Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2024
Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2024. Suișuri și coborâșuri pentru îndrăgostiți. Două zodii își pot găsi marea iubire
Iunie, prima lună de vară, este considerată o perioadă specială pentru iubire și relații. Cele 30 de zile care urmează sunt încurajate de planetele care se aliniază în favoarea cuplurilor, pregătind scenariul pentru evenimente și întâlniri care vor schimba cursul destinului. În această lună magică, dragostea și pasiunea vor fi la ea acasă, dar astrologii ne avertizează că vor exista și momente de tensiune și confruntare.

ACTUAL
















Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!



George Simion si simpatizanții AUR
Reacția AUR după ce doi deputați s-au bătut în Parlament: Au spus de noi că suntem extremiști, dar ei își rup nasul în Parlament
Bătaie și înjurături ca la ușa cortului, în Parlament! Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că l-a lovit cu genunchiul în nas. Totul ar fi pornit după un schimb de replici între cei doi. Roman spune că va cere sancționarea deputatului și va face și plângere penală la poliție. Partidul AUR a postat pe contul de Facebook o reacție în legătură cu incidentul.


Stiri Politice

George Simion, lider AUR/ Arhivă foto
George Simion, reacție dură la adresa primarului drogat: Membrii AUR sunt amenințați cu moartea
George Simion reacționează în cazul primarului PSD din Gorj care a lovit cu mașina o susținătoare a partidului AUR în timpul unui miting. Liderul AUR acuză că membrii partidului sunt atacați pe străzi și că sunt amenințați cu moartea în toată țara. Mai mult decât atât, prezent la campania din Suceava, George Simion acuză progresiștii că vor să impună românilor hrana cu insecte pentru a salva planeta. 






Stiri Economice

Aspect dintr-o întreprindere comunistă (Fototeca Azopan / Azopan Fotóarchívum / Azopan Photoarchive)
Ce este ACORDUL GLOBAL, sistemul de remunerare foarte popular în comunism? Ce categorii de angajați au fost plătiți astfel și ar putea profita la recalcularea pensiilor
Prevederea din nou lege a pensiilor potrivit căreia veniturile pot fi recalculate în baza unor acte privind diverse forme de remunerare a adus in discuție ACORDUL GLOBAL. Această formă de plată a fost frecvent folosită în perioada comunistă, pentru ca după schimbarea legislației muncii să se creeze un vid legislativ în privința acordului global.  

Unele supermarketuri nu returnează sume cash, ci doar bonuri de cumparaturi
Ce faci dacă aparatul de reciclat SGR nu funcționează? Hipermarketurile și magazinele NU AU DREPTUL să refuze ambalajele
Succesul sistemului de returnare garanție face ca tot mai mulți români să se confrunte cu situații în care aparatul nu funcționează, din diverse motive. Dacă nu știați până acum, legea nu scutește comerciantul să -și îndeplinească îndatoririle pe care și le-a asumat. De altfel, ca urmare a numeroaselor sesizări privind astfel de probleme, ministerul Mediului va emite o hotărâre de guvern care precizează explicit că magazinele trebuie să returneze garanțiile. 



Stiri Actuale


Mesaje de Constantin si Elena
Ce mesaje să trimiți de Sfinții Constantin și Elena. Nu uita să-i feliciți pe cei dragi, astăzi
Sfinții Constantin și Elena sunt sărbătoriți anual pe 21 mai, fiind o zi de mare importanță pentru creștini. În această zi specială, este obișnuit să trimitem mesaje de felicitare celor care poartă numele Constantin, Elena sau derivate ale acestora. Dacă ai prieteni, membri ai familiei sau colegi care își serbează onomastica, este momentul perfect să le arăți că te gândești la ei.

Val de intoxicații cu ciuperci otrăvitoare! Urgențele spitalelor sunt pline: legumele consumate de români au suferit mutații/ Arhivă foto
Val de intoxicații cu ciuperci otrăvitoare! Urgențele spitalelor sunt pline: legumele consumate de români au suferit mutații
Alertă uriașă în spitalele din țară. Tot mai multe persoane au ajuns în stare gravă la urgențe după ce au consumat ciuperci otrăvitoare. Medicii trag un semnal de alarmă ca alimentele să fie cumpărate doar din locuri autorizate sanitar și din culturi verificate, pentru că altfel își pun viața în pericol. Cu cât simptomele apar mai rapid, cu atât intoxicația este mai gravă și poate duce chiar la deces. 


Stiri din Justiție


Marcel Gâfu a mai fost primar în trecut
Candidatul PSD la o primărie din Vaslui a fost arestat. Bărbatul care a vrut să-i mituiască pe polițiști va aștepta rezultatul din spatele gratiilor
Situație inedită în județul Vaslui. Candidatul PSD la funcția de primar într-o localitate a fost arestat luni seară, după ce a vrut să-i mituiască pe polițiștii de la „Economic” care au dat amenzi la magazinul soției sale. În 2016, Cătălin Cherecheș a fost ales primar al municipiului Baia Mare, deși se afla în arest preventiv.

Prof. dr. univ. Iulia Motoc este primul magistrat român ales la CPI
Judecătoarea Iulia Motoc va prezida completul ce se va pronunţa asupra mandatelor de arestare pentru Netanyahu și 3 lideri Hamas
Un complet de trei judecători ai Curţii Penale Internaţionale, condus de românca Iulia Motoc, se va pronunţa asupra cererii de emitere a unor mandate de arestare împotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu, a ministrului apărării Yoav Gallant şi a trei lideri principali ai grupării islamiste palestiniene Hamas, pentru presupuse crime de război şi crime împotriva umanităţii comise în Fâşia Gaza.


Stiri despre Vreme





Stiri din Sport

Poliție Glasgow/ Arhivă foto Profimedia
4 poliţişti au fost răniţi şi 19 persoane arestate în timpul sărbătoririi titlului câştigat de Celtic, în Scoția
19 persoane au fost arestate şi patru poliţişti au fost răniţi în timpul festivităţilor după ce Celtic a câştigat campionatul Scoţiei. Incidentul s-a produs după ce aproximativ 25.000 de fani s-au adunat, sâmbătă, în centrul oraşului, în zona Glasgow Cross şi Merchant City. Pagubele provocate de fani au fost catalogate drept "inacceptabile" de către Consiliul Local al micului oraș scoțian.


„Dodel” și-ar fi atacat soacra și soția. Fostul fotbalist are interdicție de a-și vedea copilul
Halucinant! „Dodel” și-ar fi atacat soacra și soția. Fostul fotbalist are interdicție de a-și vedea copilul
Fostul fotbalist Cristi Tănase își terorizează familia, cel puțin asta acuză soția care a făcut noi dezvăluiri halucinante despre comportamentul sportivului, cunoscut și cu porecla de „Dodel”. Potrivit femeii, care a cerut divorțul la doar câteva luni după căsătorie, Tănase i-ar fi atacat mama. Totul, din cauza consumului excesiv de alcool. Pe numele fostului fotbalist a fost emis chiar și un ordin de protecție.