Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă: "Piedone e un bichon al Statului Paralel". Cum se câștigă alegerile: "Românii sunt chinuiți de clanuri"
Cristian Popescu Piedone este un bichon controlat de caracatița lui Coldea. Este declarația explozivă făcută de Cozmin Gușă, în exclusivitate la Realitatea Plus, la Culisele Statului Paralel. Candidatul independent la prezidențiale a mai spus că actualul primar al sectorului 5 este ținut în lesă de clanurile mafiote din care face parte și le protejează. 

POLITICĂ















Craterul Eminescu de pe Mercur a fost botezat în 2008
Români in spațiu. Asteroidul Eminescu, vulcanul Darclee, craterul Haret. Sistemul solar este împânzit de nume românești
Corpurile cerești pot purta numele unor oameni ce au avut o contribuție importantă în Știința, arte sau alt domeniu. Practic, este o recunoaște postumă sau chiar din timpul vieții a rolului pe care aceștia l-au jucat fie pentru țara lor, fie pentru întreaga omenire. La acest capitol, România se poate mândri cu faptul că numeroase obiecte cosmice și forme de relief de pe planetele sistemului solar poartă nume românești.

ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE


Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă: "Piedone e un bichon al Statului Paralel". Cum se câștigă alegerile: "Românii sunt chinuiți de clanuri"
Cristian Popescu Piedone este un bichon controlat de caracatița lui Coldea. Este declarația explozivă făcută de Cozmin Gușă, în exclusivitate la Realitatea Plus, la Culisele Statului Paralel. Candidatul independent la prezidențiale a mai spus că actualul primar al sectorului 5 este ținut în lesă de clanurile mafiote din care face parte și le protejează. 

George Simion si simpatizanții AUR
Reacția AUR după ce doi deputați s-au bătut în Parlament: Au spus de noi că suntem extremiști, dar ei își rup nasul în Parlament
Bătaie și înjurături ca la ușa cortului, în Parlament! Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că l-a lovit cu genunchiul în nas. Totul ar fi pornit după un schimb de replici între cei doi. Roman spune că va cere sancționarea deputatului și va face și plângere penală la poliție. Partidul AUR a postat pe contul de Facebook o reacție în legătură cu incidentul.


George Simion, lider AUR/ Arhivă foto
George Simion, reacție dură la adresa primarului drogat: Membrii AUR sunt amenințați cu moartea
George Simion reacționează în cazul primarului PSD din Gorj care a lovit cu mașina o susținătoare a partidului AUR în timpul unui miting. Liderul AUR acuză că membrii partidului sunt atacați pe străzi și că sunt amenințați cu moartea în toată țara. Mai mult decât atât, prezent la campania din Suceava, George Simion acuză progresiștii că vor să impună românilor hrana cu insecte pentru a salva planeta. 

Stiri Politice

Jurnalistul și liderul AUR manifestă o antipatie reciprocă
Război al declarațiilor între CTP și George Simion. Ce cuvinte grele și-au aruncat cei doi?
Este război total între liderul AUR și jurnalistul Cristian Tudor Popescu! Cel din urmă a lansat un atac dur la adresa lui George Simion, după ce a fost catalogat drept „cel mai periculos potențial ucigaș din România”. Totul vine în urma unei postări făcute de Simion în care a cerut statului român să-i interzică gazetarului să poarte vreodată armă și a făcut o comparație între atacatorul premierului slovac și Cristian Tudor Popescu. 


Jurnalistul Ana Maria Păcuraru însoțește delegația oficială
Marcel Ciolacu, vizită oficială în Turcia. Corespondentul special Ana Maria Păcuraru va relata momentele cheie ale evenimentului - VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu va pleca într-o vizită oficială în Turcia, la invitația președintelui Recep Erdogan. Șeful Guvernului va fi însoțit de 11 miniștri din Guvern dar și de președintele ANSVSA. La marele eveniment se află și jurnalistul Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru, care va veni cu transmisiuni maraton și va prezenta momentele cheie ale întâlnirii. 




Stiri Economice

Aspect dintr-o întreprindere comunistă (Fototeca Azopan / Azopan Fotóarchívum / Azopan Photoarchive)
Ce este ACORDUL GLOBAL, sistemul de remunerare foarte popular în comunism? Ce categorii de angajați au fost plătiți astfel și ar putea profita la recalcularea pensiilor
Prevederea din nou lege a pensiilor potrivit căreia veniturile pot fi recalculate în baza unor acte privind diverse forme de remunerare a adus in discuție ACORDUL GLOBAL. Această formă de plată a fost frecvent folosită în perioada comunistă, pentru ca după schimbarea legislației muncii să se creeze un vid legislativ în privința acordului global.  

Unele supermarketuri nu returnează sume cash, ci doar bonuri de cumparaturi
Ce faci dacă aparatul de reciclat SGR nu funcționează? Hipermarketurile și magazinele NU AU DREPTUL să refuze ambalajele
Succesul sistemului de returnare garanție face ca tot mai mulți români să se confrunte cu situații în care aparatul nu funcționează, din diverse motive. Dacă nu știați până acum, legea nu scutește comerciantul să -și îndeplinească îndatoririle pe care și le-a asumat. De altfel, ca urmare a numeroaselor sesizări privind astfel de probleme, ministerul Mediului va emite o hotărâre de guvern care precizează explicit că magazinele trebuie să returneze garanțiile. 



Stiri Actuale

Joe Biden critică mandatul de arestare împotriva lui Netanyahu. Foto: Profimedia
Joe Biden critică mandatul de arestare împotriva lui Netanyahu: ”Este scandalos”
Mișcarea Curții Penale Internaționale de a cere mandate de arestare pentru liderul Hamas Yahya Sinwar și pentru prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a dat naștere unor reacții puternice pe plan internațional, iar răspunsul președintelui SUA, Joe Biden, nu s-a lăsat așteptat. Acesta a criticat dur cererea procurorului, spunând că nu este posibilă nicio "echivalenţă" între Israel şi Hamas


Prof. dr. univ. Iulia Motoc este primul magistrat român ales la CPI
Judecătoarea Iulia Motoc va prezida completul ce se va pronunţa asupra mandatelor de arestare pentru Netanyahu și 3 lideri Hamas
Un complet de trei judecători ai Curţii Penale Internaţionale, condus de românca Iulia Motoc, se va pronunţa asupra cererii de emitere a unor mandate de arestare împotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu, a ministrului apărării Yoav Gallant şi a trei lideri principali ai grupării islamiste palestiniene Hamas, pentru presupuse crime de război şi crime împotriva umanităţii comise în Fâşia Gaza.


Stiri din Justiție




Ministrul Justiției, Alina Gorghiu/ Arhivă foto
Numărul faptelor penale în domeniul violenţei domestice a crescut! Ministrul Justiției trage un semnal de alarmă: cifrele sunt halucinante
Semnal de alarmă tras de ministrul Justiției Alina Gorghiu. Potrivit ministrului, în primele 3 luni din 2024, numărul faptelor penale în domeniul violenţei domestice a crescut cu 2,4%, faţă de primele 3 luni ale anului trecut, de la 13.307 la 13.628. Din totalul victimelor infracţiunilor de violenţă domestică, 2.507 sunt bărbaţi, 9.641 femei, iar 2.262 minori, a precizat Gorghiu.

Stiri despre Vreme





Stiri din Sport

Poliție Glasgow/ Arhivă foto Profimedia
4 poliţişti au fost răniţi şi 19 persoane arestate în timpul sărbătoririi titlului câştigat de Celtic, în Scoția
19 persoane au fost arestate şi patru poliţişti au fost răniţi în timpul festivităţilor după ce Celtic a câştigat campionatul Scoţiei. Incidentul s-a produs după ce aproximativ 25.000 de fani s-au adunat, sâmbătă, în centrul oraşului, în zona Glasgow Cross şi Merchant City. Pagubele provocate de fani au fost catalogate drept "inacceptabile" de către Consiliul Local al micului oraș scoțian.


„Dodel” și-ar fi atacat soacra și soția. Fostul fotbalist are interdicție de a-și vedea copilul
Halucinant! „Dodel” și-ar fi atacat soacra și soția. Fostul fotbalist are interdicție de a-și vedea copilul
Fostul fotbalist Cristi Tănase își terorizează familia, cel puțin asta acuză soția care a făcut noi dezvăluiri halucinante despre comportamentul sportivului, cunoscut și cu porecla de „Dodel”. Potrivit femeii, care a cerut divorțul la doar câteva luni după căsătorie, Tănase i-ar fi atacat mama. Totul, din cauza consumului excesiv de alcool. Pe numele fostului fotbalist a fost emis chiar și un ordin de protecție.