STIRI
Prințesa și Monstrul Fermecat, din 7 iunie, doar la cinema

Barbara, o frumoasă prințesă care visează la căsătoria cu Edward, prințul pe care îl iubește, este nevoită, peste noapte, să-l ia de soț pe Weasel, un funcționar poștal viclean. În ziua nunții, însă, Barbara fuge în pădure, acolo unde îl întâlnește pe Boogey, monstrul fermecat, care face tot ce-i stă în putință pentru a o … Continuă lectura „Prințesa și Monstrul Fermecat, din 7 iunie, doar la cinema”

Exploratori de poveste – o experiență imersivă subacvativă

Echipa de povestitori #AfostOdata îi invită pe toți vizitatorii Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” să se bucure de o experiență imersivă subacvatică ce are în centru poveștile exploratorilor Grigore Antipa și Emil Racoviță. Lansarea are loc în luna iunie pentru a sărbători copilăria, dar și primii șase ani de când a luat naștere … Continuă lectura „Exploratori de poveste – o experiență imersivă subacvativă”

Peste 135.000 de copii și părinți au sărbătorit împreună Ziua Copilului la 1uniFEST!

După ce a făcut Ziua Copilului zi liberă națională, echipa Itsy Bitsy a reușit să creeze cel mai mare festival de joacă pentru copiii și părinții din România – 1uniFEST. Anul acesta, de ziua lor, copiii au descoperit un parc plin de surprize pe gustul lor, au sărbătorit prima zi de vară cu multă bucurie … Continuă lectura „Peste 135.000 de copii și părinți au sărbătorit împreună Ziua Copilului la 1uniFEST!”

EVENIMENTE
Parada Micilor Bicicliști la Cluj-Napoca, pe 15 și 16 iunie

Pe biciclete mari sau mici, cu sau fără pedale, cu sau fără roți ajutătoare, copiii sunt așteptați să pedaleze și să se distreze la Parada Micilor Bicicliști, pe 15 și 16 iunie, pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. GO4FUN, organizatorii evenimentului, pregătesc pentru cei mici probe de abilități adaptate fiecărei categorii de vârstă: … Continuă lectura „Parada Micilor Bicicliști la Cluj-Napoca, pe 15 și 16 iunie”

De pe Broadway la București: Shrek Musicalul are premiera pe 8 și 9 iunie la Sala Palatului.

Shrek, una dintre cele mai faimoase și emoționante povești din toate timpurile, câștigătoare a premiului Oscar pentru cel mai bun film animat, vine în premieră în România sub forma musicalului Shrek, care va avea loc pe scena Sălii Palatului pe 8 și 9 iunie. Din distribuție fac parte artiști consacrați precum Horia Brenciu și Dan … Continuă lectura „De pe Broadway la București: Shrek Musicalul are premiera pe 8 și 9 iunie la Sala Palatului.”

Ce se vede în iunie și iulie la Teatrul Ion Creangă

Chiar dacă vara plutește în aer, iar vacanța mare bate la ușă, personajele Teatrului Ion Creangă au o mulțime de povești de spus înainte de a pleca, la rândul lor, în călătorii mai mult sau mai puțin îndepărtate. Peste 10 spectacole îi așteaptă pe copii în lunile iunie-iulie, la Sala Mare din Str. Piața Amzei … Continuă lectura „Ce se vede în iunie și iulie la Teatrul Ion Creangă”

RECOMANDARI ALE PRIETENILOR
Natură, muzică și experiențe inedite la Festivalul Cobor între Stejari, în minivacanța de Rusalii

Festivalul Cobor între Stejari vă invită să descoperiți frumusețea pajiștilor seculare, să vă bucurați de muzică live și activități inedite și să vă relaxați în inima naturii. Organizat de Fundația Conservation Carpathia, evenimentul va avea loc în 22 și 23 iunie la Ferma de Biodiversitate Cobor, în pitorescul sat transilvănean Cobor, din județul Brașov. Cu … Continuă lectura „Natură, muzică și experiențe inedite la Festivalul Cobor între Stejari, în minivacanța de Rusalii”

Workshop-uri gratuite pentru adolescenți la ISPACE, între 5 și 7 iunie

Între 5 și 7 iunie, adolescenții pot participa la workshop-urile gratuite din cadrul programului ISPACE, organizat de Mega Mall și Fundația Calea Victoriei. Tinerii se pot bucura, aflând totodată informații captivante, de ateliere interactive în cadrul cărora vor explora misterele cosmosului și lumea plină de viață a oceanelor. De asemenea, vor descoperi cum arta aduce … Continuă lectura „Workshop-uri gratuite pentru adolescenți la ISPACE, între 5 și 7 iunie”

Din 1 iunie se redeschide Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa!

Therme Bucuresti anunta redeschidera plajei Sands of Therme, chiar de Ziua Copilului si vine cu surprize exclusive pentru cei mici: doar pe 1 iunie, copiii vor avea acces si in zona The Palm si pe plaja Sands of Therme, iar upgrade-ul de la Galaxy la The Palm va fi gratuit pentru toti cei cu varste … Continuă lectura „Din 1 iunie se redeschide Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa!”