tion.ro Web analytics

Ştiri din Timiș

FOTO. Angajații Horticultura bagă mare cu lucrările la Ștrandul Termal pentru a se deschide cât mai repede
Ștrandul Termal, recuperat nu demult de primărie, a fost predat, după ce a fost făcută curățenia, către Horticultura SA, societatea municipală, pentru a fi administrat. Acum, anunță reprezentanții primăriei, urmează să înceapă și lucrările de modernizare de la interior. 4

Ştiri din Timiș

Terenuri și case ocupate abuziv, intimidări și construcții ilegale. Peste 100 de sesizări pe platforma „Stop Abuz” a PMT
Platforma „Stop Abuz” a Primăriei Timișoara a strâns peste 100 de sesizări în nici două săptămâni de când este funcțională, anunță reprezentanții instituției. Printre altele, au fost raportate terenuri, apartamente sau case ocupate abuziv, acte de intimidare și lucrări executate fără autorizație.

Ştiri din Timiș

Cod Portocaliu de averse torențiale și grindină în Timiș
Meteorologii au emis o avertizare Cod Portocaliu care vizează și județul Timiș.

Ştiri din Timiș

Secția la care votezi la alegerile locale și europarlamentare din 2024, în Timișoara
Au rămas mai puțin de trei săptămâni până la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Primăria Timișoara a delimitat și secțiile de votare. Puteți verifica unde trebuie să votați, în funcție de strada pe care locuiți.

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi, 3 iunie 2024, în Timișoara?
Luni puteți merge la expoziții, un spectacol caritabil sau la un workshop care are în prim-plan îngrijirea de sine.

Eveniment

Bărbat rănit în urma unui accident provocat de un tânăr de 19 ani pe strada Michelangelo din Timișoara
Un tânăr de 19 ani a provocat un accident de circulație pe strada Michelangelo în urma căruia un alt șofer, de 59 de ani, a fost rănit.

Cariere de Poveste

Marc Teofil Moisuc, antrenor de scrimă: „Sportul de performanță nu este o plăcere dacă nu ai grijă de tine”
Marc Teofil Moisuc a înființat în urmă cu zece ani Asociația Club Sportiv Floreta Timișoara alături de un alt campion al României la scrimă, Iulian Teacă. Acesta este singurul club de scrimă din Timișoara destinat copiilor și adulților. După ani de muncă asiduă, rezultatele nu au întârziat să apară.

Mapamond

Atenţionare de călătorie în Italia: instituire temporară a controalelor la frontierele naţionale
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Italia că autorităţile din acest stat au instituit temporar controale aleatorii la frontierele naţionale terestre, maritime şi aeriene, în intervalul 5 iunie (ora 14) - 18 iunie, cu ocazia desfăşurării Summitului liderilor statelor membre G7.

Ştiri din Timiș

REGINA MARIA extinde Policlinica Banat din Timișoara
ADVERTORIAL. Rețeaua de sănătate REGINA MARIA extinde cea mai mare și mai modernă policlinică Regina Maria din zona de vest a țării – Policlinica Banat, cu un nou laborator de analize medicale regional și noi servicii medicale.

Mapamond

Alegeri prezidențiale în Mexic. Claudia Sheinbaum, prima femeie care va conduce țara
Potrivit rezultatelor preliminare raportate de Institutul Electoral Național (INE), Claudia Sheinbaum va câștiga alegerile prezidențiale din Mexic și va deveni prima femeie care va conduce guvernul țării. Tribunalul Electoral trebuie să valideze rezultatul alegerilor prezidențiale. Dacă acest lucru se va întâmpla, Sheinbaum își va începe președinția pe 1 octombrie.

Ştiri din Timiș

Universitatea de Vest din Timișoara va avea centre de admitere în Banat, Crișana, Oltenia și Ardeal
Pentru a veni în sprijinul viitorilor absolvenți de liceu, cei de la UVT deschid centre de admitere atât în Timișoara, cât și în alte nouă județe din țară. Acestea vor ajuta tinerii care doresc să devină studenți ai universității să se poată înscrie mai ușor și să obțină informațiile de care au nevoie pentru admitere.

Capitală Culturală

Circumeuropa, moștenirea Capitalei Culturale Timișoara 2023, ajunge la Marsilia
Circumeuropa continuă seria evenimentelor culturale organizate în afara țării, ca parte din Legacy Timișoara 2023, moștenirea Capitalei Culturale.

Ştiri din Timiș

Din 6 iunie, ATAC Hiper Discount by Auchan, formatul cu cele mai mici prețuri al rețelei, își deschide porțile în locul Auchan Discount Calea Șagului
ADVERTORIAL. Din 6 iunie, timișorenii au o nouă destinație de cumpărături unde vor găsi permanent prețuri mici! Cu mesajul „Jos cu prețurile!”, ATAC Hiper Discount by Auchan propune o strategie agresivă de prețuri mici zi de zi, inclusiv politici de preț tip „cascadă” prin care plătești mai puțin pe măsură ce cumperi mai mult. În plus, dacă deții și un card de fidelitate MyCLUB Auchan, beneficiezi de prețuri speciale la o selecție de produse.

Sănătate

Diferențele dintre alunițe și melanom, explicate de specialiștii de la Spitalul CFR Timișoara
Deși ambele sunt leziuni la nivelul pielii, alunițele și melanomul (un tip de cancer de piele) sunt diferite, atât ca impact asupra sănătății, dar și ca mod de gestionare. Specialiștii vin cu clarificări, pentru a putea face mai ușor diferența și ne spun când să mergem să verificăm o suspiciune la cabinetul medical.

Capitală Culturală

8.000 de spectatori la evenimentele din cadrul Festivalului Internațional „Timișoara Muzicală”
Mai bine de 5.000 de spectatori au participat la evenimentele organizate de Filarmonica Banatul Timișoara și aproximativ 3.000 de persoane au luat parte la spectacolele Operei Naționale Române din Timișoara. Acesta este bilanțul ediției cu numărul 48 a Festivalul Internațional „Timișoara Muzicală”, unul dintre cele mai longevive evenimente de gen, devenit emblematic pentru cele două instituții organizatoare.

România

Un bărbat a încercat să-și dea foc în fața Ambasadei Israelului de la București
Un cetăţean sirian, de 34 de ani, a încercat să-şi dea foc cu o sticlă incendiară, luni, în faţa Ambasadei Israelului, pentru că nu ar fi fost primit în audienţă, scrie AGERPRES.

Ştiri din Timiș

Sancțiuni pentru iarbă necosită. Peste 500 de terenuri cu ambrozie, identificate în Timișoara
Polițiștii locali din Timișoara au luat verificat, recent, situația terenurilor cu vegetație neîntreținută din oraș. Astfel, au dat 25 de sancțiuni, dar, mai interesant, au depistat 531 de terenuri pe care crește sau ar putea crește ambrozia. Proprietarii vor primi somații din partea primăriei. 2

Ştiri din Timiș

FOTO. E gata bazinul didactic de înot de la Jimbolia. A intrat în teste
Bazinul didactic de înot realizat de Consiliul Județean Timiș la Jimbolia a fost finalizat la standarde moderne. Proiectul a fost demarat de administrația Dobra și a costat 14 milioane de lei. 1

Sănătate

Fasceita necrozantă, bacteria mâncătoare de carne. Medicii de la Babeș ne spun cum se tratează
Deși este extrem de rară, infecția cu fasceita necrozantă este și deosebit de periculoasă. Pacientul trebuie să primească imediat tratament medical, pentru că infecția progresează repede și pune viața pacientului în pericol. Unul din trei pacienți, care dezvoltă această infecție, mor din cauza deteriorării rapide a organelor interne și intrării în șoc septic.

Horoscop

HOROSCOP săptămâna 3- 9 iunie 2024
Află ce îți rezervă astrele în această săptămână:

Anunturi de pe Jobson.ro pentru judetul Timis

Utile

Lucrări ale SDM în Timișoara, astăzi, 3 iunie
Luni, 3 iunie, au loc mai multe lucrări realizate de SDM Timișoara care vizează reparații de drumuri și semnalizări rutiere.

Eveniment

VIDEO. Cățel salvat de pompierii timișeni din Bega
Duminică seară, pompierii timișeni au intervenit pentru a salva un cățel care a căzut în Bega. Aceștia au ajuns rapid la fața locului cu o barcă. Din fericire, misiunea de salvare a fost un succes. 1

Eveniment

Motociclist la spital după ce un șofer a dat peste el, în Calea Șagului
Accident produs duminică după-masă, în zona Turist. Un șofer a dat peste un motociclist, acesta fiind rănit. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 3

Mapamond

Trei tineri români căutați în Italia, după ce au fost luați de apele râului Natisone
Trei tineri, un băiat şi două fete, toți de origine română, sunt daţi dispăruţi din cauza ploilor abundente care au lovit regiunea Veneto, scrie Hotnews.ro. UPDATE. Fetele au fost găsite moarte 2

Ştiri sportive

Real Madrid a câștigat Liga Campionilor
Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0, sâmbătă seara, în finala desfăşurată pe Stadionul Wembley din Londra. 1

Turism

James Bond? Și el, dar și spioni reali, la un muzeu din capitala Statelor Unite
Un muzeu din capitala Statelor Unite ale Americii, Washington D.C., îi invită pe curioși să intre „sub acoperire”. Bineînțeles, este vorba despre Muzeul Spionajului (Spy Museum). Aici, pe lângă recurente expoziții dedicate celui mai celebru spion, James Bond, există și „cea mai mare colecție de artefacte de spionaj din lume expuse public”.

Ştiri din Timiș

VIDEO. Adolescent rănit grav la un eveniment de drag race, pe Aeroportul Arad
Un adolescent de 16 ani a fost rănit grav sâmbătă în cadrul unui concurs de drag race găzduit de Aeroportul Arad. 4

Eveniment

VIDEO. Doi bărbați reținuți după ce au fost prinși cu aproape 30.000 de pachete de țigări de contrabandă, în Timiș
În cadrul acțiunii „Jupiter”, polițiștii din Timiș au surprins în flagrant delict vineri, 31 mai, doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Aceștia au fost arestați pentru 24 de ore. 3

Eveniment

VIDEO. Un bărbat a fost prins de polițiști în cadrul acțiunii Jupiter în timp ce arunca ilegal deșeuri la Remetea Mare
Polițiștii continuă acțiunea „Jupiter”. Vineri, 31 mai, la Remetea Mare, au prins în flagrant un bărbat bănuit de evaziune fiscală și de abandonare a deșeurilor provenite din construcții.

Ştiri din Timiș

Debut de vară energic, la Iulius Town: competiții gratuite laser tag, expoziție de mașini și maraton de joacă
Primele zile din iunie instalează deja în Iulius Town atmosfera vibrantă de vară, cu dor de vacanță și de călătorii, de noi experiențe și timp pentru cei dragi. Agenda evenimentelor din weekend abundă în motive de relaxare și distracție, pentru toate vârstele: competiții, ateliere creative, teatru de păpuși și târg special dedicat copiilor, adrenalină în meciuri laser tag și oferte de automobile numai bune de planificat road trip-urile verii.

Mapamond

Mai multe persoane rănite după un atac cu cuțitul în Germania. Atacatorul a fost împușcat
Mai multe persoane, inclusiv un poliţist, au fost rănite vineri într-un atac cu cuţitul într-o piaţă din oraşul german Mannheim (sud-vest), informează AGERPRES. 8

Ştiri din Timiș

FOTO. Proiect inedit la Pesac. „Buna Mică” vrea să trimită toți copiii la mare
Un proiect inedit, pornit de directoarea școlii din localitatea Pesac, județul Timiș, are un scop deosebit: să trimită toți elevii de clasa a opta la mare. Prin intermediul asociației pe care a creat-o în memoria bunicii sale, Margareta Matieș desfășoară, din anul 2021, proiecte educaționale și recreative pentru copiii din Pesac, în speranța că acestea le vor mai ușura greutățile din viața de zi cu zi. Acum, Asociația „Buna Mică” face un apel comunității să ajute acești copii să vadă pentru prima oară litoralul.

Sănătate

UPDATE. Noua Maternitate Bega nu se deschide încă. Zboară acuze din toate direcțiile
În plină campanie electorală, în timp ce Alin Nica transmite că PSD blochează deschiderea noii Maternități Bega, managerul Spitalului Județean spune că aici nu au fost montate echipamentele medicale întrucât lucrurile ar fi fost întârziate chiar de Consiliul Județean Timiș. UPDATE. Replica CJT: „Finanțarea europeană poate fi pierdută din cauza Spitalului Județean” 8

Sănătate

Tinerii – cele mai frecvente ținte ale industriei tutunului
De Ziua Mondială Fără Tutun specialiștii atrag atenția asupra pericolelor fumatului și a vapatului. Mii de români mor anual din cauza problemelor de sănătate cauzate de fumat. Mai mult, se pare că industria tutunului, odată cu apariția țigărilor electronice, îi convinge pe tineri să apeleze din ce în ce mai mult la aceste produse, care pot duce adesea către fumatul de țigări cu tutun. 1

Eveniment

Trei tineri din Lugoj, teribiliști la 18 ani. Au furat o motocicletă și o mașină și le-au condus fără permis
Trei tineri au ajuns în arestul Poliției după ce au furat o motocicletă, iar unul dintre ei s-a plimbat cu ea fără să aibă permis. De asemenea, tinerii din Lugoj au furat și o mașină, la fel condusă fără carnet.

Ştiri din Timiș

BENEFICIILE aparatelor auditive performante
ADVERTORIAL. Aparatele auditive performante reprezintă o soluție vitală pentru cei cu deficiențe auditive, iar beneficiile lor sunt multiple și complexe.

Ştiri din Timiș

Tramvaiul 5 revine pe Bogdăneștilor de luna viitoare. Se lucrează la bucla provizorie
În ultima zi din luna mai, reprezentanții Primăriei Timișoara anunță că, de „luna viitoare”, tramvaiul 5 va circula până la bucla temporară de pe Calea Bogdăneștilor. Momentan se montează linia de tramvai. Bucla va fi folosită până la darea în folosință a Pasajului Solventul. 4

Eveniment

Accident în zona Modern, între un tramvai și o mașină. O tânără de 29 de ani a fost rănită
Ghinion pentru o tânără în vârstă de 29 de ani, pasageră într-o mașină. A fost rănită în zona Modern după ce un tramvai a lovit din spate autoturismul în care se afla.

Eveniment

Bărbat arestat pentru că deținea un pistol fără a avea permis de armă, în Timișoara
Un bărbat a ajuns în arestul Poliției din Timișoara. El este bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 3

Ştiri din Timiș

PROGRAM. Micuții, așteptați să se distreze de 1 Iunie la Dumbrăvița
În această sâmbătă, de Ziua Copilului, Primăria Dumbrăvița organizează diverse activități în mai multe locuri din localitate. Copiii pot asista la teatru de păpuși, ateliere de zumba, spectacole de iluzionism, proiecții de filme și chiar și la un triatlon cu volei pe nisip, baschet și ciclism.

Ştiri din Timiș

Jandarmii sunt alături de copii de ziua lor. Activitățile au început vineri la Timișoara
Echipajele Inspectoratului de Jandarmi Județean „General Moise Groza” Timiș asigură măsurile de ordine publică la evenimentele cultural-artistice, religioase și sportive din acest sfârșit de săptămână.

Sănătate

FOTO. Medicii specialiști independenți din toată țara protestează în Capitală. Timișul și Aradul sunt reprezentate
Medicii specialiști independenți din cadrul ambulatoriilor de specialitate din România cer în stradă o alocare bugetară mai consistentă. Aceștia au organizat azi un miting în fața guvernului, sub sloganul „Subfinanțarea și falimentarea ambulatoriului de specialitate". Alături de protestatarii din capitală au fost și reprezentanții din țară, inclusiv din județe din vestul țării, respectiv Timiș și Arad. 2

Ştiri din Timiș

FOTO. Din ce în ce mai mulți cerșetori pe străzile Timișoarei. Poliția locală: „Nu le mai dați bani!”
Reprezentanții Poliției Locale Timișoara transmit cetățenilor să nu ofere bani cerșetorilor întrucât din ce în ce mai mulți sunt depistați pe străzile din oraș. 8

Ştiri din Timiș

FOTO. Spațiu verde, devenit „parc privat”, pe Aradului. Primăria a emis dispoziție de demolare
Primăria Timișoara a depistat, pe Calea Aradului, în fața unei vile imense, un spațiu verde de 800 de metri pătrați devenit „parc privat”. Primarul Dominic Fritz a emis o dispoziție de demolare a gardului împrejmuitor, iar echipele primăriei au și intervenit. 28

Eveniment

Tentativă de mituire la Orșova. Polițistul de frontieră a respins propunerea
Un polițist de frontieră de la Orșova a respins mita oferită de un transportator și a sesizat Direcția Generală Anticorupție.

Ştiri din Timiș

Peste 300 de amenzi date de polițiștii de la autostrăzi la o razie pe A1 Deva-Nădlac
Miercuri, 29 mai, polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac, împreună cu reprezentanți ai R.A.R. și I.S.C.T.R. Arad și Timiș, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere grave. 1

Eveniment

Descinderi la Timișoara. Au fost vizate infracțiuni de fals
Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Timiș, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară.

Eveniment

O femeie a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu autoutilitara pe un drum din Timiș
O femeie în vârstă de 34 de ani a ajuns joi la spital după ce a pierdut controlul autoutilitarei pe care o conducea.

Eveniment

Timișean arestat după ce a condus băut un tractor. Nu avea permis
Un bărbat în vârstă de 66 de ani din Timiș a fost depistat de polițiști la volanul unui tractor. Acesta consumase alcool, utilajul agricol nu era înregistrat și nici nu avea permis de conducere. 1
TIMIȘOARA Vremea

Agenda

Punctele de difuzare Agenda PubliTim
După ce cele două branduri cu tradiție din partea de vest a țării s-au unit, vă prezentăm punctele de distribuție de unde puteți cumpăra noul format Agenda PubliTim.
Urmareste-ne pe:

Top Articole

Ultimele comentarii

Angajari TION

Angajam pentru laborator de cofetarie-patiserie

Angajari TION

Agil angajeaza pentru facbrica de mezeluri din Timisoara

Angajari TION

E.ON Asist Complet S.A angajeaza:

Angajari TION

SC VALCON DIFFUSIONE MODA SRL ANGAJEAZĂ:

Angajari TION

Angajăm operatori curățenie (băieți–fete)

Utile

Se întrerupe apa luni pe câteva străzi din Timișoara

Utile

Întreruperile de curent din Timișoara și județ, în săptămâna 3 - 9 iunie

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi, 2 iunie 2024, în Timișoara?

JOCURI FLASH

România

Profesor arădean acuzat de luare de mită pentru promovarea clasei, la un liceu de seral

Capitală Culturală

Expoziții, flashmob-uri de dansuri populare și festivaluri oragnizate de Centrul de Cultură și Artă Timiș în luna iunie

România

La mulți ani tuturor copiilor! 1 Iunie, ziua dedicată lor

Utile

Lucrări ale SDM în Timișoara, astăzi, 1 iunie

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi, 1 iunie 2024, în Timișoara?

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici