Trei tineri români, luați de ape în Italia. Telefonul uneia dintre fete, găsit. MAE, în contact cu autoritățile italiene

Dramă în Italia. Trei tineri români au fost luaţi de ape în regiunea Friuli. Cei trei au fost surprinşi de apele învolburate ale unui râu. Este vorba despre două fete şi un băiat, iar maşina lor, cu numere româneşti, a fost găsită în apropiere. De asemenea, a fost găsit telefonul uneia dintre fete. Un reportaj în exclusivitate de la Alberta Forgiarini, corespondent TVR în Italia.

TAROM a deschis cerul copiilor, de 1 iunie. Micuții au urmărit evoluții spectaculoase și au urcat la bordul avioanelor

Copiii care iubesc zborul au avut astăzi, de 1 iunie, parte de experiențe pe măsura pasiunii lor. Pe aeroport sau pe aerodrom au putut urmări evoluții spectaculoase și au urcat la bordul avioanelor. Totul așezonat cu dulciuri, baloane și povești cu aripi.

Premieră mondială | Vaccin personalizat împotriva cancerului, testat în Marea Britanie

Cercetare revoluționară la Londra. Se testează, în premieră mondială, un vaccin personalizat împotriva cancerului. Serul folosește tehnologia ARN mesager.

ACTUALITATE

Tobogane gonflabile luate de vânt la Festivalul Copiilor din Oradea. Șase minori au ajuns la spital

Scene teribile la Oradea. Șase copii au fost răniți, după ce toboganele gonflabile pe care se jucau au fost luate pe sus si răsturnate de o rafală puternică de vânt. Atenție, sunt informații cu impact emoțional!

Mii de persoane au ieșit în centrul Budapestei pentru a-l susţine pe Orban, înainte de scrutinul european

Zeci de mii de persoane au mărşăluit, sâmbătă, în centrul capitalei Budapesta pentru a-l sprijini pe premierul naţionalist Viktor Orban, care se confruntă cu o provocare neaşteptată din partea unui nou venit pe scena politică locală înaintea alegerilor pentru Parlamentul European de săptămâna viitoare, informează Reuters.

Patru persoane au fost rănite grav în incidente armate în oraşul Hagen, din vestul Germaniei 

Patru persoane au fost rănite grav în incidente armate în oraşul Hagen, din vestul Germaniei, a anunţat sâmbătă poliţia din landul Renania de Nord – Westphalia, adăugând că se aşteaptă ca cele patru victime să supravieţuiască, informează dpa.

Coreea de Nord a lansat din nou mai multe baloane pline cu deșeuri deasupra graniței sud-coreene

Coreea de Nord a trimis mai multe baloane cu gunoaie peste granița sudică puternic securizată, a declarat armata sud-coreeană. Acest lucru are loc la doar câteva zile după ce Phenianul a trimis cel puțin 200 de baloane cu gunoaie peste graniță, ca represalii la pliantele de propagandă trimise dinspre sud, potrivit BBC.

Radar Geopolitic | Planul NATO pentru Ucraina şi rolul preşedintelui Iohannis în viitoarea schemă de putere a UE şi NATO

Ediţie Specială Radar Geopolitic cu Loara Ştefănescu, jurnalist senior TVR. Invitați: Mihai Răzvan Ungureanu, fost şef al SIE; Radu Carp, profesor universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii Bucureşti, Emilian Isăilă, jurnalist Spotmedia.

UNICEF: 41,5% dintre copiii din România, în risc de sărăcie şi excluziune socială

Senatul şi Camera Deputaţilor sunt deschise sâmbătă pentru copii şi părinţi, care sunt aşteptaţi de UNICEF să petreacă Ziua de 1 Iunie. La cortul şi la standul UNICEF, copiii se pot bucura de o serie de activităţi distractive şi educative, printre care „roata drepturilor copiilor”, „roata obiectivelor de dezvoltare durabilă”, baloane albastre, face painting, origami şi cabine foto.
Kaufland / Profimedia Images

Kaufland retrage de la raft un sortiment de somon file. Există suspiciunea de infectare cu Listeria Monocytogenes

Potrivit anunţului postat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), este vorba despre produsul „Fishmann File de Somn Afumat la Cald, 100 g”, producător SC Eco Nrg

Demonstrații aviatice spectaculoase la Galați. Petreceri în aer liber pe tot parcursul acestui sfârșit de săptămână

Zile cu multă distracție la Galați. Cerul şi străzile din centrul orașului au devenit scena pentru un mare spectacol. Personaje din desenele animate, păpuși gigant şi statui vii i-au încântat atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Festivalul stradal a fost deschis cu un show aviatic, aflat la prima ediție în Galaţi.

CONFLICT ÎN ORIENTUL MIJLOCIU

RĂZBOI ÎN UCRAINA

SPORT

SOCIAL

Trenuri directe București – Giurgiu, după 19 ani. Inaugurare CFR cu zeci de minute întârziere

După aproape două decenii, circulă din nou trenuri directe între București şi Giurgiu, fără să mai ocolească pe la Videle. Redeschiderea liniei nu a fost, însă, o garanţie pentru călători că vor ajunge la timp la destinaţie. Chiar dacă trenul a avut zeci de minute întârziere, nimeni nu a părut deranjat de acest lucru.

Cod galben de inundaţii pe râuri din judeţele Bistriţa Năsăud, Cluj, Sălaj, Maramureş şi Satu Mare, până la ora 24:00

Hidrologii au instituit, sâmbătă, mai multe Coduri galbene de inundaţii pe râuri din judeţele Bistriţa Năsăud, Cluj, Sălaj, Maramureş şi Satu Mare.

Ciocolată mai sănătoasă și sustenabilă. Oamenii de știință au conceput o rețetă în care zahărul e înlocuit

O ciocolată mai sănătoasă și sustenabilă ar putea ajunge pe rafturile magazinelor după ce oamenii de știință și ciocolatierii elvețieni au conceput o rețetă care înlocuiește zahărul cu reziduuri vegetale, potrivit The Guardian.

UNICEF: 41,5% dintre copiii din România, în risc de sărăcie şi excluziune socială

Senatul şi Camera Deputaţilor sunt deschise sâmbătă pentru copii şi părinţi, care sunt aşteptaţi de UNICEF să petreacă Ziua de 1 Iunie. La cortul şi la standul UNICEF, copiii se pot bucura de o serie de activităţi distractive şi educative, printre care „roata drepturilor copiilor”, „roata obiectivelor de dezvoltare durabilă”, baloane albastre, face painting, origami şi cabine foto.

DOCUMENTAR

RECOMANDĂRI TV