Brutarul Ad banner

Știri și noutăți

RODUL VIEȚII – tortul cu nuci caramelizate, foi cu miere și cireșe a câștigat premiul Tortul Anului 2024!

„Povestea care stă la baza acestui tort vine din frumoasa copilărie a generațiilor trecute și aduse astăzi, în dar generațiilor tinere, printr-o reinterpretare care să onoreze tema concursului. Mi-am dorit să aduc în farfuriile celor care iubesc dulcele nuca, mierea și dulcele amar din cireșele negre, care înlocuiesc câteva din ingredientele prăjiturii albinuța, sursa mea de inspirație. Ca o albinuță harnică, am avut de lucru când a venit vorba de îmbinarea de gusturi, arome și am ținut să nu mă îndepărtez foarte mult de rețeta inițială, ci doar să-i ofer un plus de valoare prin rafinamentul mousse-ului de ciocolată cu pralină de nucă coaptă. Înlocuirea magiunului fără zahăr cu cireșele negre și crema de griș a fost înlocuită cu un delicios cremos de miere caramelizată. Minunatele foi cu miere au avut în compoziție untul ce a înlocuit untura din rețeta veche a bunicii.

Preselecțiile regionale World Chocolate Master Europa de Sud-Est

După o zi plină de emoție cu ciocolata creată de noua generație de ciocolatieri și cofetari extrem de creativi din Europa de Sud Est, juriul World Chocolate Master l-a desemnat pe Marinel Bejan drept câștigătorul preselecțiilor regionale.

Deserturile unui cofetar – caracterizate prin calitate, ingrediente naturale și aspect desăvârșit

Revista Brutarul-Cofetarul are onoarea de a lua interviu unor oameni specialiști din industria panificației, patiseriei și cofetăriei, recunoscuți la nivel național și internațional. Așadar, continuăm seria de interviuri cu cofetarul Irina Apostol, concurent și câștigător al Concursurilor GastroPan, anul acesta a făcut parte din juriu. Un om care face artă în lumea dulciurilor de 15 ani.

Ultimele Articole de specialitate

IMPORTANȚA DESIGNULUI MAGAZINULUI ÎN INDUSTRIA BRUTĂRIEI, PATISERIEI ȘI COFETĂRIEI DIN ROMÂNIA

Într-o piață competitivă precum cea a industriei alimentare din România, designul magazinului poate face diferența între o afacere reușită și una care se luptă să atragă clienții. În acest articol, vom explora importanța designului magazinului în industria brutăriei, patiseriei și cofetăriei și vom oferi sfaturi practice pentru proprietarii de afaceri din acest domeniu.

Repausurile periodice de la timpul de muncă

Perioada de repaus reprezintă orice perioadă care nu este timp de muncă, regulile specifice din legislația muncii putând genera situații mai complexe în special în unitățile în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producție sau specificului activității, mai ales în situații în care intervine și munca suplimentară. Vom prezenta în continuare, fără pretenții de exhaustivitate, principalele repere în ceea ce privește perioadele de repaus periodic prin prisma Legii nr. 53/2003 - Codul Muncii.

Regimul fiscal al dividendelor primite sau acordate

Dividendele reprezintă din punct de vedere fiscal o distribuire în bani sau în natură, efectuată de o persoană juridică unui participant, drept consecință a deținerii unor titluri de participare la acea persoană juridică.

Ultimele Comunicate de presă

Brutarul Ad banner

Mica publicitate

DE VÂNZARE – Aparat de temperat ciocolată

De vânzare mașini second-hand

DE VÂNZARE: mobilier de magazin – panificație

Firmă producătoare de pâine și produse de panificație oferă spre vânzare mobilier de magazin complet după cum urmează: