Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat
















Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!

Nicusor Dan a dat note informative despre colegi si un profesor
CNSAS va analiza mâine cazul Nicușor Dan, la sesizarea Realitatea Plus - SURSE
Consiliul Național pentru Studirea Arhivelor Securității va analiza mâine cazul Nicușor Dan, la sesizarea Realitatea Plus, au indicat surse citate de postul TV. Anunțul vine după ce Realitatea Plus a prezentat un document potrivit căruia actualul edil ar fi colaborat cu Securitatea înainte de olimpiada internațională de matematică din 1988, desfășurată în Australia.



AUR a donat banii de campanie pentru o cauză nobilă: sprijin pentru doi frați care au o boală extrem de rară/ Captură video
AUR a donat banii de campanie pentru o cauză nobilă. George Simion, sprijin pentru doi frați care au o boală extrem de rară
George Simion s-a implicat într-un proiect caritabil inedit! Mai multe nume mari ale fotbalului românesc au luptat într-un meci de senzație împotriva unor vedete cunoscute. Alianța pentru Unirea Românilor a cumpărat bilete din banii de campanie pentru toți cei care au vrut să fie prezenți în tribune, iar George Simion a contribuit personal cu o sumă importantă. Totul, pentru salvarea a doi frați care suferă de o boală genetică extrem de rară. 

Stiri Politice


Omar Hayssam
George Simion, ipoteză șoc despre acțiunile lui Coldea din 2005: Ar fi trebuit să fie judecat pentru înaltă trădare. Legătura cu Omar Hayssam
George Simion a lansat acuzații extrem de grave la adresa lui Florian Coldea! Liderul AUR a transmis că generalul negru ar fi furat din banii destinați eliberării jurnaliștilor luați ostatici în Iraq și i-ar fi livrat către nimeni altul decât Omar Hayssam. Pentru ce s-a întâmplat la începutul carierei sale, Coldea ar trebui judecat pentru înaltă trădare, a spus Simion. Mai mult, politicianul acuză și gașca reziștilor de legături cu mafia coldistă. 





Stiri Economice





Stiri Actuale



7 persoane, arestate preventiv pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri/ Poliția Română
7 persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri. Aproximativ 9000 de plante de canabis descoperite la percheziții, în Dâmbovița
Şapte persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc şi mare risc, anunță, luni, Poliția într-un comunicat. În timpul perchezițiilor, polițiștii și procurorii au descoperita şase plantaţii de canabis formate din aproape 8.800 de plante într-un imobil din Pucioasa, judeţul Dâmboviţa. Imobilul îi aparține se pare liderului gurpării de traficanți de droguri. Membrii grupării vindeau canabis şi cocaină pe o platformă de comunicare online denumită ”Iarbă dulce”, creată chiar de aceștia.


Stiri din Justiție

Dosarul generalilor. Dumitru Dumbravă a semnat controlul judiciar: „Nu-mi fac apărările la televizor”
Dosarul generalilor. Dumitru Dumbravă a semnat controlul judiciar: „Nu-mi fac apărările la televizor”
Generalul Dumitru Dumbravă, omul din spatele mafiei lui Coldea, a ajuns, luni, 3 iunie 2024, la secția 11 de poliție din Capitală. La ieșire, acesta a răspuns sfidător întrebărilor jurnaliștilor și a spus că îl cunoaște de puțin timp de Cătălin Hideg, omul care a denunțat caracatița coldistă la DNA. Mai mult, a mai spus acesta ca NU vrea să-și facă apărarea la televizor. 

Inquam Photos / Octav Ganea
Coldea și Dumbravă, profituri uriașe din consultanță! Cum s-au îmbogățit generalii statului paralel: cifre BOMBĂ
Profituri uriașe de milioane de lei din consultanță și proprietăți în cele mai luxoase zone din Capitală. Așa trăiesc acum generalii Coldea și Dumbravă, iar datele arată că s-au îmbogățit după ce și-au deschis firmele de consultanță. Spre exemplu, Florian Coldea ar fi locuit ani de zile într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei, iar acum are domiciliul într-o zonă de lux din nordul Bucureștiului.



Stiri despre Vreme

Temperaturi de vară la începutul lui iunie. Mercurul va urca în termometre până la 35 de grade/ Arhivă foto
Prognoza meteo 3 iunie. Începe arșița: temperaturile sar la 35 de grade
Astăzi, vremea va fi caldă, călduroasă în mare parte din sudul și estul țării și caniculară în Bărăgan, iar disconfortul termic va fi în creștere. Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat, astfel că vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torential, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină în jumătatea de vest a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 35 de grade.

În anumite zone sunt așteptate viituri puternice (foto: Profimedia)
Avertisment pentru românii care intenționează să călătorească în Germania. Sunt FURTUNI puternice și se fac evacuări de populație
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Federală Germania, Landul Bavaria, că autoritățile locale au emis avertismente de furtuni puternice (cod portocaliu, nivel 2) pentru mai multe localități, urmare a precipitațiilor abundente care au produs inundații locale și ruperea unor baraje. 



Stiri din Sport

Doru Trăilă / Foto: Inquam Photos
Doru Trăilă, legături strânse cu FRF. Cum a ajuns avocatul mafiei lui Coldea să fie respectat în lumea fotbalului. Legăturile cu Dosarul Transferurilor
Apar noi informații despre avocatul Doru Trăilă, cel care avea misiunea de a racola victimele care cădeau în plasa hidrei pusă la cale de generalii Coldea și Dumbravă. Avocatul mafiei a fost și lăudat în mai multe rânduri pentru cum a intervenit la scoaterea din faliment a Federației Române de Fotbal. Sub imaginea unui personaj neprihănit, Trăilă a reprezentat FRF în procese importante și este membru în Comisia de Recurs a organizației.