Stații Pompare – Oravița – 1 post

 Electrician/Electromecanic- Serviciul Stații de Epurare- Reșița – 1 post

 Electrician/Electromecanic- Serviciul Tratarea apei și Stații Pompare – Oțelu Roșu- 1 post

 Instalator/Muncitor necalificat- Serviciul Rețele de Canal- Caransebeș- 1 post

 Muncitor necalificat (Deservent vidanje)- Serviciul Auto-Mecanizare- Reșița- 1 post

 Conducător auto- Serviciul Auto –Mecanizare- Caransebeș- 2 posturi

 Conducător auto- Ser…

 

Rădăcinile adânci nu pun niciodată la îndoială că primăvara va sosi! Iar primele noastre rădăcini pornesc din sângele mamei, apoi înflorim încet ,încet cu fiecare anotimp al vieții alături de surori, prietene, iubite, fiice și colege.Femeia este începutul tuturor începuturilor, prima noastră rugăciune și taina fericirii noastre ce reînoiește an de an speranța o dată cu sosirea primăverii.
Dragele noastre, bucurați-vă de o primăvară senină și rămâneți sufletele noastre pereche!
O primăvară binecuvântată!

Daniel Surdu,
Secretar de Stat

În ședința ordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin din data de 28.03.2024, au fost adoptate:

Hotărârea Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 58/28.03.2024 privind aprobarea anunțului de depunere a proiectelor, programelor și acțiunilor culturale, la nivelul județului Caraș-Severin.

Hotărârea Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 59/28.03.2024 privind aprobarea Programului anual a finanțărilor nerambursabile pentru programe și proiecte sportive din bugetul Consiliului Județean Caraș-Severin pentru activitățile nonprofit ale entităților sportive de drept privat, cu sediul pe raza județului Caraș-Severin, care participă cu sportivi la competiții interne și internaționale și/sau organizează, desfășoară competiții sau acțiuni sportive pe plan județean, pe anul 2024.

Hotărârea Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 60/28.03.2024 privind aprobarea Programului anual al finanțărilor nerambursabile a programelor, proiectelor şi acţiunilor organizate în domeniul tineret din bugetu…

ANUNŢ

privind LICITAŢIA locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

 

 

Municipiul Reşiţa, prin Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa, cu sediul în Reşiţa, str. P. Maior, nr.2, Serviciul Parcări, organizează LICITAŢIE PUBLICĂ pentru distribuirea locurilor de parcare declarate vacante din municipiul Reșița.

 

Graficul de depunere a  cererilor se va desfășura conform următorului program:

 

În perioada 01.04.2024 – 12.04.2024: depunerea cererilor pentru rezervarea locurilor de parcare pentru persoane cu dizabilități;
În perioada 15.04.2024 – 30.04.2024: depunerea cererilor pentru rezervarea locurilor de parcare pentru toți ceilalți solicitanți.

 

Cererile tip se completează și se depun la Serviciul Parcări, Compartimentul Parcări de Reședință, cu sediul pe str. P. Maior  nr.2 (Bloc 800), et. 3, camera 3310.

 

Posesorii autovehiculelor care utilizează parcarea de reședință și nu achită taxa de…